De Beste Boilies die je ooit hebt gebruikt.

1KG VOOR MAAR 7,49

Vang je ook maar weinig of geen Karpers?

 • Zie jij de karpers ook rond zwemmen maar krijg je ook maar geen beet?
 • Wil jij van af en toe eens een karper naar weekend sessies met 10 vissen!
 • Ik wist dat er genoeg karpers aanwezig waren en de locaties van de stekken perfect zijn om karpers te vangen toch ving ik geen karper maar toen ik een onderwatercamera installeerde viel mijn mond open.
geen karper vangen

Hallo ik ben Oscar van der Rest mijn missie is om karpervissers te helpen meer karpers te vangen zonder hoge uitgaven.
Ik ben al 30 jaar karpervisser ik hou ervan om een deel van de natuur te zijn en unieke momenten te ervaren in de natuur. Door dat ik een tijd een eigen hengelsportwinkel heb gehad heb ik de beste contacten om jou te helpen zoveel mogelijk tijd en geld te besparen om meer karpers te laten vangen met de beste materialen tegen zeer lage prijzen.

Een onderwatercamera en twee weken vakantie veranderde alles!

Na vele jaren niet of nauwelijks karpers vangen was ik het helemaal zat en besloot ik om me zelf  meer te gaan verdiepen in het karpervissen.
En dan niet in de soort karperhengel, vislijn of werpmolen nee in het laatste stukje van de puzzel het aas!
Dit is toch het belangrijkste van het hele karpervissen moeten ze je aas niet vang je zeker geen karpers.
Aan me stek kon het immers niet liggen, er zit genoeg karper en de locatie is perfect om karpers te vangen. Dus richte ik me vol op de "Voeding".
Na het installeren van een onderwatercamera op de stek en twee weken vakantie besloot ik al mijn tijd hier in te steken.

Ik had bijna alle soorten boilies aangeschaft. Deze ging ik één voor één testen ik had immers twee weken vakantie (-;. Wat me direct opviel is dat de meeste boilies niet eens langer dan 8 uur heel bleven . De aanwezige karper had hier dus niet eens de kans zich te haken door mijn boilie.

Dit was de eerst eyeopener: je zou toch verwachten dat dit door de fabrikanten word uitgetest maar 50% van de boilies was binnen 8 uur al verdwenen.

Toch zag ik enkele karpers een "schrik beweging" maken.

Na vele boilies getest te hebben was er één die bijna aan al mijn eisen voldeed, niet helemaal tevreden deze toch aan al mijn lijnen geknoopt.
Op dat moment kwam de zon ook achter de wolken vandaan en scheen op het water.
De stek waar ik op dat moment aan het testen was lag op zo'n 75cm water, wat me toen opviel is dat de boilie die ik gebruikte de zon als een soort spiegel reflecteerde.

Na een aantal uurtjes: zag ik toch dat enkele karpers soms een schrik beweging maakte bij het zien van de boilie...


Dit moest dus ook aangepast worden door een andere kleur boilie te gebruiken wat het licht gaat absorberen.
Dit ging goed binnen een dag observeren al twee eyeopeners die zeker meer karper op ging leveren!

De volgende stap was het testen van de 
 Boilie geur en voedingswaarden

Eerst maar even de geur en voedingswaarden testen. Als je een boilie hebt met een hoog eiwit percentage, bijvoorbeeld 35% wil dat nog niet zeggen dat de vis er ook wat aan heeft.

Nu ik dit weet ga ik echt meer karpers vangen, dit verwacht je niet!

Nu eerst maar eens afwachten wat er gebeurt als de karper de boilie ruikt.
Ik heb drie dagen elke dag een andere geur gebruikt en telkens bij dezelfde geur zag ik de meeste karpers azen ongeacht welke stek!
Ook zag  je de karper bij één smaak de boilie echt compleet opzuigen en bij andere smaken veel vaker weer uitspugen. Dit gebeurde niet éénmaal maar echt meerdere keren met verschillende smaken boilies.
Soms werd de boilie wel twee a drie keer opgepakt en weer uitgespuugd bij één smaak boilie was niet vele malen minder het geval.

Nu denk je dan maar die ene boilie gebruiken die niet vaak werd uitgespuugd (dat zou je denken ja) Maar deze werd na een aantal dagen ook niet meer opgezogen door waarschijnlijk de slechte voedingswaarde van de boilie!

Compleet verbaast hiervan ging ik nadenken hoe ik dit op kon lossen!

Ik had namelijk al bijna alle boilies die er te verkrijgen zijn uitgebreid getest maar er was er bijna geen één die aan alle voorwaarden voldeed.

De Karper pakte de boilie op - wat er toen een aantal keer gebeurde verbaasde mij weer volledig dit had ik nooit kunnen bedenken van de boilies van deze grote merken.

Deze drie fouten maakte het grootste verschil!

haak


De juiste smaak, flavour en voedingswaarden!

De beste kleur met de grootste aantrekkingskracht

Betere ingrediënten waardoor de boilie niet binnen 8 uur verdwenen is!

Dit maakte ook duidelijk een verschil in vangsten

 • Veel voeren of juist weinig. 
  Ook het voeren maakte zeker een groot verschil ik had op de verschillende stekken ook verschillende hoeveelheden gevoerd en je zag echt een groot verschil in aantallen op de stek met het meeste voer ving ik ook echt het meeste. ( deze test is uitgevoerd in een jaargetijden waar je ook veel kan voeren)
 • Het gebruik van een popup. 
  Ook het gebruik van een popup heeft zeker invloed gehad op het aantal vangsten vooral na een aantal dagen zag je de vangsten op de popup stijgen. Ik denk doordat de karper steeds voorzichtiger ging azen in de loop van de sessie. 

Wil jij ook meer karpers gaan vangen en sessies met meer dan 10 karpers?...

Eindelijk geen boilie meer die binnen 8 uur verdwenen is. Of een boilie die meer word uitgespuugd zonder dat de karper word gehaakt. En zeker geen boilie met een verkeerde kleur nee dit is eindelijk verleden tijd. Altijd de beste boilie die door en door getest is. Met ingredienten en flavours waar karpers op af vliegen en niet schrikken van de kleur dat is wat je nodig hebt!

Maak blanken verleden tijd: Door al deze zeer belangrijke aanpassingen gaan jouw karper vangsten explosief stijgen!

Dit alles is nu mogelijk met de 

Green Betaine
Boilie

Na vele testen heb ik de beste boilie gevonden! Dit heeft me vele karpers meer opgeleverd.
Alles heb ik tot in de puntjes uitgetest en bekeken met de onderwatercamera na vele boilies testen zijn dit mijn favoriete boilies geworden.

Wil jij ook karpers gaan vangen? Koop dan de proline green betaine
Voor maar 7,49 voor 1KG!

Wat zit er in de boilie?

De green betaine zit boordevol natuurlijke extracten, water oplosbare eiwitten en is licht verteerbaar voor karpers. Met een bron van alles wat een karper nodig heeft zoals vitamines en mineralen. Ook zit de boilie vol met eetlust stimulatoren om de maximale acceptatie te garanderen! Met de gezonde voeding en dus de gezondheid van de karper voorop!

 • 1
  Aantrekkingskracht: De beste smaak, flavour en voedingswaarden! 
 • 2
  Ingrediënten:  Ingrediënten waar de meeste karpers mee zijn groot gebracht!
 • 3
  Voor instant en lange sessies: 
  Ideaal voor zowel instant vissen als langere sessies
 • 4
  Houdbaarheid: 24 maanden houdbaar
proline green betaine

Wat karpervissers er van vinden

“Eindelijk karpers in mijn schepnet”

“Mijn interesse was gewekt door dit fantastische aanbod van het boilie pakket. Wat had ik te verliezen als je al tijden geen of bijna geen karpers vangt. Daarom direct besloten de bestelling te plaatsen en kon niet wachten het uit te gaan testen aan de waterkant.  


Wat er toen gebeurde was niet te geloven. De eerste nacht dat ik ging vissen met de green betaine al direct een paar karpers gevangen. En er volgde er de dagen erna nog meer. Ik ben een zeer gelukkige karpervisser met een boilie die ik altijd zal blijven gebruiken."

Jeroen Bosman

“De oplossing is gevonden

“Jaren vis ik al op karper maar echt goed vangen deed ik nooit. Toen ik de wellmix boilie voorbij zag komen dacht ik die moet ik eens gaan proberen. Nadat ik de green betaine boilie ben gaan gebruiken merk ik dat ik veel sneller en meer karpers vang. Inmiddels heb ik met de green betaine al hele mooie karpers mogen vangen."

Patrick

“De beste boilie die ik ooit gebruikt heb"

“Nooit gedacht dat geen karpers vangen aan de boilie zou kunnen liggen. Ik was dan ook eerst sceptisch en dacht dit kan toch niet daaraan liggen. Toch werd ik nieuwsgierig naar de green betaine en heb daarom besteld. Wat schetste mijn grootste verbazing dat ik echt meer karpers ging vangen met deze boilies. Zou het dan toch??? Ja zeker het is waar! Ik kan alleen maar zeggen bestel ze snel als je ook meer wilt gaan vangen. "

Gerard de jong 

Klik op de onderstaande knop om de Coconut & Maple Cream te bestellen om meer karpers te vangen!

Jij wilt toch ook meer karpers vangen - en nooit meer na denken of je de juiste boilies hebt? Je gaat niet alleen meer karpers vangen maar ook nog eens geld besparen! Daarom heb ik speciaal voor jou dit ultieme boilie pakket samen gesteld

proline green betaine

Mocht je toch niet tevreden zijn nadat je de boilies hebt ontvangen, stuur dan binnen 14 dagen de boilies in de dichte verpakking terug. Zodra het bij ons binnen is, krijg je zonder gezeur binnen 14 dagen je geld teruggestort.

Met deze boilies vang ik eindelijk meer karpers!

Ik besteed veel aandacht aan mijn visspullen en wil alles altijd netjes op orde hebben en de beste spullen gebruiken. Toch vond ik zelf persoonlijk dat de vangsten bij mij tegenvielen en ik kon maar niet bedenken waar dit nou aan kon liggen. Ik had immers de beste spullen dacht ik. Nooit gedacht dat een boilie zoveel verschil kon maken sinds in deze ben gaan gebruiken vang ik echt meer karpers. 

Ramon de vries 

Deze onderlijnen had ik veel eerder moeten hebben.

Regelmatig wisselde ik van boilies, haken, vislijn, systemen om uiteindelijk meer karpers aan de haak te krijgen. Ik ving wel karpers maar niet gigantisch veel. Daar baalde ik van en ging daarom van alles uit proberen. Na het lezen van het verhaal heb ik de boilies besteld en direct gaan gebruiken. Het is echt ongelofelijk maar ik vang sinds die tijd veel meer karpers. Voor mij geen andere boilies meer!!!

Brenda
Oscar van der Rest

Tester van de
Coconut & Maple Cream

Over tester van de green betaine

Ik ben dus Oscar van der Rest en al 30 jaar karpervisser ik hou ervan om een deel van de natuur te zijn en unieke momenten te ervaren in de natuur. De natuur is de tijd van vrijheid en waar ik me dus thuis voel. Mijn doel is om jouw zoveel mogelijk tijd en geld te besparen om meer van deze unieke momenten te ervaren. 

Waarom deze boilie gebruiken?

In dit overzicht laat ik je zien wat de grote voordelen zijn van de Coconut & Maple Cream boilie  ten opzichte van andere boilies.

De green betaine

 • Door en door getest met een onderwatercamera.
 • Zeer goede Aantrekkingskracht.
 • Hoge kwaliteit Ingrediënten waar de meeste karpers mee zijn groot gebracht!
 • Ideaal voor zowel instant vissen als langere sessies
 • Lang houdbaar en blijft lang goed onder water

Andere Boilies

 • Meestal niet of oppervlakkig getest.
 • Matige Aantrekkingskracht
 • Goedkope Ingrediënten 
 • Meestal alleen voor instant vissen
 • Binnen 8 uur onder water verdwenen en kort houdbaar
proline green betaine

 "green betaine" 

Mocht je toch niet tevreden zijn nadat je boilies hebt ontvangen, stuur dan binnen 14 dagen de boilies in de dichte verpakking terug. Zodra het bij ons binnen is, krijg je zonder gezeur binnen 14 dagen je geld teruggestort.

Meest gestelde vragen

Is deze boilie geschikt voor vijvers en meren?

Wat is de levertijd?

Met wie verzenden jullie?

Worden mijn gegevens veilig behandeld?

Kan ik de boilie direct gebruiken?

Kan ik ook artikelen los bestellen?


P.S.: bedenk wel dat je nu veel meer karpers gaat vangen. Je moet dus meer karper aas kopen (-; . Ook krijg je slapeloze nachten. Let ook goed op de accu van je telefoon want deze gaat nu een stuk sneller leeg door de vele foto's!


Copyright - On the Hook - karper.nl

>