Goedkope Karperspullen?

Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen “Korting op karperspullen en gratis verzenden” en bespaar vele euro's.

  • Home
  • /
  • Karperspullen
beetmelders

beetmelders

bewaarzak karper

bewaarzak karper

Boilienaalden en rig tools

Boilienaalden en rig tools

karper dobbers

karper dobbers

karper foudraal

karper foudraal

karperhaken

karperhaken

karperhengels

karperhengels

line aligners en krimpkous

line aligners en krimpkous

lead clips en rubbers

lead clips en rubbers

karperlijn

KARPERLIJN

karperlood

KARPERLOOD

Karper Leaders

KARPER LEADERS

markers en spods

MARKER EN SPODS

Karper Molens

KARPER MOLENS

onderlijnen kant en klaar

KARPER ONDERLIJNEN

Onthaakmat Karper

ONTHAAKMAT KARPER

Pva Karper

PVA KARPER

rodpod-en-steunen

RODPOD EN STEUNEN

karper-schepnet

KARPER SCHEPNET

Karperstoel

KARPERSTOEL

Karper Stretcher

KARPER STRETCHER

Karper Slaapzakken

KARPER SLAAPZAKKEN

Swingers en Hangers

SWINGERS EN HANGERS

Karpertassen

KARPERTASSEN

Tacklebox en Rigbox

TACKLEBOX EN RIGBOX

Karpertenten

KARPERTENTEN

Voer accessoires

VOER ACCESSOIRES

Vis lampen

VIS LAMPEN

Karper Weegschaal

KARPER WEEGSCHAAL

Weegzak Karper

WEEGZAK KARPER

Vis Zonnebrillen

VIS ZONNEBRILLEN

karperset

KARPERSET


Karperspullen zijn één van de meest populaire hengelsport producten in Nederland en België. Door de populariteit van het karpervissen met verschillende technieken op de diverse karper soorten in de slootjes, meren en rivieren zijn de karperspullen de laatste jaren behoorlijk uitgebreid. Karperspullen zijn verkrijgbaar in een breed assortiment. Voor inspiratie over welke producten u kunt kopen, kunt u onze uitgebreide blogs, video's en foto's bekijken.

Beste En Nieuwe Karperspullen 2021

Ieder jaar komen er weer nieuwe karperspullen uit. De beste en nieuwe karperspullen van 2021 daar hebben we er een aantal van onder de loep genomen. Van het aas is bijvoorbeeld nieuw de Proline High Instant Liquid waarmee je boilies, sticks particles, mix of pellets een extra boost kan geven. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende smaken. Ook de Proline liquid bait spray is nieuw in het assortiment en hiermee maak je ieder aas een stuk aantrekkelijker en is te gebruiken voor alle aaspresentaties. Nieuw onder de beetmelders is de Fox Mini Micron X en is een complete beetmelderset van topkwaliteit. De set bestaat uit hoogwaardige beetmelders plus een draadloze ontvanger en is perfect te gebruiken in combinatie met een swinger, hanger of bobbin. Ook de Korda Dry Bag is nieuw en heeft gesealde naden en een handig oprol design. De tas is uitermate geschikt om wat extra kleding, waadpakken of andere items die droog bewaard moeten blijven mee te nemen want hij is namelijk waterproof. De compac luggage van Korda is van high performance materialen en military grade componenten gemaakt. Samen vormt dit een sterk, lichtgewicht, georganiseerd en duurzaam luggage systeem. 

beste en nieuwe karperspullen 2021

Welke Karperspullen kopen?

Karperspullen kopen is best een uitdaging omdat er zoveel te verkrijgen is. Er is een groot assortiment op de markt. Van hengels en molens tot stretchers en tenten.  Het is dus aan te raden om vooraf al wat onderzoek te doen naar alle karperspullen. Voordat je op karper gaat vissen moet je ervoor zorgen dat je je spullen goed op orde hebt. Karpers zijn grote en sterke vissen en hebben daarom ook speciaal karpermateriaal nodig. Er is een ruime keuze aan merken karperspullen te koop. Als je de juiste karperspullen gebruikt zal dit ook invloed hebben op de karpers die je vangt. Kwaliteit van de artikelen is van belang als je het op de juiste manier gebruikt. Voor informatie en hulp over welke producten er te koop zijn kun je onze blogs bekijken. Per product gaan we uitgebreid in over alle aspecten ervan. Wij nemen heel veel spullen onder de loep om jullie er alles over te kunnen vertellen en de juiste adviezen te kunnen geven. We laten voorbeelden zien van de producten in verschillende prijsklasse. Zo wordt de keuze hopelijk makkelijker gemaakt welke karperspullen je het best kunt kopen.

karperspullen

Informatie over karperspullen

Een dieptemeter gebruiken bij het karpervissen is een garantie om meer karpers te vangen. Met de fishfinder in de dieptemeter kun je karpers goed opsporen. Ook kan je goed zien op welke diepte de meeste vissen zwemmen en hier je tactiek aan aanpassen.

Ben je op zoek naar de beste Karper aanbiedingen om een goedkope karperset te kunnen samenstellen? Op Karper.nl hebben wij de beste karper aanbiedingen van dit moment voor jou. Of het nu om een karpertent of om een goedkope karperstoel gaat, de goedkoopste karper aanbiedingen vind je hier!

De ‘Hair Rig’ was de rig die letterlijk de geschiedenisboeken voor veel karpervissers zou herschrijven, en werd ontwikkeld door Len Middleton en Kevin Maddocks in Engeland in de late jaren ’70.

Waar zijn Karperspullen te koop?

Er zijn een groot aantal manieren om karperspullen te kopen denk hierbij aan een hengelsport winkel, webshop en tweedehands manieren zoals verkopen in facebook groepen. Bij de meeste hengelsport winkels kan je een groot assortiment aan karperspullen kopen er zijn zelfs winkels die alleen karperspullen verkopen. Deze zijn dan ook super gespecialiseerd in het karpervissen en kunnen je vaak alles vertellen om je op weg te helpen. Verder zijn er ook winkels die het assortiment ook aanbieden via internet of aanbieders met alleen een webshop. Het voordeel van de meeste winkels met webshop is dat je even online kan kijken wat de prijs is en of er voldoende voorraad is. De voordelen van de webshops zonder fysieke winkel is vaak de prijs deze ligt vaak een stukje lager omdat deze minder kosten hebben. Laat je budget het niet toe om nieuwe karperspullen te kopen kijk dan ook eens op de vele facebook groepen met tweedehands karperspullen. Vaak worden hier nog vaak bijna nieuwe karper artikelen aangeboden tegen zeer lage prijzen.

Karperspullen Verkooppunt Nederland

Een karperspullen verkooppunt Nederland is zo gevonden. Je vind namelijk in elke provincie wel een of meerdere verkooppunten waar je karperspullen kan kopen. Vooral in de provincies Zuid Holland en Noord Holland zijn veel karperspullen verkooppunten te vinden. Bij een karperspullen verkooppunt Nederland kan je terecht voor al je visbenodigdheden op het gebied van karpervissen zodat je altijd met juiste spullen aan de waterkant zit. Alles wat ook maar met karpervissen te maken heeft kan je er vinden zoals molens, slaapzakken, beetmelder, tenten, hengels, karperkleding, waadpakken en karper aas. Een karperspullen verkooppunt Nederland is voor de echte hengelsportliefhebber. 

Karperspullen Veiling

Via een karperspullen veiling kan je goedkoop karperspullen scoren, hoe leuk is dat! Wellicht zitten er op een karperspullen veiling leuke dingen tussen voor een klein prijsje en dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Je vind er allerlei hengelsport materialen op het gebied van karpervissen. Regelmatig is er een nieuwe karperspullen veiling en het is zeker de moeite waard er eens een kijkje te nemen want wie wil er nou niet leuke karperspullen kopen voor weinig geld. Ook wanneer je misschien op zoek bent naar iets specifieks wat nieuw niet meer te verkrijgen is omdat het uit het assortiment is kan een karperspullen veiling een uitkomst zijn en wie weet vind je daar net dat artikel waar je al heel lang naar zoek was. 

Karperspullen Verkopen

Karperspullen verkopen dat kan op verschillende plekken. Je kan om verschillende redenen besluiten je karpersppullen te verkopen, je hebt bijvoorbeeld nieuwe spullen gekocht en je wilt voor je oude spulletjes nog wat geld terug verdienen dan kan je er natuurlijk voor kiezen het te verkopen. Je karperspullen verkopen kan je onder andere doen op marktplaats hier vind je de categorie hengelsport karpervissen waar je al je overbodige karperspullen kan verkopen. Ook via facebook zijn speciale groepen waar je jouw karperspullen te koop kan aanbieden en dit werkt vaak heel eenvoudig. 

Karperspullen goedkoop in de outlet

Karperspullen kopen in de outlet is natuurlijk ook een perfecte manier om je spullen aan te schaffen. Wie wil er nou geen korting op aankopen. Het is daarom altijd verstandig even online uit te zoeken waar de artikelen op dat moment het goedkoopst zijn. Er zijn regelmatig visspullen in de outlet. Op een bepaald artikel kan het soms aardig wat schelen in prijs en doordat je goedkoper uit bent kan je nog meer karperspullen kopen 😉 Vaak zie je ook in de outlet karper artikelen van bijvoorbeeld vorige seizoenen, dit betekent zeker niet dat deze producten niet goed zijn maar dat het uiterlijk hiervan iets is vernieuwd. Het product zelf is verder gewoon prima alleen heb je een iets ouder model qua uiterlijk maar werkt hierdoor verder hetzelfde. Het scheelt je alleen in de portemonnee omdat het vaak goedkoper wordt aangeboden in de outlet. 

karperspullen outlet

Wat zijn karperspullen?

Karperspullen zijn hengelsport artikelen speciaal gemaakt voor het karpervissen. Denk hierbij aan karperaas, karperhaken, onthaakmatten, weegzakken, bewaarzakken, karperstoelen, karperkleding, boten, voerboten, hengels en molens. Al deze karperspullen heb je natuurlijk ook voor andere hengelsport takken maar je kan het beste de producten kopen die speciaal gemaakt zijn voor het karpervissen. Dit omdat deze spullen vaak door karpervissers zijn ontwikkeld en er echt gekeken is naar het gebruikers gemak bij het karpervissen. Dit is vaak natuurlijk heel anders dan bij bijvoorbeeld roofvissen. Al deze karperspullen heb je in verschillende prijsklassen en karpermerken. Een karpervisser die bijna elke week op karpers vist heeft natuurlijk hele andere verwachtingen van de spullen als een recreatie visser die twee of drie keer per jaar een hengelt uitgooit. Let hier dan ook goed op bij de aanschaf van jouw karperspullen! Het is zonde om veel geld uit te geven aan karperspullen als je deze maar een paar keer per jaar gebruikt. Goedkope karperspullen gaan vaak meerdere seizoenen mee als je er maar enkele keren mee op karpers vist.

Tweedehands op Marktplaats

Karperspullen op marktplaats zijn er genoeg te vinden. Uiteraard kan je ervoor kiezen je karperspullen aan te schaffen op marktplaats of misschien een gedeelte ervan. Je geeft hiermee producten een tweede kans want de artikelen die op marktplaats staan zijn vaak nog in prima staat. Er staan zoveel karperspullen op marktplaats dat er vaak wel hetgeen op staat wat je zoekt en vaak ook nog bij je in de buurt. Het scheelt je ook nog eens een hoop geld want nieuw kopen is vaak een heel stuk duurder. Zeker als je een beginnende karpervisser bent kan je er voor kiezen om de spullen eerst via marktplaats te kopen. Je kan dan eerst kijken of je het wel leuk vind om op karper te vissen en als het bevalt kan je later alsnog nieuwe en misschien wat duurdere karperspullen kopen. 

karperspullen marktplaats

Karperspullen webshop

Een karperspullen webshop is gevuld met producten als je een karper hebt gevangen. Het is ook belangrijk dat je de karper goed behandelt terwijl je deze weegt en foto's maakt. Daarvoor zijn er diverse karperspullen in de webshop om de karper na het vangen goed te verzorgen zoals onthaakmatten, weegzakken en first aid voor de wond verzorging. Tijdens het vissen is karper verzorging altijd van het grootste belang, omdat het niet goed verzorgen van uw vangst de vis blijvende schade toe kan toebrengen.
Karpervissen leent zich zowel voor vissen overdag als in de nacht ook hier zijn karperspullen en karper kleding in de winkels te verkrijgen. Om goed zicht in de nacht mogelijk te maken zijn er onder de karperspullen ook vis lampen zoals hoofdlampen te koop.

Karperspullen Bestellen

Karperspullen bestellen kan bij onder andere bij verschillende webwinkels waaronder bijvoorbeeld Amazon, Bol.com en Raven Hengelsport. En zo zijn er nog veel meer online webwinkels waar je karperspullen kan bestellen en waar je het heel eenvoudig en gemakkelijk thuis kan laten bezorgen. Ook kan je ervoor kiezen om karperspullen te bestellen maar deze dan zelf op te gaan halen. Vaak kan je bij online bestellen meteen de actuele voorraad checken, wel zo handig zo weet je precies wanneer je jouw bestelde karperspullen kan verwachten. Karperspullen bestellen werkt heel eenvoudig maar kom je er om wat reden dan toch niet helemaal uit en wil je graag advies dan stuur je de betreffende winkel gewoon even een mailtje en wil je liever meteen antwoord dan kan je vaak ook even bellen. 

Karperspullen Kopen

Het vissen op karper is super leuk en wordt dan ook steeds populairder. De sterkste zoetwatervissen die in Nederland voorkomen zijn karpers, super tof natuurlijk om zo'n zware, dikke, grote vis aan je lijn te krijgen.  Bij deze visserij is goed materiaal essentieel. Gelukkig zijn er heel veel winkels zowel online als fysiek waar je karperspullen kan kopen. Je kan karperspullen kopen van allerlei topmerken zoals Fox, Korda, Shimaon, Strategy, Penn, Daiwa en Ultimate. Je kan op verschillende manieren vissen op karper en heb je er eenmaal een keertje een gevangen dan kan je niet meer stoppen met het vissen op karper. Om gericht op karper te kunnen vissen moet je natuurlijk wel eerst karperspullen kopen maar gelukkig is er een zeer ruime keuze en zijn er zowel grote al kleine merken. Karperspullen zijn er zowel van de goedkopere als van de duurdere merken zo is er voor ieder wat wils. Welke karperspullen je moet kopen is natuurlijk afhankelijk op welke manier je precies gaat vissen op karper. Het meest populair is het statisch vissen op karper daarnaast is er ook het penvissen of stalken op karper en het oppervlakte vissen. Voor elke manier van vissen op karper kan je weer andere karperspullen kopen. 

karperspullen kopen

karperspullen kopen

9 punten om op te letten bij het online kopen van karperspullen!

Bij het online kopen van je karperspullen is het handig om voor je gaat kopen de volgende vragen voor jezelf te beantwoorden.
Zo koop je de juiste karperspullen in de beste prijsklasse en koop je dus niet te duur.

1. Wat is mijn budget?

Karperspullen zijn er in vele verschillende prijsklasse natuurlijk zit hem dat vaak ik de kwaliteit en het gebruikersgemak van een product.
Door eerst je budget te bepalen kan je direct al een hoop producten weg filteren zodat je keuze makkelijker word.

2. Hoe vaak ga ik het gebruiken?

Er zijn over het algemeen twee soorten karperspullen voor de professionele karpervisser en de recreatieve karpervisser die af en toe eens vist. In deze twee groepen zit natuurlijk een aardig prijsverschil door eerst te bepalen in welke groep je hoort kan je een hoop geld besparen. Als je een beginnende karpervisser bent of af en toe eens op karper vist kan je het beste de karperspullen kopen die het goedkoopste of net daar boven te koop zijn.

3. Lees goed de omschrijving van het product

Voordat je definitief de karperspullen in de winkelwagen plaats is het verstandig goed de omschrijving van het product te lezen hierin staat vaak veel informatie vermeld over het product waarvoor je het kan gebruiken. Zo voorkom je dat het product tegenvalt als het geleverd is.

4. Vind ik belangrijk dat het een merk is?

Er zijn online karperspullen te koop van bekende karpermerken en minder bekende merken. De bekende merken zijn vaak wat duurder en zijn over het algemeen van betere kwaliteit. Daar in tegen zijn ze vaak wel een stuk duurder. Dit kan voor producten die je dagelijks gebruikt soms beter zijn maar voor producten zoals loodjes e.d maakt het weinig verschil welk merk je koopt.

5. Vergelijk producten van het zelfde type

Veel dezelfde karperspullen zijn online te koop van verschillende merken. Buiten de prijs zijn er soms nog kleine verschillen die soms de doorslag kunnen geven om voor juist dat product te gaan. Door dit goed te vergelijken voorkom je teleurstelling achteraf.

6. Wat zijn de voor en nadelen van het product

Bij veel karperspullen staan ook de voor en nadelen vermeld lees deze goed door zo kom je veel te weten voordat je het product zelf gaat gebruiken en je de nadelen dan pas merkt.

7. Zijn de karperspullen leverbaar?

Eén van de belangrijkste punten bij de aanschaf van je karperspullen is of het artikel wel op voorraad is. Bij ons hoef je daar niet op te letten want alle spullen die je in de winkelwagen kan plaatsen zijn ook echt op voorraad!

8. Is er korting als ik er meer dan één koop?

Om nog voordeliger karperspullen te kopen hebben wij bij de meeste producten een staffel korting koop je meer betaal je minder! Zo koop je nog voordeliger online je karperspullen.

9. Wat zijn de specificaties van het product?

Let bij de aanschaf van karperspullen ook goed op de specificaties van die hierbij vermeld staan. Hier staan vaak de belangrijke afmetingen en andere belangrijke punten waar je op moet letten voordat je het in je winkelwagen plaatst.

Morgen al een karper vangen?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek “De 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

>