Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen “Korting op  ONDERLIJN & LEADER ITEMS en gratis verzenden” en bespaar vele euro's voor

onderlijn & leader items

WAAR GEBRUIK IK ONDERLIJN (RIG) EN LEADER ITEMS VOOR?

De karper onderlijn en leader zijn de belangrijkste onderdelen in de karpervisserij ook wel de laatste meter genoemd. Al deze onderlijn en leader items zijn gemaakt voor het verbeteren van die laatste meter. Het moet de juiste maat zijn, onzichtbaar over de bodem lopen, goed inhaken, de juiste presentatie hebben en ga zo maar door. Al deze onderlijn en leader items zijn gemaakt voor het verbeteren van de inhaking of het camoufleren van de karper onderlijn (rig) en leader.

onderlijn & leader items

onderlijn & leader items

RIG ITEMS

Bij het zelf maken van de verschillende karper rigs (onderlijnen) komt soms een hoop kijken. Voor elke rig heb je weer een ander handig item nodig om de rig te perfectioneren. Daarom is het handig om van te voren te bepalen welke rig en onderlijn materialen je nodig hebt. Om je een beter inzicht te geven in de verschillende rig items geven wij bij elk item een beschrijving waarvoor je ze gebruikt bij je karper rig (onderlijn). Sommige items kan je ook gebruiken om kant en klare karper onderlijnen te perfectioneren.

LEADER ITEMS

Ook bij het zelf maken of bij een gekochte leader kan je nog handige items gebruiken om de leader te verbeteren. Zoals bijvoorbeeld het beter liggen op de bodem of het verbergen van de knoop aan de karperlijn.
Dit zorgt er voor dat de leader minder opvalt voor de karper en je aanbeten dus zeker omhoog gaan. Zo kan een klein item op je leader soms voor grote stappen voorwaarts betekenen.

ONDERLIJN EN LEADER ITEMS KOPEN

Je kan bij ons veel handige rig en leader items kopen allemaal van goede kwaliteit en prijs. Zo hebben wij verschillende shot on the hook items te koop om de inhaking te verbeteren. Wij bieden de rig en leader items aan tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk met een leuke korting bij meerdere aantallen van het zelfde type!

drop-down-unleaded-leader-silt-45lb

drop-down-unleaded-leader-silt-45lb

Morgen al een karper vangen?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek “De 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

>