Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Nash Tackle

Kevin Nash was nog een tiener toen hij zijn eerste vangst had, dit was in 1967. Hij is verantwoordelijk voor de uitrusting, hengelsteunen en aas range van Nash. In zijn schoolperiode was zijn grootste hobby het vervaardigen van zijn eigen karperuitrusting. Hij vond het geweldig om een vis te vangen met zijn eigen gemaakte spullen. Ondanks dat het 50 jaar geleden is dat hij zijn eerste karper ving is zijn liefde voor het karpervissen nog steeds niet afgenomen. De ontwerpen voor karperuitrusting trokken de aandacht langs de waterkant van de karpervissers. Kevin's eerste poging in de tackle industrie was een feit namelijk Happy Hooker Tackle. Kevin maakt tackle voor de hengelsport omdat hij het zelf nodig had en paste het aan zijn visstijl aan. Omdat er toen niet zoveel karperuitrusting te verkrijgen was en Kevin goede spullen ontwikkelden gingen heel veel karpervissers zijn artikelen gebruiken. In de jaren die volgde groeide de karpervisserij explosief en Kevin werd overspoeld door steeds meer verzoeken voor het maken van zijn producten. Nog steeds houd Kevin van Karpervissen en vind het een uitdaging om te vissen op moeilijke wateren. Geen enkel hengelsportmerk kan de ontwikkeling en innovatie evenaren als van Nash Tackle. Veel producten die dit bedrijf heeft uitgevonden heeft zijn vaste waarden gekregen binnen de hengelsport branche. Nash blijft de grootste specialist in karperartikelen.

nash tackle

De beetmelders

Bijna iedere karpervisser heeft wel een set beetmelders in zijn bezit. Er zijn ondertussen heel veel beetmelders van verschillende merken verkrijgbaar en Nash heeft er dus ook in het assortiment. De eerste serie heette de Siren R1 maar is inmiddels opgevolgd door het type Siren R3. Alle recensies van de Nash Siren R1 hebben ze in het ontwikkelen van de nieuwe versie bekeken en meegenomen. We kunnen wel zeggen dat de Siren R3 op dit moment de meest veelzijdige beetmelders zijn. De beetmelders van Nash zijn van een sterk materiaal en kunnen dan ook wel wat hebben en zullen een flinke plensbui prima doorstaan. Bovenop de beetmelders zitten snag ears die zorgen ervoor dat de hengel contact houd met de beetmelders. De  Siren R3 heeft 2 knoppen waarmee je de toon, gevoeligheid en geluid kan aanpassen. Aan de onderkant zit een aansluiting waar de meeste hangers op passen. Met de Optic Fiber Cable licht bij een aanbeet de Nashanger op. Op iedere rodpod of bankstick kan de beetmelder bevestigd worden. Binnenin de beetmelder bevind zich een microchip voorzien van een intelligente sensor, hiermee wordt de bewegingssnelheid gemeten. Hierdoor zal je geen losse piepen meet moeten hebben. Tijdens de test is het bereik van de ontvanger op 400 meter gemeten. We zouden natuurlijk niet adviseren zo ver van je hengels af te gaan zitten maar toch het is fijn dat er zo ver bereik is. 

Siren R3

Nash Dwarf

Goed en compact is een prima combinatie dat bewijst de Nash Dwarf hengel. Een ingetogen uiterlijk maar met een hoogwaardige mix van traditionele styling en een eigentijdse presentatie is de Nash Dwarf hengel toch wel een klein juweeltje. Het is afgewerkt met mooie klassieke handgrepen. De hengel is verkrijgbaar in verschillende types. De hengel heeft de oude vertrouwde kracht die je van Nash gewend bent maar dan in een formtaatje handig voor in de auto of op de fiets. Nash staat bekend om de kwaliteit, creatieve visie en de uitzonderlijke focus op productontwikkeling. 

Stretchers

Karpervissen groeit meestal uit tot een ware passie waarbij vissers vaak nachten doorbrengen op zoek naar de ultieme karper. Als je nachtenlang in een tent doorbrengt moet je natuurlijk ook iets comfortabel hebben om op te slapen en laat Nash dat nou net in het assortiment hebben. Als je op zoek bent naar een stretcher met optimaal comfort dan heeft Nash de perfecte stretcher voor jou! De nash stretchers zijn zo gemaakt dat de karpervisser ongeacht hoeveel nachten je ook langs de waterkant ligt je prettig kan liggen. Nash heeft verschillende type stretchers in het assortiment. De stretchers zijn licht van gewicht en dus makkelijk te vervoeren naar de waterkant. 

De boilies van Nash 

Op karper vissen doe je natuurlijk met aas. Je kunt nog zo'n uitgebreide karperuitrusting hebben zonder kwalitatief goed aas vang je geen karpers. Nash heeft een range ontwikkeld die kwalitatief erg goed zijn en alleen de beste ingrediënten worden hierin gebruikt. Karpers eten in verschillende jaargetijden en bij Nash heeft daarom ook verschillende smaken in het boilie pakket. De ondertussen oude vertrouwde bollen van dit merk staan hoog in de lijst van boilie merken. 

Kleding

Nash kleding

Het merk Nash heeft een eigen kledinglijn geproduceerd. Het unieke aan Nash kleding is dat ze heel veel aandacht hebben besteed aan het uiterlijk en het materiaal. De kledingstukken zijn voorzien van een subtiel logo. Je comfortabel voelen was de belangrijkste factor maar daarbij heeft design en kwaliteit ook een grote rol gespeeld en dat zie je terug in de complete kledinglijn van Nash. Ze hebben kleding voor alle seizoenen dus voor elk weertype is er wel een kledingstuk van Nash. Van lichtgewichte regenjassen tot petten ze hebben het allemaal in het assortiment.

Nash Scope

Binnen de karperwereld is de Scope Range van Nash niet onopgemerkt gebleven. De producten binnen de Nash Scope Range zijn superlicht en compact en dus erg handig om mee te nemen in de auto, lopend of op de fiets. Doordat het onderste gedeelte van de hengel telescopisch is kan je de transportlengte aanzienlijk verkleinen. De scope hengel past super makkelijk in de kofferbank van je auto. Het hebben van een kleine compacte hengel heeft een hoop voordelen. Met een scope hengel kan je makkelijk vissen op een kleine stek en gedetailleerd werpen gaat ook eenvoudiger. Veel karpervissers denken dat je met een kleine hengel alleen op een klein water kan vissen maar niets is minder waar. Iedere hengel, dus ook een kortere versie is te gebruiken op elk water. In principe zal iedere visser gewoon in het bezit moeten zijn van een scope hengel, lekker makkelijk ook om mee te nemen op vakantie 😉

Bedrijfsgegevens

Kevin Nash Group PLC
Units 18-21
Burnham business
Park Essex CM0 8TE
Tel: 01702 233232
Email: info@nashtackle.co.uk

Nash Producten

Kleinmateriaal
Hengels
Molens
Luggage
Stoelen en Stretchers
Tenten

Kleding
Accessoires

Nash producten met korting

Je vind geregeld producten van Nash met korting. Producten die bijvoorbeeld of uit het assortiment gaan of die vernieuwd worden vind je vaak in de aanbieding. Op de social media pagina's of op de beurs in de stand van Nash vind je vaak ook producten met een goede korting. Veel hengelsportzaken geven meerdere keren per jaar een kortingspercentage op het gehele assortiment en dit is een goed moment om de spullen van Nash goedkoper aan te schaffen. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale