Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Slaapzak Karpervissen

Weet jij ook niet welke karper slaapzak je moet kopen? Maak dan je keuze uit één van de meest verkochte karper slaapzakken van de laatste tijd. Wij hebben deze gegevens via verschillende forums en winkels verzameld. Kies zelf de karper slaapzak naar jouw smaak uit de lijst met meest verkochte slaapzakken. 

Karper Slaapzakken

Een goede karper slaapzak moet aan diverse eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat de karper slaapzak groot genoeg is, maar ook moet hij warm genoeg zijn. Wat ook belangrijk is dat hij bij een aanbeet snel te openen is. Kortom, bij een slaapzak kopen komen best wat dingen kijken. Of u nu gaat voor een handige en lichtgewicht slaapzak het is belangrijk dat een karper slaapzak voldoende warm en comfortabel is voor de omstandigheden tijdens het karpervissen. Het karper seizoen waarin u vist hebben daarbij een grote invloed op uw uiteindelijke keuze. Een karper slaapzak die voldoet onder alle denkbare vis omstandigheden bestaat simpelweg niet. Bedenk bij het kopen van een karper slaapzak daarom goed wat uw visplannen zijn en welke eisen u aan de karper slaapzak stelt. Het brede assortiment karper slaapzakken van karper.nl heeft voor iedere karpervisser de geschikte slaapzak.

EEN WARME KARPER SLAAPZAK

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, geeft een karper slaapzak zelf geen warmte, maar houdt het de warmte die het lichaam afgeeft vast. De laag van warme lucht die u om u heen creëert, werkt als een buffer tegen de kou. Hoe meer karper slaapzak u om u heen hebt, hoe minder koude plekken er in de slaapzak zijn die opgewarmd moeten worden.

Tips om het warm te houden

  • Draag thermisch ondergoed in koude omstandigheden. Dat scheelt enorm. Een karper muts helpt zeker ook omdat veel warmte via het hoofd verdwijnt.
  • Voorkom teveel zweten in de karper slaapzak later in de nacht kunt u het daar koud door krijgen. Zorg voor voldoende ventilatie als u het te warm krijgt door bijvoorbeeld de rits een stukje te openen of karper kleding uit te trekken.

ONDERHOUD KARPER SLAAPZAKKEN

Karper slaapzakken verliezen door vuil hun isolerende waarde en moeten daarom regelmatig worden gewassen. Alle karper slaapzakken kunnen volgens het wasvoorschrift gewassen worden, meestal 30 graden. Synthetische karper slaapzakken mogen alleen op een zeer lage snelheid gecentrifugeerd worden. Leg ze daarna liggend te drogen.
Laat een karper slaapzak altijd zo lang mogelijk luchten om het vocht dat er bij het nachtvissen is ingetrokken de kans te geven te verdampen. Ook als u de karper slaapzak opbergt is het verstandig deze niet in de tas te laten zitten. De gemiddelde levensduur van een karper slaapzak is acht jaar.

KARPER SLAAPZAK KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel veel verschillende karper slaapzakken kopen van verschillende karper merken en leveranciers. Al de karper slaapzakken zijn kwalitatief erg goed en worden door ons zelf ook veel gebruikt. Zo hebben wij karper slaapzakken voor de zomer en de winter te koop. Alle karper slaapzakken zijn zeer scherp geprijsd. En krijg je een leuke korting als je er met je vismaat samen twee koopt!

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale