juli 2

Waarom een dierenverzekering belangrijk is voor jouw vismaatje

Wil je je viervoeter meenemen tijdens het vissen? Dat is natuurlijk ontzettend belangrijk. Het is wel goed om bewust te zijn van de bijkomende gevaren. Natuurlijk is het beschermen van je hond is essentieel, maar vergeet daarom ook niet een dierenverzekering af te sluiten voordat jullie op pad gaan. Op deze manier ben je verzekerd van financiële hulp, mocht er toch iets mis gaan tijdens jullie avontuur.

De onverwachte gevaren voor honden tijdens het vissen

Tijdens het uitvoeren van jouw hobby, wil je natuurlijk je geliefde hond mee. Wat natuurlijk erg gezellig is, maar het is niet geheel zonder risico’s. Tijdens het vissen kunnen honden namelijk in contact komen met scherpe voorwerpen die niet fijn zijn. Denk hierbij aan visgerei zoals: haken en lijnen. Ook is het risico op tekenbeten veel groter, omdat je over het algemeen in een gebied komt met veel gras en bomen. Als laatste zijn allergische reacties op bijvoorbeeld planten ook niet helemaal te voorkomen. Houd je viervoeter dus goed in de gaten voordat hij zijn snuitje ergens in stopt, wat niet de bedoeling is!

Waarom is een dierenverzekering onmisbaar

Waarom is een dierenverzekering onmisbaar

Voor elke eigenaar van een hond of een kat is een dierenverzekering zeker een aanrader. Een dierenverzekering biedt namelijk een financiële buffer, mochten er onverwachte medische kosten zijn. Daarnaast dekt een goede dierenverzekering niet alleen noodbehandelingen, maar ook routinecontroles en preventieve zorg. Dit draagt natuurlijk bij aan de algehele gezondheid van je pluizenbol. Op deze manier kun je je volledig focussen op het vissen, zonder je enige zorgen te hoeven maken.

Tips voor het kiezen van de juiste verzekering

Een dierenverzekering afsluiten is niet direct een moeilijke klus, maar je moet wel even goed opletten waar je voorkeuren naar uit gaat. Bereken hier je premie en ontdek wat ze voor je kunnen betekenen. We helpen je graag bij het kiezen van een dierenverzekering die bij jouw wensen en voorkeuren past. Hierbij vind je een aantal tips voor het kiezen van de juiste verzekering:

  • Tip 1.  Let goed op wat jouw dekkingsomvang is. Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat er precies vergoed wordt. Denk hierbij aan noodbehandelingen en preventieve zorg, zoals: routinebehandelingen en vaccinaties.
  • Tip 2. Controleer de uitsluitingen en beperkingen van je polis. Denk hierbij aan specifieke aandoeningen en leeftijdsgrenzen.
  • Tip 3. Overweeg de hoogte van je eigen risico. Jouw eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen voordat je verzekering begint uit te keren. Een hoger risico zorgt er over het algemeen voor dat je maandelijkse kosten een stuk lager zijn, maar dat betekent tegelijkertijd ook dat je bij een claim veel geld zelf moet betalen. Ga dus na wat voor jou het prettigst werkt.

Dierenverzekering afsluiten

Jij wil toch ook dat jouw vismaatje altijd de beste krijgt? Dan is het belangrijk om jouw dierenverzekering te controleren. Heb je die nog niet? Ga dan naar dierenverzekering afsluiten en bescherm jezelf tegen onverwachte hoge kosten. Op die manier kun je ongestoord en zonder zorgen genieten van jullie volgende avontuur.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350