Korting op PARTIKELS?

Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen “Korting op  PARTIKELS en gratis verzenden” en bespaar vele euro's voor

Partikels

PARTIKELS KARPER

Partikels karper is een naam voor kleine voedsel deeltjes maar wordt onder de karpervissers gebruikt om de verschillende zaden en soortgelijke producten in één naam te noemen. De meest verkrijgbare soorten partikels karper zijn mais, hennep, kikkererwten, tijgernoten en duivenvoer, elke karpervisser kent deze partikels wel. Partikels karper zijn ideaal voor het vissen en voeren op karper. Partikels zijn vaak een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld boilies, en dus zeer geschikt voor grote voersessies. Het grootste nadeel van partikels karper is de witvis gevoeligheid op de tijgernoten na deze zijn juist minder witvis gevoelig dan boilies.

partikels

partikels

PARTIKELS KANT EN KLAAR

Naast de droge partikels (deze moet je zelf nog koken en weken) zijn er ook de zo genaamde partikels kant en klaar. Deze hebben het gemak van het meteen karpervissen en voeren zonder dat je het zelf eerst moet koken en weken. Het voordeel is ook dat deze partikels kant en klaar een langere tijd houdbaar zijn zelfs na opening van de verpakking. Alle partikels die vers zijn gekookt, worden voor u gratis vacuüm verpakt in zakken of in een potje. Er zijn vele varianten partikels kant en klaar verkrijgbaar, deze partikels zijn al voor geweekt en of gekookt en dus direct bruikbaar.

PARTIKELS KOPEN

In onze karper webshop hebben we verschillende partikels te koop zoals tijgernoten en hennep zaad. Ook hebben we veel partikels met verschillende smaken zoals knoflook en aardbei smaak. Alle partikels karper zijn samengesteld met de beste ingrediënten kleur en smaak stoffen. De meeste partikels worden geleverd in zakken of potjes en allemaal vacuüm verpakt. Alle partikels zijn scherp geprijsd en je krijgt natuurlijk een korting bij de aanschaf van meer dan één zakje of potje!

all-in-mix

all-in-mix

Morgen al een karper vangen?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek “De 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

>