Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Boilienaalden

Ben je op zoek naar de beste boilienaalden en rig tools maar weet je niet precies welke je het best kunt kopen? Kies er dan één uit de lijst van beste boilienaalden en en rig tools. Wij hebben deze gegevens via verschillende winkels en forums verzameld zodat voor jou de keuze makkelijker is en je de beste tools langs de waterkant tot je beschikking hebt. 

Boilienaalden en rig tools

Voor het karpervissen zijn verschillende soorten boilienaalden en rig tools verkrijgbaar allemaal met een verschillende functie.
Zo zijn de meeste boilienaalden voor het bevestigen van de boilie maar zijn er ook naalden voor het rijgen van aas op een pva string.
Ook zijn er veel handige tools te koop voor het maken van een karper onderlijn (rig).

NORMALE BOILIENAALD

De normale boilienaald ook wel fleurnaald genoemd is de eerste boilienaald die op de markt verscheen en is speciaal gemaakt voor het bevestigen van de boilie op de hair van de karperonderlijn. Door eerst een boilie op de naald te schuiven dan het clipje te openen en hier in de lus van de onderlijn te plaatsen dan het clipje dicht te doen en de boilie er af te schuiven. Dan kun je een boiliestopper in het lusje doen en de boilie hier tegen aantrekken nu gaat de boilie nergens meer heen.

Boilienaalden en rig tools

Boilienaalden en rig tools

STRINGER NEEDLE

De stringer needle werkt het zelfde als de normale boilienaald maar is een stuk langer. Deze is dan ook gemaakt om meerdere boilies op een pva draad te rijgen of voor het bevestigen van een pva stick aan de onderlijn.

SPLICING NEEDLE

Dan is er ook nog een splicing needle deze word gebruikt voor meerdere toepassingen zoals het bevestigen van zacht of zeer klein haakaas aan de hair. Maar oorspronkelijk is deze gemaakt voor het splicen van leader materiaal.

FIJNE BOILIENAALD

De fijne boilienaald is ook weer te gebruiken voor het bevestigen van klein haakaas zoals mais aan de hair maar kan je ook uitstekend gebruiken voor het bevestigen van een rubbertje (tube) op de haak om de hair mee vast te zetten.

PUNT BOILIENAALD

De punt boilienaald is speciaal gemaakt voor zacht haakaas zodat deze niet scheurt bij het rijgen van het aas op de boilienaald.
Zeer geschikt voor het rijgen van mais en kikkererwten.

GEVLOCHTEN LIJN VISSCHAAR

Deze visschaar is speciaal gemaakt voor het knippen van gevlochten lijn en onderlijn materiaal. Een gewone schaar komt er vaak niet door heen of laat het materiaal rafelen. Door de speciale snijkanten van de schaar heb je met deze visschaar daar geen last van. Deze schaar word ook wel braid cutter genoemd dit is de engelse benaming.

BOILIEBOOR

Sommige boilies zoals popups of ander haakaas is soms te hard om direct een boilienaald in te steken. Dan gebruiken we eerst een boilieboor om een klein gaatje in het haakaas te maken waar we daarna de boilienaald door heen steken.

BOILIENAALD KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel alle soorten boilienaalden kopen van diverse merken allen boilienaalden zijn van goede kwaliteit en liggen lekker in de hand. Zo hebben wij verschillende normale boilienaalden te koop maar ook de steeds meer gebruikte splicing needle alles tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk een korting bij de aanschaf van grotere aantallen!

karper-boilienaalden-set

karper-boilienaalden-set

SMART TOOL EN KNOT PULLER

Voor het maken van een karperonderlijn zijn er verschillende handige tools te verkrijgen zoals de smart tool waarmee je het onderlijn materiaal kan strippen, een klein knoopje kan maken of als knot puller kan gebruiken.
De knot puller is ook los verkrijgbaar voor als je nog meer kracht op je karperonderlijn wilt uitoefenen.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale