Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Onthaakmat

Ben je op zoek naar een onthaakmaat maar weet je niet welke je moet kopen? Maak dan een keuze uit één van de meest verkochte onthaakmatten van de afgelopen tijd. Wij hebben via verschillende winkels en forums deze gegevens verzameld om de keuze voor jou makkelijker te maken. 

Welke onthaakmat?

De onthaakmat is een belangrijk product. Het is namelijk van vitaal belang dat je de karper vanaf het moment dat je deze begint te landen goed behandeld. Van het onthaken van de karper tot het klaarmaken om te wegen, tot het nemen van foto's en het terug in het water loslaten. Bij al deze handelingen komt de onthaakmat karper erg goed van pas. Het is dus van het grootste belang dat grote zorg aan de karper wordt besteed. Al te vaak vang je karpers met beschadigde schubben van waaruit blijkt dat een andere karpervisser niet voldoende voor de karper heeft gezorgd. Onthaakmatten zijn er in diverse maten en soorten. Voor de struinende visser is er bijvoorbeeld een onthaak die zeer klein opvouwbaar is waardoor je deze super makkelijk mee kan nemen. Ook zijn er luxe varianten verkrijbaar en zelfs cradles vind je van heel veel bekende hengelsportmerken in het assortiment. Een cradle is een onthaakmat met hoge opstaande randen. 

onthaakmat karper

onthaakmat karper

DE KARPER ONTHAKEN OP DE ONTHAAKMAT

Onthaakmatten zijn dus een belangrijk onderdeel bij de zorg voor karpers, en onthaken is het aspect bij karpervissen waarbij de karpers meestal schade oplopen. Elke karpervisser moet weten dat een karper op een zacht, vochtig oppervlak moet worden onthaakt. De grond is gewoon geen optie, ongeacht hoe zacht het gras is of hoe vochtig de grond is. Een onthaakmat is de enige juiste manier om ervoor te zorgen dat de karper voldoende verzorging krijgt. Er is tegenwoordig een enorm scala aan karper onthaakmatten en weegzakken die zijn ontworpen met als primair doel het beschermen van karpers tijdens het onthaken en fotograferen.

DE BESTE ONTHAAKMAT MERKEN

De beste onthaakmat karper is per situatie verschillend. Je kunt natuurlijk geen cradle meenemen als je gaat pennen. Ook ligt het aan de locatie op zich of de kant vlak is of afloopt. Een simpel onthaakmatje werkt natuurlijk niet op een schuine kant, het gebruik van een cradle is hier juist wel aan te raden. Soms is het ook handig de onthaakmat net een stukje verder te zetten omdat het daar wel vlak is. Het is dus moeilijk een beste onthaakmat voor het karperen aan te geven. Kies er één die het beste bij je karpervisserij past of koop meerdere soorten. Voor bijvoorbeeld het penvissen of bootvissen.

ONTHAAKMAT KARPER KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel alle soorten karper onthaakmatten kopen allemaal van super kwaliteit met een bescherming. Zo hebben wij verschillende onthaakmatten te koop zoals de cradle en crib. Wij bieden de onthaakmat karper aan tegen lage prijzen en een dikke korting bij aanschaf van 2 stuks of meer!

grade-foldable-unhooking-crib

grade-foldable-unhooking-crib

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale