Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Zoo en Zo als de grootste dier- en hengelsportspeciaalzaak van Nederland

De speciaalzaak op het gebied van (huis)dieren en de hengelsport Zoo en Zo in Ede is het voorbeeld van hoe een kleine plaatselijke onderneming kan uitgroeien tot de grootste in zijn soort. De winkel is alom bekend in de omgeving en beslaat een gigantisch oppervlak voor alles wat met dierverzorging te maken heeft.

Van guppy naar grote specialist

Om tot een zo grote onderneming als Zoo en Zo te komen, moet je ergens klein beginnen. Bij Zoo en Zo begon dit met de voor omwonenden erg bekende winkel ’t Guppy. Dit was een eenmanszaak die in 1968 in Ede is begonnen met wat de naam al doet vermoeden, het kweken van guppy’s. Al snel groeide de kleine onderneming uit tot een grote naam in Ede en omgeving, met een assortiment uitgebreid naar eerst een aquariumwinkel en later een complete dierspeciaalzaak.

In 1992 werd ’t Guppy overgekocht door Arnold Vlastuin. Onder zijn leiding groeide de winkel exponentieel en werd onder andere de hengelsport aan het assortiment toegevoegd. Het oude winkelpand had niet genoeg ruimte meer voor de grote ideeën van Vlastuin en de winkel verhuisde in hetzelfde jaar al naar de Schaapsweg. Hier hield het niet bij op en Vlastuin liet ’t Guppy nog verder groeien. Na zeven jaar gezocht te hebben naar een nieuwe locatie, werd uiteindelijk het bouwkavel aan de Lorentzstraat gevonden, die werd verbouwd en nog op de dag van vandaag de plek is waar je de winkel kan bezoeken. Omdat de onderneming zo groot was geworden, paste de naam ’t Guppy niet meer bij de winkel. Er werd gekozen voor de naam Zoo en Zo, omdat deze een goed beeld geeft van de grote omvang waarin de winkel zich bezighoudt met alles wat met dieren te maken heeft. 

Zoo en Zo winkel

Winkel van Zoo en Zo

De winkel van Zoo en Zo

Zoo en Zo is gevestigd in de Gelderlandse plaats Ede. Het gigantische pand telt 5000 vierkante meter oppervlak en is makkelijk te vinden tussen de snelwegen A12 en A30. Het pand aan de Lorentzstraat heeft twee lagen, de begane grond en de eerste verdieping. Naast de speciaalzaak hebben ze bij Zoo en Zo ook gedacht aan andere zaken die het voor jou als klant en dierenliefhebber fijner maakt om langs te komen. Zo heeft de winkel een eigen dierenartspraktijk, een zogenoemde “hondenwasstraat” om je hond goed te kunnen wassen en zelfs een lunchroom.

Op de begane grond heb je alles voor je huisdieren, van de hond en kat tot en met knaagdieren, terraria, aquaria en vee. De hengelsportafdeling zit op de eerste verdieping, samen met de paardensport en outdoor afdeling. De hengelsport valt onder de eigen noemer van de winkel, genaamd Hengelsport en Zo. Dit gedeelte van de winkel beslaat zo’n 1000 van de 4500 vierkante meter van het winkeloppervlak en biedt je een unieke belevenis door onder andere leuke activiteiten.

Openingstijden Zoo en Zo

Je bent bij Zoo en Zo altijd welkom voor het winkelen naar je nieuwste uitrusting, deskundig advies op maat en een lekker bakkie koffie. Zoo en Zo is gevestigd op de Lorentzstraat 1b, 6716 AD in Ede. Let wel op de openingstijden van de winkel, deze zijn als volgt: Maandag tot en met Donderdag 09:00 tot 19:00 Vrijdag 09:00 tot 21:00 Zaterdag 09:00 tot 17:00 Zondag Gesloten.

Op feestdagen zijn de tijden aangepast. Deze tijden zijn onafhankelijk van op welke dag de feestdag plaatsvindt. Als er een feestdag niet bijstaat, dan gelden de gewone openingstijden van die dag.

Bedrijfsgegevens

Zoo en Zo dierenspeciaalzaak
Lorentzstraat 1B
6716 AD Ede
Tel. 0318 693078
www.zoo-enzo.nl/
KVK 09121374
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: 09:00  19:00
Dinsdag: 09:00  19:00
Woensdag: 09:00  19:00
Donderdag: 09:00  19:00
Vrijdag: 09:00  21:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Merken bij zoo en zo

De Webshop 

Zoo en Zo heeft ook een webshop, voor wie niet naar het grote pand in Ede af kan reizen of iets wilt bestellen buiten de openingstijden. Uiteraard mag je ook bestellen als je in de buurt woont maar je artikelen liever thuis laat bezorgen. Op de website is alles gerangschikt op welke categorie dierenverzorging je producten wilt zien. Hengelsport en Zo is een van deze categorieën, te bezoeken door in de taakbalk op “Hengelsport” te drukken, of door de aparte URL van de website in te typen.

Op Hengelsport en Zo staat alles op volgorde van welke soort visserij je beoefent. Er is onderscheid gemaakt tussen karper, roofvis, witvis, forel en overige vissoorten. Daarnaast kan je ook specifiek zoeken naar molens, lijnen en outdoor artikelen. Ook binnen de categorieën staan weer subcategorieën. Zo is er bij witvis gedacht aan hengels, molens, lijnen, aas en voer, klein materiaal zoals haakjes, kleding voor tijdens het vissen, de accessoires voor bij het voer voor de vissen zoals speciale kleine opbergdoosjes, dobbers, rollers en steunen, schepnetten en kruisnetten, leefnetten, trolleys, opbergboxen om je aas en klein materiaal in te bewaren, tassen en foudralen, visstoelen om op te zitten tijdens het vissen, ziltkisten en de accessoires die hier bijhoren, zonnebrillen, speciale visparaplu’s en boeken en (voor thuis) dvd’s om wat meer informatie op te doen over het soort visserij die je beoefent. 

Acties bij Zoo en Zoo / Hengelsport en Zo

Naast de verschillende categorieën staan de zogeheten acties van Zoo en Zo. Hier zijn veel artikelen, met name klein assortiment en haken, die langdurig in prijs zijn verlaagd. Houd deze pagina in de gaten voor leuke acties en kortingen op de producten die je nodig hebt om goed te kunnen sportvissen.

De acties staan allemaal naast elkaar, maar niet gerangschikt op soort visserij. Wanneer je naar de acties gaat kijken is het een gouden tip om rustig te kijken en niet overhaast te zoeken naar jouw tak van hengelsport, omdat je daardoor wellicht een geschikte actie over het hoofd ziet.

Zoo en Zo kortingscode 

Ontvang de kortingscode van Zoo en Zo door je email adres in te vullen op de website van zoo en zo zodat je kan profiteren van korting. Houd ook de social media in de gaten voor alle aanbiedingen zo heeft Zoo en Zo bijvoorbeeld een eigen Facebookpaginga om te volgen en waarop alle lopende acties worden weergegeven. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale