Korting op TACKLEBOX EN RIGBOX?

Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen β€œKorting op  TACKLEBOX EN RIGBOX en gratis verzenden” en bespaar vele euro's voor

TACKLEBOX EN RIGBOX

Een tacklebox en rig box is tegenwoordig onmisbaar in je karper uitrusting.
Door het groot aantal karperspullen is het erg handig om goed gesorteerd te gaan karpervissen. Zeker op de momenten dat je weer snel wilt ingooien is het handig als je karperspullen goed te vinden zijn. Kies daarom altijd voor een wat grotere tacklebox en rig box als je nodig hebt. Dan heb je direct wat plek over voor de toekomst en is alles wat makkelijker te vinden. In een tacklebox berg je meestal je kleinmateriaal, karperlood en onderlijn materiaal op. De rig box is zoals de naam al zegt voor je karper onderlijnen en kant en klare leaders.

tacklebox en rigbox

tacklebox en rigbox

RIG BOX KARPER

De rig box karper gebruik je om na het knopen of kopen van je karper onderlijnen (rigs) deze handig op te bergen en om ze indien nodig snel te kunnen vervangen. In een rig box karper kan je vaak vele karper onderlijnen opbergen en blijven ze netjes en je karper haken scherp!
Je karper onderlijnen kan je netjes vast zetten in de rig box karper waardoor ze recht blijven en niet in de knoop raken. Rig boxen zijn er in vele soorten en maten en van verschillende merken. De bekendste is de "simpele" versie waar je 10 tot 20 normale onderlijnen in kwijt kunt. Maar tegenwoordig zijn er ook rig boxen voor andere karper onderlijnen zoals de chod Rig en zig rig.

TACKLEBOX KARPER

Geen karpervisser kan zonder een tacklebox karper om al het klein materiaal simpel en georganiseerd in op te bergen. Er zijn verschillende soorten tackleboxen voor het karpervissen. Zoals een tacklebox met rig boards of een tacklebox met kleine boxjes waar je weer klein materiaal in op kan opbergen. Daarnaast zijn er ook tackleboxen gevuld met karper kleinmateriaal. Ben je van plan om veel karperspullen op te bergen dan is grote tacklebox erg handig.
Wil je alleen wat klein en onderlijn materiaal opbergen dan kan je beter voor een wat kleinere tacklebox kiezen. Het voordeel van een grote tacklebox karper is wel dat hier nog kleine compartment boxjes bij zitten die in de vakken van de tacklebox passen. Hier kan je dan weer het kleinste karper materiaal in opbergen zoals je wartels en karperhaken.

TACKLEBOX EN RIG BOX KOPEN

In ons assortiment zijn veel verschillende tackleboxen en rig boxen te koop Het assortiment tackleboxen en rigboxen is zo groot omdat we veel verschillende karper merken hebben. Al de tackleboxen en rig boxen zijn kwalitatief zeer goed en een aantal word dan ook door ons zelf gebruikt. Zo hebben wij gevulde tackleboxen en dubbelzijdige rig boxen. Alle tackleboxen en rig boxen zijn zeer scherp geprijsd. En ook krijg je korting als je er als twee of meer koopt!

rig-box

rig-box

Morgen al een karper vangen?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek β€œDe 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

>