Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

De beste weegzakken voor het karpervissen

Ben je op zoek naar een weegzak maar weet je ook niet welke je het beste kunt kopen? Kies er dan één van de beste weegzakken van het afgelopen jaar. Wij hebben deze gegevens via verschillende forums en winkels verzameld. Maak je keuze uit de lijst met beste weegzakken. 

Weegzak karper

Een weegzak karper is een item die je altijd wel bij je moet hebben tijdens het karpervissen, net als een onthaakmat. Een weegzak karper is geen vervanging voor een onthaakmat. Als je zo'n mooie karper hebt gevangen moet deze natuurlijk op de foto maar ook moet de vis gewogen worden. De karper zo aan de weegschaal hangen gaat uiteraard niet dus daar moet je een weegzak karper voor gebruiken. De karper kan je hier veilig in doen en door middel van de handvaten aan de weegzak karper kan je hem aan de weegschaal hangen.

weegzak karper

weegzak karper

EEN WEEGZAK KARPER IS ER IN VERSCHILLENDE SOORTEN

Je hebt de gewone weegzak karper op de markt die echt alleen voor het wegen is. Maar tevens zijn er nu ook verschillende modellen te verkrijgen die je zowel als onthaakmat en als weegzak kan gebruiken. Dit kan erg handig zijn en zeker als je met de pen gaat vissen op bijvoorbeeld de fiets of brommer, je hoeft dan alleen de weegzak karper mee te nemen omdat je die ook direct als onthaakmat kan gebruiken. 

DE WEIGH SLING

De weigh sling is een ander soort type weegzak en heeft als voordeel dat deze voor een groot gedeelte uit gaas bestaat. Hierdoor is er een prima waterafdrijving en blijft er geen onnodig water in de weegzak zitten. Zo weet je ook zeker dat je geen water mee weegt maar alleen de vis. De weigh sling bevat vaak aan de bovenkant grote drijvers zodat je tijdens het pakken van je spulletjes de weegzak met de karper nog even kan terug plaatsen in het water. De drijvers bovenin hebben ook als pluspunt dat je hem makkelijker uit het water kan tillen. Ook is de weigh sling aan beide zijkanten voorzien van ritsen zodat je deze helemaal kan openritsen. Dit is erg ideaal voor het weer terug plaatsen van de karper omdat je deze dan op een veilige en rustige manier weer vrij kan laten in het water. 

EEN WEEGZAK KARPER OF WEIGH SLING KOPEN

Bij ons vind je verschillende soorten weegzakken waaronder ook de weigh sling. Wij bieden in onze hengelsport winkel verschillende modellen en types aan in verschillende prijsklassen en allemaal van een goede kwaliteit. Tevens ontvang je nog eens extra korting bij aanschaf van meerdere aantallen. 

karper-weigh-sling

karper-weigh-sling

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale