Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen β€œKorting op  Lead clips en rubbers en gratis verzenden” en bespaar vele euro's voor

Lead clips en rubbers

WAAROM LEAD CLIPS GEBRUIKEN?

Als je op karper vist en gebruik maakt van wartel lood ontkom je niet aan het gebruiken van lead clips met tail rubbers. Dit zeer eenvoudige maar effectieve en veilige systeem is het meest gebruikte systeem om op karper te vissen met wartel lood. Lead clips en tail rubbers zijn er in veel verschillende soorten en kleuren maar de basis is altijd het zelfde, het bevestigen van het lood aan de lead clip waarna de tail rubber over de lead clip wordt geschoven.

LEADCLIP SYSTEMEN

Je hebt lead clips in combinatie met een rig tube of met een leader systeem. Het voordeel met een leader systeem is dat deze zeer makkelijk te bevestigen zijn. Je knoopt de leader aan je hoofdlijn en klaar ben je. Het lead clip systeem met de rig tube is iets minder makkelijk vooral in het donker. Hierbij moet je namelijk eerst een stukje tube van ongeveer 30 cm over je lijn schuiven, dit is in het donker een wat minder makkelijk klusje vooral als je karperlijn van gevlochten lijn is. De rig tube is daar in tegen wel een stuk voordeliger.

DE SAFETY LEADCLIP

De lead clip zelf heb je tegenwoordig ook in verschillende versies waar de laatste jaren vooral de nadruk wordt gelegd op de vis veiligheid.
Zo heb je de safety lead clip die door een paar handige aanpassingen aan het systeem zo is ontwikkeld dat de karper alleen nog maar de onderlijn in zijn bek heeft bij het verspelen van de vis. Dit is natuurlijk een stuk vis vriendelijker als dat de karper rond zwemt met een bonk karperlood met 20 meter lijn.
Daarom raden wij iedereen aan om lead clips te gebruiken bij het vissen met wartel lood.

Lead clips en rubbers

Lead clips en rubbers

VOORDELEN VAN LEAD CLIPS

 • Super vis vriendelijk ( De meeste systemen)
 • Handig bij het wisselen van het lood
 • Snel en gemakkelijk in gebruik
 • Goedkoop
 • Minder kans op lijnbreuk ( lood komt gemakkelijk los)
 • LEAD CLIPS KOPEN

  Je kan bij ons alle soorten lead clips en tail rubbers kopen allemaal van goede kwaliteit en prijs. Zo hebben wij verschillende lead clips te koop zoals de normale lead clip maar ook de safety lead clip. Wij bieden de lead clips aan tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk met een leuke korting bij meerdere aantallen!

  tail-rubbers

  tail-rubbers

  Morgen al een karper vangen?

  Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek β€œDe 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

  >