Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Safety Clip

Ben je op zoek naar Leadclips en Rubbers maar weet je niet welke je moet kopen? Maak dan een keuze uit één van de best verkochte lead clips en rubbers van de afgelopen tijd. Wij hebben via verschillende forums en winkels deze gegevens verzameld om voor jou de keuze makkelijker te maken en je zo nog meer karpers kan vangen. 

Lead clips

Als je op karper vist en gebruik maakt van wartel lood ontkom je niet aan het gebruiken van lead clips met tail rubbers. Dit zeer eenvoudige maar effectieve en veilige systeem is het meest gebruikte systeem om op karper te vissen met wartel lood. Lead clips en tail rubbers zijn er in veel verschillende soorten en kleuren maar de basis is altijd het zelfde, het bevestigen van het lood aan de lead clip waarna de tail rubber over de lead clip wordt geschoven.

LEADCLIP SYSTEMEN

Je hebt lead clips in combinatie met een rig tube of met een leader systeem. Het voordeel met een leader systeem is dat deze zeer makkelijk te bevestigen zijn. Je knoopt de leader aan je hoofdlijn en klaar ben je. Het lead clip systeem met de rig tube is iets minder makkelijk vooral in het donker. Hierbij moet je namelijk eerst een stukje tube van ongeveer 30 cm over je lijn schuiven, dit is in het donker een wat minder makkelijk klusje vooral als je karperlijn van gevlochten lijn is. De rig tube is daar in tegen wel een stuk voordeliger.

DE SAFETY LEADCLIP

De lead clip zelf heb je tegenwoordig ook in verschillende versies waar de laatste jaren vooral de nadruk wordt gelegd op de vis veiligheid.
Zo heb je de safety lead clip die door een paar handige aanpassingen aan het systeem zo is ontwikkeld dat de karper alleen nog maar de onderlijn in zijn bek heeft bij het verspelen van de vis. Dit is natuurlijk een stuk vis vriendelijker als dat de karper rond zwemt met een bonk karperlood met 20 meter lijn.
Daarom raden wij iedereen aan om lead clips te gebruiken bij het vissen met wartel karper lood.

Lead clips en rubbers

Lead clips en rubbers

VOORDELEN VAN LEAD CLIPS

 • Super vis vriendelijk ( De meeste systemen)
 • Handig bij het wisselen van het lood
 • Snel en gemakkelijk in gebruik
 • Goedkoop
 • Minder kans op lijnbreuk ( lood komt gemakkelijk los)
 • LEAD CLIPS KOPEN

  Je kan bij ons in de hengelsport winkel alle soorten lead clips en tail rubbers kopen allemaal van goede kwaliteit en prijs. Zo hebben wij verschillende lead clips te koop zoals de normale lead clip maar ook de safety lead clip voor het karpervissen. Wij bieden de lead clips aan tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk met een leuke korting bij meerdere aantallen!

  tail-rubbers

  tail-rubbers

  Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale