Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

De beste lampen voor bij het vissen

Ben je op zoek naar een vis lamp maar weet jij ook niet welke je moet kopen? Kies er dan één uit de lijst van best verkochte vis lampen van de afgelopen tijd. Wij hebben via verschillende winkels en forums deze gegevens verzameld. Kies naar eigen smaak de beste vislamp en ervaar het gemak ervan langs de waterkant. 

Vis Lampen

Karpervissen is een visserij waarbij je vaak ook in het donker vist, denk hierbij aan nachtvissen of vroeg in de ochtend, pennen of oppervlakte vissen.
Op de meeste karper wateren krijg je nou eenmaal in het donker of de schemer de meeste aanbeten. Het is dan van groot belang om de juiste vislamp bij je te hebben om relaxt te kunnen karperen. Een vislamp is natuurlijk makkelijk bij het vangen, onthaken en fotograveren van je vangst maar ook gemakkelijk om je karperspullen in het donker terug te vinden. Vooral als je in het donker opruimt is een vislamp van groot belang. Iets vergeten door slechte verlichting is natuurlijk erg zonde. Verder is het ook vooral belangrijk voor je eigen veiligheid om een goede vislamp te hebben. Je nek breken terwijl je naar je aanbeet rent is voor niemand een leuke gedachten.

vis lampen

vis lampen

KARPER HOOFDLAMP

De karper hoofdlamp is een uitvinding die bepalend is geweest voor ons karpervissers. Lekker veel licht bij je hebben terwijl je de tent opzet, je karper binnen haalt of moet wegen. Een karper hoofdlamp is sowieso handig om te hebben bij het karpervissen. Je hebt immers je handen vrij wat erg makkelijk is bij het scheppen van een karper. Karper hoofdlampen geven langdurig veel licht en zijn in diverse lichtsterktes verkrijgbaar. De meeste hoofdlampen maken gebruik van een verschillende lichtsterkte en kleuren (wit en rood) om de karper minder stress te laten ervaren.

BIVVY LAMP KARPERVISSEN

De bivvy lamp is bijzonder handig om alles te verlichten in je karper tent, bivvy of onder je paraplu of waar je ook maar licht nodig hebt. Bivvy lampen zijn er met rood of en wit licht. De meeste bivvy lampen worden met een magneet of haak geleverd zodat hij overal op gemonteerd of opgehangen kan worden. Verder zijn de meeste bivvy lampen inklapbaar voor vervoer zodat ze kleiner zijn en niet snel kapot gaan.

VIS LAMPEN KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel veel verschillende vis lampen kopen allemaal om veel licht langs de waterkant te hebben. Zo hebben wij verschillende soorten hoofdlampen, vislampen en bivvy lampen. Wij bieden de vis lampen aan tegen onze zeer lage prijzen en een korting als je er meer dan één koopt.

dimbare-bivvy-lamp

dimbare-bivvy-lamp

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale