Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Dat vissen tegenwoordig niet meer alleen gaat over je stukje aas aan een haakje vastmaken en je hengel uitwerpen, totdat je die weer naar binnen kan halen omdat je een vis aan de haak hebt geslagen, is al oud nieuws.

Lees het artikel

Voor goede kwaliteit boilies hoef je niet afhankelijk te zijn van Groot-Brittannië of andere landen waar je alleen via via aan kunt komen of extra moeite voor moet doen om ze te kunnen bestellen. Ook in Nederland zijn er genoeg experts met een eigen assortiment en goede kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Lees het artikel

Als fervent karpervisser moet je uitrusting natuurlijk perfect op orde zijn. Je kunt pas het beste in je visresultaten naar boven halen als je uitrusting volledig klopt en je zonder problemen langs de waterkant kunt gaan zitten. Daarom gebruik je alleen het beste van het beste om ervoor te zorgen dat je die grote karper uit het water kan hengelen.

Lees het artikel

Prologic is een merk met hengelsport artikelen voor de karpervisserij. Het bedrijf is oorspronkelijk gevestigd in het Verenigd Konikrijk, maar heeft zich tegenwoordig gevestigd in heel Europa. Overal waar fanatieke karpervissers zijn, daar wil Prologic ook zijn.

Lees het artikel

Sonik Sports is een grote speler op het gebied van de karpervisserij. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Konikrijk in het plaatsje Blyth en biedt vanuit hier alles wat je nodig hebt voor de fanatieke karpervisserij. Het merk wordt gerund door een groepje enthousiaste karpervissers,

Lees het artikel

Bij professioneel karpervissen komt meer kijken dan alleen een goede hengel met de juiste accessoires. Ook jijzelf moet goed voorbereid zijn door de juiste kleding te dragen voor langs de oever. Navitas kleding is hét merk op het gebied van karper kleding in het Verenigd Koninkrijk

Lees het artikel

De geavanceerde voerboot zorgt ervoor dat je optimaal naar schuwe karpers kan gaan zoeken.

Lees het artikel

Allinpartikels is een van oorsprong Nederlandse onderneming die zich heeft gefocust op het leveren van de beste kwaliteit visvoer voor karpers en witvissen.

Lees het artikel

Dat vissen tegenwoordig niet meer alleen gaat over je stukje aas aan een haakje vastmaken en je hengel uitwerpen, totdat je die weer naar binnen kan halen omdat je een vis aan de haak hebt geslagen, is al oud nieuws.

Lees het artikel

Mainline Baits is een in Essex gevestigde Britse onderneming op het gebied van karperaas, voeraas en andere benodigdheden die je nodig hebt om van je sportieve, fanatieke of juist ontspannen dagje vissen

Lees het artikel

RidgeMonkey is in zeer korte tijd uitgegroeid van alternatief en innovatief idee tot een van de grootste spelers op het gebied van uitrustingen om te gaan vissen naar karpers.

Lees het artikel

Tijdens het vissen is het hebben van goed aas van essentieel belang. Hiervoor kan je terecht bij CC Moore. Het in het Verenigd Koninkrijk opgerichte merk heeft zich vooral gefocust op de visserij naar karpers en levert altijd

Lees het artikel

Trakker is een merk binnen de sportvisserij, dat zich heeft gericht op een veelzijdigheid aan verschillende producten binnen de hengelsport.

Lees het artikel

Karperwereld Online, ook wel afgekort tot KWO, is een online community op het gebied van de amateur- en professionele sportvisserij naar karpers.

Lees het artikel

Kevin Nash was nog een tiener toen hij zijn eerste vangst had, dit was in 1967. Hij is verantwoordelijk voor de uitrusting, hengelsteunen en aas range van Nash.

Lees het artikel

Delkim is opgericht in de late jaren 70 door de karpervissers Del Romang en Kim Donaldson. In de toen bestaande beetmelders vonden ze een aantal fouten.

Lees het artikel

Korda opgericht in 1993 is in de afgelopen jaren het meest innoverende karper merk op de markt.
Elke karpervisser heeft wel een product met het groene brillen logo in zijn bezit.

Lees het artikel

Strategy carp is een Nederlands merk wat gespecialiseerd is in karper producten en is onderdeel van het bedrijf Spro. Strategy carp staat erom bekend kwaliteit producten

Lees het artikel

Er gaat geen dag voorbij dat duizenden karpervissers in Nederland gaan vissen met de producten van Fox int (international).

Lees het artikel

Karpermerken 

Karpermerken zijn de laatste jaren explosief gegroeid, dit komt omdat karpervissen één van de meest populaire vormen van vissen in Europa is. Met de gewone, spiegel-, en leer karpers die onze wateren zwemmen plus de vele populaire wateren in Frankrijk, Belgie en Engeland maakt dit een zeer lucratieve markt. De meeste karpermerken hebben een breed assortiment karperspullen. Van karper aas, karperhengels, karperkleding, voerboten, tenten en stretchers tot onderlijnen en kleding. De meeste karpermerken hebben ook het zo genoemde end tackle pakket waar je zelf onderlijnen (rigs) van kan knopen. Ook zijn er vele merken in een bepaalde nichemarkt markt te vinden dit zijn karpermerken die bijvoorbeeld alleen voerboten of boilies verkopen. 

Beste karpermerken

Er wordt wel eens gevraagd wat is nou het beste karpermerk? Dat is heel moeilijk te zeggen wat ik al zei elk merk heeft vaak zijn eigen specialiteiten. Ook zijn de merken actief in verschillende prijsklassen. Het is daarom erg moeilijk één merk uit te kiezen wat het beste is. Er is geen karpermerk te noemen wat het beste is dit moet je zelf ervaren wel is er geen enkel slecht karpermerk op de markt. Natuurlijk zijn er wel een paar karpermerken die het bekendste zijn en al een hele tijd bestaan. De meest bekende en gerenommeerde karpermerken zijn Korda, Fox en Nash.
AL zijn er de laatste jaren nog wel een paar bij gekomen die ook niet in dit lijstje mogen ontbreken.
Als je een aantal jaren aan het karpervissen bent kom je er zelf vaak wel achter welk merk het beste bij jouw past!

Kennis maken met de karpermerken

Natuurlijk is door het grote aanbod in karpermerken soms door de bomen het bos niet meer te zien. Om dit te verhelpen zijn er een aantal keer per jaar karperbeurzen. Hier kan je kennis maken met de mensen achter het merk en zo een gevoel met een karpermerk krijgen. Op de beurzen kan je alle nieuwe artikelen bekijken en vaak uitproberen. Ook zijn er vaak leuke kortingen en aanbiedingen te vinden van uitlopende artikelen. Op deze karperbeurzen zijn vaak echt bijna alle merken aanwezig de beurs in Zwolle is dan ook de grootste van Europa hier komen alle merken van de wereld naar toe.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale