fbpx

De Beste Onderlijnen kit die je ooit hebt gebruikt.

Vang je ook maar weinig of geen Karpers?

 • angle-right
  Zie jij de karpers ook rond zwemmen maar krijg je ook maar geen beet?
 • angle-right
  Wil jij van af en toe eens een karper naar weekend sessies met 10 vissen!
 • angle-right
  Ik wist dat er genoeg karpers aanwezig waren en de locaties van de stekken perfect zijn om karpers te vangen toch ving ik geen karper maar toen ik een onderwatercamera installeerde viel mijn mond open.
geen karper vangen

Hallo ik ben Oscar van der Rest mijn missie is om karpervissers te helpen meer karpers te vangen zonder hoge uitgaven.
Ik ben al 30 jaar karpervisser ik hou ervan om een deel van de natuur te zijn en unieke momenten te ervaren in de natuur. Door dat ik een tijd een eigen hengelsportwinkel heb gehad heb ik de beste contacten om jouw te helpen zoveel mogelijk tijd en geld te besparen om meer karpers te laten vangen met de beste materialen tegen zeer lage prijzen.

Een onderwatercamera en twee weken vakantie veranderde alles!

Na vele jaren niet of nauwelijks karpers vangen was ik het helemaal zat en besloot ik om me zelf  meer te gaan verdiepen in het karpervissen.
En dan niet in de soort karperhengel, vislijn of werpmolen nee in het laatste stukje van de lijn de zogeheten laatste meter.
Dit is toch het belangrijkste stukje van het hele karpervissen hier moet namelijk alles gebeuren.
Aan me stek kon het immers niet liggen, er zit genoeg karper en de locatie is perfect om karpers te vangen. Dus richte ik me vol op de "laatste meter".
Na het installeren van een onderwatercamera op de stek en twee weken vakantie besloot ik al mijn tijd hier in te steken.

Ik had bijna alle soorten onderlijnen en leaders aangeschaft. Deze ging ik één voor één testen ik had immers twee weken vakantie (-;. Wat me direct opviel is dat de meeste leaders niet mooi op de bodem vielen maar in een soort boog omhoog gingen staan. De aanwezige karper schrok hier geregeld van en stopte dan ook direct met azen.

Dit was de eerst eyeopener: je zou toch verwachten dat dit door de fabrikanten word uitgetest maar 90% van de leaders viel niet mooi op de "bodem".

Toch zag ik enkele karpers een "schrik beweging" maken.

Na vele leaders getest te hebben was er één die bijna aan al mijn eisen voldeed, niet helemaal tevreden deze toch als leader aan mijn lijn geknoopt om nu de onderlijnen te gaan testen.
Op dat moment kwam de zon ook achter de wolken vandaan en scheen op het water.
De stek waar ik op dat moment aan het testen was lag op zo'n 75cm water, wat me toen opviel is dat het lood wat ik gebruikte de zon als een spiegel reflecteerde.

Na een aantal uurtjes: zag ik toch dat enkele karpers soms een schrik beweging maakte bij het zien van het lood..


Dit moest dus ook aangepast worden door een ander soort lood wat het licht gaat absorberen.
Dit ging goed binnen een dag observeren al twee eyeopeners die zeker meer karper op ging leveren!

De volgende stap was het testen van de 
 Karper onderlijnen (rigs)

Eerst maar even de zink en lig eigenschappen testen, de meeste onderlijnen bleven mooi op
de bodem liggen dus dat was meestal het probleem niet.

Mocht je toch niet tevreden zijn nadat je onderlijnen kit hebt ontvangen, stuur dan binnen 14 dagen de kit terug. Zodra het bij ons binnen is, krijg je zonder gezeur binnen 14 dagen je geld teruggestort.

Nu ik dit weet ga ik echt meer karpers vangen, dit verwacht je niet!

Nu eerst maar eens afwachten wat er gebeurt als de karper het haakaas op pakt.
Bij de meeste onderlijnen zag je de karper de boilie echt compleet opzuigen en weer uitspugen zonder dat de vis gehaakt werd. Dit gebeurde niet éénmaal maar echt meerdere keren met verschillende soorten onderlijnen.
Soms werd het haakaas wel twee drie keer opgepakt en toch werd de karper niet gehaakt.


Compleet verbaast hiervan ging ik nadenken hoe ik dit op kon lossen andere onderlijnen kopen had geen zin.

Ik had namelijk al bijna alle onderlijnen die er te verkrijgen zijn uitgebreid getest.

De Karper pakte het haakaas op - wat er toen een aantal keer gebeurde verbaasde mij weer volledig dit had ik nooit kunnen bedenken van de onderlijnen van deze grote merken.

Er was maar één manier dit goed op te lossen door aan de hand van de beelden zelf de juiste en meest effectieve onderlijn te knopen. Omdat ik ook niet helemaal tevreden was over de leader was ik van plan ook deze zelf te maken.

Deze drie fouten maakte het grootste verschil!

Na de vele testen van de aangekochte leaders en onderlijnen was mijn conclusie dat er heel veel mankeerde aan de verschillende onderlijnen en leaders.
Deze fouten mocht ik met mijn handgemaakte onderlijn en leader niet maken als ik deze cruciale fouten uit de onderlijn en leader kon halen zal dat mij een groot voordeel opleveren en dus zeker meer karpers opleveren!

haak


Een verbeterde inhaking zodat de karper de boilie niet meer uitspuugt zonder gehaakt te worden.

Lood met speciale coating.
Die de zonnestralen absorbeert in plaats van weerkaatst.

Beter leader materiaal waardoor deze op de bodem blijft liggen en niet omhoog gaat staan.

Dit maakte ook duidelijk een verschil in vangsten

 • angle-right
  Het gebruik van toplood. 
  Ook het gebruik van toplood maakt op diverse water ook een groot verschil met wel of geen karper vangen. Doordat de lijn vlak op de bodem ligt heb je minder last van lijnzwemmers. Daarnaast zal de vis de lijn minder snel waarnemen wat de vangsten kan vergroten.
 • angle-right
  Het gebruik van extenda boilie stoppers
  Het gebruik van de juiste boilie stoppers kan zeker ook een verschil zijn met wel of geen karper vangen. Door het gebruik van de extenda boilie stoppers kan je snel wisselen met verschillende aas grootte. Met als grootste voordeel dat het haakaas altijd op de juiste afstand van de haak zit en dus een veel betere in haking heeft!

Wil jij ook meer karpers gaan vangen en sessies met meer dan 10 karpers?...

Eindelijk geen leader meer die omhoog gaat staan en er zo voor zorgt dat de karper snel door heeft hier niet te moeten azen.
Een rig die niet meer uitgespuugd word zonder dat de karper word gehaakt. Ook lood dat niet als een spiegel in het water ligt als de zon er op schijnt nee dit is eindelijk verleden tijd. Altijd je hoofdlijn mooi plat op de grond met een toploodje dat makkelijk te bevestigen is. Snel schakelen tussen verschillende grootte aas en een boilie die goed aan de hair bevestigd is met een boilie stopper!

Maak blanken verleden tijd: Door al deze kleine maar zeer belangrijke aanpassingen in jouw laatste meter gaan jouw karper vangsten explosief stijgen!

Dit alles is nu mogelijk met de 

De ultieme: Onderlijnen Kit

Na vele testen heb ik de ultieme onderlijnen kit uitgevonden dit heeft me vele karpers meer opgeleverd.
Alles heb ik tot in de puntjes uitgetest en bekeken met de onderwatercamera na vele leader en rig testen zijn dit mijn favoriete leader en rig geworden met de loodjes en stoppers maakt dit de ultieme onderlijnen kit.

Wil jij ook karpers gaan vangen? Koop dan deze ultieme onderlijnen kit! 

Wat zit er in deze kit:


 • 2 handgemaakte leaders
 • 2 handgeknoopte onderlijnen (rigs) 
 • 2 licht absorberende loodjes van 84 gram 
 • 2 toploodjes van 40 gram
 • 126 boilie stoppers!

Je kan dus direct met twee hengels vissen met deze ultieme onderlijnen kit dit is wel zo handig!

 • 1
  Super inhaking: De handgemaakte rig heeft alle verwachtingen overtroffen en heeft een inhakings percentage van maar liefst 98%!
 • 2
  Geen lijn zwemmers: De leader en rig blijven mooi plat op de bodem liggen door het extra toploodje ligt ook de hoofdlijn mooi op de grond!
 • 3
  Licht absorberend lood: Speciaal lood met een zeer matte en natuurlijke coating waardoor de schrik reactie met 99% is afgenomen.
 • 4
  De beste boilie stoppers: Doorzichtige boilie stoppers die wegvallen tegen de kleur van de boilie. Plus extenda stoppers zodat het aas altijd op de juiste afstand van de haak zit!
onderlijnen kit

Wat karpervissers er van vinden

“Eindelijk karpers in mijn schepnet”

“Mijn interesse was gewekt door dit fantastische aanbod van de onderlijnen kit. Wat had ik te verliezen als je al tijden geen of bijna geen karpers vangt. Daarom direct besloten de bestelling te plaatsen en kon niet wachten het uit te gaan testen aan de waterkant.  


Wat er toen gebeurde was niet te geloven. De eerste nacht dat ik ging vissen met de onderlijnen kit al direct een paar karpers gevangen. En er volgde er de dagen erna nog meer. Ik ben een zeer gelukkige karpervisser met een onderlijnen kit die ik altijd zal blijven gebruiken."

Jeroen Bosman

“De oplossing is gevonden

“Jaren vis ik al op karper maar echt goed vangen deed ik nooit. Toen ik de onderlijnen kit voorbij zag komen dacht ik die moet ik eens gaan proberen. Nadat ik de onderlijnen kit ben gaan gebruiken merk ik dat ik veel sneller en meer karpers vang. Inmiddels heb ik met de onderlijnen kit al hele mooie karpers mogen vangen."

Patrick

“De beste onderlijn die ik ooit gebruikt heb"

“Nooit gedacht dat geen karpers vangen aan de onderlijn zou kunnen liggen. Ik was dan ook eerst sceptisch en dacht dit kan toch niet daaraan liggen. Toch werd ik nieuwsgierig naar de onderlijnen en heb daarom besteld. Wat schetste mijn grootste verbazing dat ik echt meer karpers ging vangen met deze onderlijnen kit. Zou het dan toch??? Ja zeker het is waar! Ik kan alleen maar zeggen bestel hem snel als je ook meer wilt gaan vangen. "

Gerard de jong 

Klik op de onderstaande knop om de ultieme onderlijnen kit te bestellen om meer karpers vangen!

Jij wilt toch ook meer karpers te vangen - en nooit meer na denken of je de juiste onderlijn of leader hebt? Je gaat niet alleen meer karpers vangen maar ook nog eens geld besparen! Daarom heb ik speciaal voor jouw deze ultieme onderlijnen kit samen gesteld

Mocht je toch niet tevreden zijn nadat je onderlijnen kit hebt ontvangen, stuur dan binnen 14 dagen de kit terug. Zodra het bij ons binnen is, krijg je zonder gezeur binnen 14 dagen je geld teruggestort.

Met deze onderlijnen vang ik eindelijk meer karpers!

Ik besteed veel aandacht aan mijn visspullen en wil alles altijd netjes op orde hebben en de beste spullen gebruiken. Toch vond ik zelf persoonlijk dat de vangsten bij mij tegenvielen en ik kon maar niet bedenken waar dit nou aan kon liggen. Ik had immers de beste spullen dacht ik. Nooit gedacht dat een onderlijn zoveel verschil kon maken sinds in deze ben gaan gebruiken vang ik echt meer karpers. 

Ramon de vries 
- Job Title

Deze onderlijnen had ik veel eerder moeten hebben.

Regelmatig wisselde ik van boilies, haken, vislijn, systemen om uiteindelijk meer karpers aan de haak te krijgen. Ik ving wel karpers maar niet gigantisch veel. Daar baalde ik van en ging daarom van alles uit proberen. Na het lezen van het verhaal heb ik de onderlijnen besteld en direct gaan gebruiken. Het is echt ongelofelijk maar ik vang sinds die tijd veel meer karpers. Voor mij geen andere onderlijnen meer!!!

Rik
- Job Title or Role
Oscar van der Rest

Ontwerper van de
ultieme onderlijnen kit

Over De kit Ontwerper

Ik ben dus Oscar van der Rest en al 30 jaar karpervisser ik hou ervan om een deel van de natuur te zijn en unieke momenten te ervaren in de natuur. De natuur is de tijd van vrijheid en waar ik me dus thuis voel. Mijn doel is om jouw zoveel mogelijk tijd en geld te besparen om meer van deze unieke momenten te ervaren. 

Waarom deze onderlijnen kit?

In dit overzicht laat ik je zien wat de grootte voordelen zijn van de ultieme onderlijnen kit te opzichte van de kant en klare fabriek leaders en onderlijnen .

De Ultieme onderlijnen kit

 • angle-right
  Door en door getest met een onderwatercamera.
 • angle-right
  Zeer goede in haking.
 • angle-right
  Leader ligt strak op de grond.
 • angle-right
  Bijna geen lossers of missers
 • angle-right
  Goedkoop door de kit

Fabriek leaders en onderlijnen

 • angle-right
  Meestal niet of oppervlakkig getest.
 • angle-right
  Matige in haking
 • angle-right
  Leader staat vaak omhoog
 • angle-right
  Veel lossers en missers
 • angle-right
  Erg duur geen kit beschikbaar
onderlijnen kit

Wat zit er allemaal in de "ultieme onderlijnen kit" 

 • angle-right
  2 handgemaakte leaders van 80 cm.
 • angle-right
  2 handgeknoopte onderlijnen (rigs).
 • angle-right
  2 licht absorberende loodjes van 84 gram.
 • angle-right
  2 toploodjes van 40 gram.
 • angle-right
  126 boilie stoppers.
 • angle-right
  ​Alles getest en klaar voor gebruik!

Mocht je toch niet tevreden zijn nadat je onderlijnen kit hebt ontvangen, stuur dan binnen 14 dagen de kit terug. Zodra het bij ons binnen is, krijg je zonder gezeur binnen 14 dagen je geld teruggestort.

Meest gestelde vragen

Is deze kit geschikt voor vijvers en meren?

Wat is de levertijd?

Met wie verzenden jullie?

Worden mijn gegevens veilig behandeld?

Kan ik de kit direct gebruiken?

Kan ik ook artikelen los bestellen?


P.S.: bedenk wel dat je nu veel meer karpers gaat vangen. Je moet dus meer karper aas kopen (-; . Ook krijg je slapeloze nachten. Let ook goed op de accu van je telefoon want deze gaat nu een stuk sneller leeg door de vele foto's!


Copyright - On the Hook - karper.nl

>