fbpx

Goedkope Karperspullen?

Korting op je karperspullen?

Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen “Korting op karperspullen en gratis verzenden” en bespaar vele euro's.

Karperspullen zijn verkrijgbaar in een breed assortiment. Voor inspiratie over welke producten u kunt kopen, kunt u onze uitgebreide blogs, video's en foto's bekijken. 


Welke Karperspullen kopen?

Karperspullen kopen is best een uitdaging omdat er zoveel te verkrijgen is. Er is een groot assortiment op de markt. Van hengels en molens tot stretchers en tenten.  Het is dus aan te raden om vooraf al wat onderzoek te doen naar alle karperspullen. Voordat je op karper gaat vissen moet je ervoor zorgen dat je je spullen goed op orde hebt. Karpers zijn grote en sterke vissen en hebben daarom ook speciaal karpermateriaal nodig. Er is een ruime keuze aan merken karperspullen te koop. Als je de juiste karperspullen gebruikt zal dit ook invloed hebben op de karpers die je vangt. Kwaliteit van de artikelen is van belang als je het op de juiste manier gebruikt. Voor informatie en hulp over welke producten er te koop zijn kun je onze blogs bekijken. Per product gaan we uitgebreid in over alle aspecten ervan. Wij nemen heel veel spullen onder de loep om jullie er alles over te kunnen vertellen en de juiste adviezen te kunnen geven. We laten voorbeelden zien van de producten in verschillende prijsklasse. Zo wordt de keuze hopelijk makkelijker gemaakt welke karperspullen je het best kunt kopen.

karperspullen

Informatie over karperspullen

Karpervissen met tijgers

Tijgernoten karper

Bij tijgernoten denk je misschien spontaan aan de borrelnoten van een niet nader genoemd merk. Tenzij je een karpervisser bent. Deze noten zijn immers het perfecte aas om te vissen op karpers.

Lees meer
delkim txi d

Delkim Txi-D Beetmelder

De langverwachte gloednieuwe Delkim Txi-D beetmelder is gearriveerd in de zomer van 2019. De delkim beetmelder is terug met een volledig vernieuwd ontwerp,

Lees meer
ronnie rig

Ronnie Rig

De Ronnie Rig is de veelbesproken rig en heeft al vele verbazingwekkende resultaten opgeleverd. Er zijn met de Ronnie Rig al heel veel fenomenale mooie karpers gevangen en het is dus zeker de moeite waard dit even te lezen.

Lees meer

Waar zijn Karperspullen te koop?

Er zijn een groot aantal manieren om karperspullen te kopen denk hierbij aan een hengelsport winkel, webshop en tweedehands manieren zoals verkopen in facebook groepen. Bij de meeste hengelsport winkels kan je een groot assortiment aan karperspullen kopen er zijn zelfs winkels die alleen karperspullen verkopen. Deze zijn dan ook super gespecialiseerd in het karpervissen en kunnen je vaak alles vertellen om je op weg te helpen. Verder zijn er ook winkels die het assortiment ook aanbieden via internet of aanbieders met alleen een webshop. Het voordeel van de meeste winkels met webshop is dat je even online kan kijken wat de prijs is en of er voldoende voorraad is. De voordelen van de webshops zonder fysieke winkel is vaak de prijs deze ligt vaak een stukje lager omdat deze minder kosten hebben. Laat je budget het niet toe om nieuwe karperspullen te kopen kijk dan ook eens op de vele facebook groepen met tweedehands karperspullen. Vaak worden hier nog vaak bijna nieuwe karper artikelen aangeboden tegen zeer lage prijzen.

Karperspullen goedkoop in de outlet

Karperspullen kopen in de outlet is natuurlijk ook een perfecte manier om je spullen aan te schaffen. Wie wil er nou geen korting op aankopen. Het is daarom altijd verstandig even online uit te zoeken waar de artikelen op dat moment het goedkoopst zijn. Er zijn regelmatig visspullen in de outlet. Op een bepaald artikel kan het soms aardig wat schelen in prijs en doordat je goedkoper uit bent kan je nog meer karperspullen kopen 😉 Vaak zie je ook in de outlet karper artikelen van bijvoorbeeld vorige seizoenen, dit betekent zeker niet dat deze producten niet goed zijn maar dat het uiterlijk hiervan iets is vernieuwd. Het product zelf is verder gewoon prima alleen heb je een iets ouder model qua uiterlijk maar werkt hierdoor verder hetzelfde. Het scheelt je alleen in de portemonnee omdat het vaak goedkoper wordt aangeboden in de outlet. 

karperspullen outlet

Wat zijn karperspullen?

Karperspullen zijn hengelsport artikelen speciaal gemaakt voor het karpervissen. Denk hierbij aan karperaas, karperhaken, onthaakmatten, weegzakken, bewaarzakken, karperstoelen, karperkleding, boten, voerboten, hengels en molens. Al deze karperspullen heb je natuurlijk ook voor andere hengelsport takken maar je kan het beste de producten kopen die speciaal gemaakt zijn voor het karpervissen. Dit omdat deze spullen vaak door karpervissers zijn ontwikkeld en er echt gekeken is naar het gebruikers gemak bij het karpervissen. Dit is vaak natuurlijk heel anders dan bij bijvoorbeeld roofvissen. Al deze karperspullen heb je in verschillende prijsklassen en karpermerken. Een karpervisser die bijna elke week op karpers vist heeft natuurlijk hele andere verwachtingen van de spullen als een recreatie visser die twee of drie keer per jaar een hengelt uitgooit. Let hier dan ook goed op bij de aanschaf van jouw karperspullen! Het is zonde om veel geld uit te geven aan karperspullen als je deze maar een paar keer per jaar gebruikt. Goedkope karperspullen gaan vaak meerdere seizoenen mee als je er maar enkele keren mee op karpers vist.

Tweedehands op Marktplaats

Karperspullen op marktplaats zijn er genoeg te vinden. Uiteraard kan je ervoor kiezen je karperspullen aan te schaffen op marktplaats of misschien een gedeelte ervan. Je geeft hiermee producten een tweede kans want de artikelen die op marktplaats staan zijn vaak nog in prima staat. Er staan zoveel karperspullen op marktplaats dat er vaak wel hetgeen op staat wat je zoekt en vaak ook nog bij je in de buurt. Het scheelt je ook nog eens een hoop geld want nieuw kopen is vaak een heel stuk duurder. Zeker als je een beginnende karpervisser bent kan je er voor kiezen om de spullen eerst via marktplaats te kopen. Je kan dan eerst kijken of je het wel leuk vind om op karper te vissen en als het bevalt kan je later alsnog nieuwe en misschien wat duurdere karperspullen kopen. 

karperspullen marktplaats

Ontvang Gratis Kortingscodes binnen een minuut!

*Als je je aanmeldt voor de Kortingscodes, krijg je ook wekelijks gratis aanbiedingen en karper tips om meer te vangen. Met je registratie voor de kortingscodes ga je akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals geschreven in de privacy policy

  •   
  •   
  •   
  •   
>