Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Allinpartikels, de speciaalzaak voor partikels in Nederland 

Allinpartikels is een van oorsprong Nederlandse onderneming die zich heeft gefocust op het leveren van de beste kwaliteit visvoer voor karpers en witvissen. Het bedrijf heeft een grote variatie aan soorten voer in verschillende kleuren, geuren, mixen en doeleinden en levert deze voor een prijs die goed in verhouding staat met de kwaliteit van de producten.

Allinpartikels

Allinpartikels 

De winkel All in partikels in Zwijndrecht

Allinpartikels is opgericht in de in Zuid-Holland gelegen plaats Zwijndrecht en is hier nog steeds te vinden voor een groot assortiment aan visvoer en –benodigdheden. De onderneming handelt in allerlei soorten visvoer in zowel een fysiek bezoekadres als online. De fysieke winkel is gelegen aan de Jan van Nassaulaan nummer 11D in Zwijndrecht. Voor een routebeschrijving naar de winkel of wanneer je iets naar Allinpartikels wilt versturen, kan je de postcode 3331 BG gebruiken. In tegenstelling tot de meeste hengelsportwinkels is Allinpartikels elke dag van de week, dus ook op zondag en maandag, open. De openingstijden zijn elke dag hetzelfde, van 11 uur ’s ochtends tot en met 7 uur ’s avonds. Als je niet rond deze tijd langs kan komen, dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Dit kan via het telefoonnummer 06-23437536 en is te bereiken via sms en WhatsApp. 

Als je liever niet naar de winkel komt, omdat deze bijvoorbeeld te ver weg is om even langs te komen, dan kan je alsnog gebruik maken van de kwalitatieve producten die Allinpartikels verkoopt. Het complete assortiment van Allinpartikels is ook verkrijgbaar via de webshop, die niet alleen geschikt is voor Nederland en België. Er is bij de webshop aan gedacht dat er een internationaal klantenbestand bestaat in de wereld van de karper visserij en heeft daarom de website ingesteld dat alle producten en achtergrondinformatie te lezen zijn in niet alleen het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits en Frans. 

Verder zijn alle producten die Allinpartikels levert geordend in verschillende categorieën. Je kan bij Allinpartikels terecht voor (droge) partikels, (droge) tijgernoten, partikelmixen, kant-en-klare houdbare mixen, kant-en-klare verse mixen, toevoegingen, pellets, stickmixen, boilies, allin (drijvend) koivoer, emmers, lood en superdeals.

De Partikels bij Allinpartikels

Met een bedrijf die de naam Allinpartikels draagt, is het logisch dat de onderneming een breed assortiment heeft aan partikels. Partikels zijn een soort notenmix die voor de visserij bedoeld zijn. In plaats van dat je een gefabriceerd aas gebruikt waar natuurlijke geuren, kleuren en smaken aan toegevoegd zijn, zijn partikels de natuurlijke producten op zichzelf al. Onder partikels kan je onder andere noten, zaden, granen en bonen verstaan. Ze kunnen goed dienen als natuurlijke vervanger voor boilies als je bijvoorbeeld op karpers aan het vissen bent.

Bij Allinpartikels zijn ze ook echt all-in de verschillende soorten partikels. Bij deze speciaalzaak kun je terecht voor partikels als boekweit, kikkererwten, anijszaad, maïs in de varianten geel, XXL, wit, rood en tricolor, lupinebonen, hennepzaad, crunch maïs, Brazilian Nuts, Black Eyed Beans, koolzaad, tares, duivenvoer, Spicy Crumbs, maples, witte dari, rode dari, XXL pinda’s, tarwe en een breed assortiment aan tijgernoten. 

Elk van deze verschillende soorten partikels wordt verkocht in precies afgewogen verpakkingen van verschillende hoeveelheden. Deze hoeveelheid kunnen oplopen van duizend gram tot en met wel 25 kilo tegelijk. Het maakt dus niet uit of je een fanatieke visser bent die elke week minstens één dag langs de kant van het water te vinden is, of dat je slechts een keer in de zoveel tijd wanneer je er toevallig tijd voor hebt een hengel uitgooit. Elk soort partikel en elke grootte van verpakking heeft zo zijn eigen prijs, waar je dus op moet letten als je je keuze in welk soort partikel je wilt gaat maken rekening mee moet houden.

De Partikels

De Partikels

Bedrijfsgegevens

Allinpartikels
Jan van Nassaustraat 11-d
3331 BG Zwijndrecht
Tel: +31 (0)6 23437536

Producten

Partikels

De beste Tijgernoten

Een van de meest uitgebreide soorten partikels bij Allinpartikels is de tijgernoten. Bij Allinpartikels kun je terecht voor een breed aanbod aan tijgernoten. Nu kan het zijn dat je hier gek van op zult kijken omdat de enige tijgernoten die je kent in de zoutjesafdeling van de supermarkt naast de pinda’s liggen, maar dit zijn een heel ander artikel. De tijgernoot wordt ook wel chufa of aardamandel genoemd en is, naast mogelijk als eigen consumptie, bedoeld als aas om vissen mee te kunnen vangen. Deze groente, want noot is eigenlijk een verkeerde term, kan gezien worden als een vervanger van de boilie die honderd procent puur natuur is.

Bij Allinpartikels wordt er veel gehandeld in de vorm van tijgernoten. Dit is te zien aan het feit dat Allinpatikels elf verschillende soorten tijgernoten verkoopt. Deze soorten variëren niet alleen in prijs, maar ook in of het hele ‘noten’ zijn of dat ze gemalen zijn, in kleur en in grootte. Per soort tijgernoot is er ook weer een keuze te maken in hoe groot de zak is waarin je de tijgernoten in koopt. Net als bij de andere soorten partikels die er verkocht worden bij Allinparikels, kunnen deze zakken oplopen van één tot 25 kilo.

Allinpartikels handelt in verschillende soorten tijgernoten, welke wel steeds droog zijn. Verder is de keuze in welke soorten tijgernoten er te koop zijn vrij gevarieerd. Bij Allinpartikels kan je de volgende tijgernoten kopen: witte tijgernoten van 10 tot 16 millimeter, zwarte tijgernoten, mini tijgernoten van zes tot acht millimeter, jumbo tijgernoten, XXL tijgernoten van 20 tot 35 millimeter, gemixte tijgernoten, gemalen pinda’s, gemalen tijgernoten, gemalen notenmix van pinda’s, Brazilian Nuts en tijgernoten en gemalen HQ pellets. Ook de eerder genoemde Brazilian Nuts kunnen gerekend worden onder deze noemer. Onder deze categorieën kan je ook bij sommige nog kiezen of je verse tijgernoten wilt hebben of houdbare die je bijvoorbeeld in de vriezer kunt bewaren.

De meeste tijgernoten zijn voor een prijs van 4 euro 11 of 8 euro 23 per kilo. Hierbij is de goedkoopste uitschieter de mini tijgernoten van 3 euro en 8 cent per kilo en de duurste zijn de Brazilian Nuts voor een prijs per kilo van 15 euro 42.

Aanbiedingen en korting

Allinpartikels streeft ernaar om de beste partikels te kunnen leveren aan jou als klant voor een perfect passende prijs, maar zelfs als je hier erg op let is er ruimte om met de prijs te stunten. Bij Allinpartikels zijn er dus ook verschillende kortingsacties en aanbiedingen te vinden.

Tussen de producten in kan het voorkomen dat er een aanbieding tussen de rest van de producten staat aangegeven. Dit is erg makkelijk te herkennen aan dat er in het rood duidelijk staat geschreven dat het een aanbieding is er waar deze aanbieding op slaat. Zo kan je tijdens het rondkijken direct aangetrokken worden door een aanbieding en zie je ook meteen hoe goed deze aanbieding wel of niet is.

Wil je een goed overzicht hebben van de acties die er bij Allinpartikels lopen, dan kun je terecht onder het kopje van de zogeheten Superdeals. Hier staan alle acties en aanbiedingen die Allinpartikels heeft overzichtelijk bij elkaar. Hier zie je niet alleen gewone aanbiedingen, maar ook aanbiedingen op het gebied van schaalvoordeel. Als je met het kopen van een grotere verpakking van het artikel voordeliger uit kan zijn, dan wordt dit duidelijk getoond en ook hoeveel euro, tot op de cent nauwkeurig, je bespaart met deze aankoop. De tijdelijke aanbiedingen staan in felrood aangegeven tussen de productnaam en de verkoopprijs, maar de Superdeals, die altijd gelden, staan naast de prijs in bordeauxrood geschreven met hoeveel je bespaart. 

De laatste vorm van korting die Allinpartikels geeft is onder het mom van bulkdeals. Heb jij aan 25 kilo bij lange na niet genoeg en heb je echt verpakkingen nodig waar je een enorme hoeveelheid partikels tegelijk mee kan kopen, dan zijn de bulkdeals voor jou bedoeld. Bij Allinpartikels kun je zelfs tot wel 250 kilo aan partikels tegelijk bestellen. Dit geldt voor tijgernoten, boekweit die volledig kiemt, hennepzaad die tot zestig procent aan het kiemen is en een mix die bestaat uit boekweit en hennepzaad. Wanneer je een of meerdere van deze bulkdeals bestelt, dan moet je rekening houden met de verzendkosten. Tot duizend kilo zijn bij Allinpartikels de verzendkosten in Nederland 55 euro en in België 65 euro. Over bestellingen naar andere landen staat niets aangegeven. Bij deze enorme bestellingen is alles ingeseald en gezet op een europallet.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale