Korting op WARMTEPAKKEN?

Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen “Korting op  WARMTEPAKKEN en gratis verzenden” en bespaar vele euro's voor

WARMTEPAKKEN

Resultaat 1–16 van de 41 resultaten wordt getoond

Een warmtepak tijdens het vissen is geen overbodige luxe. Want wat is er erger als je aan het karpervissen bent en je het door en door koud krijgt. Het is dus belangrijk dat je tijdens je karper sessie lekker warm blijft ook als je niet in beweging bent. Onze warmtepakken zijn hier zeker geschikt voor en houden je goed warm zelfs als de temperatuur onder nul komt. Ons brede assortiment warmtepakken zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Het prijsverschil tussen de warmte pakken betekend vaak niet dat de kwaliteit minder is maar komt gewoon door het merk of de extra opties.
Een extra optie kan een uitneembare voering zijn deze kan je uit het warmtepak ritsen voor de wat warmere dagen. Een warmtepak is vaak een tweedelig pak met een losse broek zoals een tuinbroek en een losse jas. Deze warmte broek en warmte jas zijn gemaakt om de lichaamstemperatuur hoog maar vooral vast te houden. Een warmtepak mag nooit in de wasmachine gewassen worden anders is de kans groot dat de naden niet meer water dicht zijn na het wassen.

warmtepakken

warmtepakken

WARMTEPAK KARPERVISSEN

Een warmte pak tijdens het karpervissen in de winter kan soms erg goed van pas komen. Dat karpervissen in de winter soms ook erg effectief kan zijn is geen verrassing meer. Maar het vol houden is vaak nog het moeilijkste zeker omdat het soms behoorlijk koud kan zijn. De karpervisser die in de wintermaanden door vissen weten hoe belangrijk het is om jezelf warm te houden. Een goed warmtepak samen met een karper trui is tijdens het karpervissen dan ook een hulpmiddel dat ervoor kan zorgen dat je het langer uit houdt aan de waterkant. En als je het langer uit houd maak je meer kans om een (winter)karper te vangen. 

WARMTEPAK KOPEN

Je kan bij ons veel verschillende soorten warmtepakken kopen van verschillende merken. Ook hebben wij alle maten en soorten op voorraad en te koop, alle warmtepakken van zeer goede kwaliteit. Zo hebben wij ook warmtepakken in verschillende kleuren te koop. Alle warmtepakken zijn te koop tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk een korting bij de aanschaf van meerdere!

warmtepak-vissen

warmtepak-vissen

Morgen al een karper vangen?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek “De 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

>