Korting op IMITATIE AAS?

Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen β€œKorting op  IMITATIE AAS en gratis verzenden” en bespaar vele euro's voor

Imitatie aas

IMITATIE AAS VOOR KARPER

Naast eetbaar karperaas kan imitatie aas voor karper erg goede vangst resultaten opleveren. Dit nep aas, ook wel fake food genoemd is gemaakt van plastic of foam, en zijn er meestal in twee varianten drijvend (pop-up) of zinkend. Buiten het voordeel dat je het meerdere malen kan gebruiken heeft het ook het voordeel dat kreeften het imitatie aas links laten liggen. Imitatie aas is in veel verschillende aas soorten verkrijgbaar denk hierbij aan boilies, mais, tijgernoten en maden. De Karper is vaak erg nieuwsgierig naar imitatie aas door de felle kleuren en soms sterke geuren. Vaak wordt imitatie aas gebruikt in combinatie met echt karperaas bijvoorbeeld met een snowman waarbij de popup boilie een nep mais is. Het grote voordeel is dat de nep mais niet snel van de hair af zal gaan zoals echte mais.

imitatie aas

imitatie aas

WAAROM VISSEN MET IMITATIE AAS?

Op de meeste wateren hebben de karpers al het aas wel gezien en gegeten en pakken steeds minder het haakaas op. Met imitatie aas kan je de setup van je onderlijn net iets anders aanpakken dan de rest van de karpervissers en zo de karpers weer verleiden jouw haakaas op te pakken. Het bijkomende voordeel van vissen met imitatie aas is dat het aas van plastic is en altijd goed op je onderlijn blijft zitten. Ook de felle kleuren zullen de interesse wekken van de karpers en deze over de streep trekken om het aas eens op te pakken. Bij vissen met imitatie aas kun je denken aan imitatie brood, nep boilies, nep mais, nep tijgernoten, nep pellets en nep maden. Vaak kan je een compleet assortiment imitatie aas kopen ook wel een imitatie aas setje genoemd zo heb je vaak alles bij je.

IMITATIE AAS KOPEN

Je kan bij ons alle soorten imitatie aas kopen van nep mais tot nep maden en alles van de beste kwaliteit en getest door karpervissers. Alle imitatie aas is samengesteld met de beste kleuren en lokstoffen. Het meeste imitatie aas wordt geleverd in verschillende kleuren en geuren. En wordt verkocht tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk een korting bij de aanschaf van meer dan één zakje imitatie aas!

imitatie-mais

imitatie-mais

Morgen al een karper vangen?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek β€œDe 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

>