Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Pva voor karpervissen

Weet jij ook niet welke pva karper je moet kopen? Kies er dan één van de meest verkochte pva karper van de afgelopen tijd. Wij hebben deze gegevens via verschillende forums en winkels verzameld en ook mijn vismaat kies zelf naar jouw keuze de beste pva karper. 

Pva Karper

Pva karper is gemaakt van een synthetisch polymeer (polyvinylalcohol) dat na het in aanraking komen met zoet water geheel oplost. Dit is natuurlijk super handig toe te passen in de karpervisserij. Door het gebruik van de verschillende soorten pva bij het karpervissen is het een stuk makkelijker geworden voer naast je haakaas te krijgen. Door de pva string, pva tape, funnelweb en pva zakjes kan je nu een kleine hoeveelheid voer direct met je haakaas mee werpen. Zo creëer je een kleine voerplek in een hand omdraai!

pva karper

pva karper

PVA TAPE

Pva tape kan je gebruiken voor meerdere toepassingen maar wordt het meest gebruikt voor het sluiten van je pva karper zakjes of het fixeren van de karperhaak, tijdens het inwerpen hiermee voorkom je ook dat de haak geen vuil oppikt. Daarnaast kan je van pva tape ook een string maken.
De meeste pva tape lost snel op ook in koud water. Dit voorkomt ook dat er geen resten achter blijven op je montage. Pva tape zit altijd in een dispencer of rol om deze te beschermen tegen vocht. 
Pva tape zal binnen enkele minuten oplossen met een zeker 100% montage als gevolg.

PVA STRING

Pva string in een draadje van pva deze lost snel op en is op veel manieren te gebruiken. Je kan je pva karper zakjes er mee dicht knopen of om je boilies aan te rijgen. Het voordeel van pva string is dat het erg sterk is en daardoor ook geschikt is voor verre worpen. De pva string lost in het water na ongeveer 1 tot 2 minuten op. Het laat geen geurtjes of restjes achter en is dus zeer geschikt om boilies nauwkeurig bij te voeren.
Hierdoor krijg je meer aantrekkingskracht naar je stek en geeft de karpers vertrouwen voor ze het haakaas oppakken.

PVA FUNNEL WEB

Pva funnel web is gemaakt van 100% poly vinyl alcohol speciaal ontworpen om simpel en snel een pva zakje op maat te creëren. Wat jouw haakaas een enorme aantrekking boost zal geven. Pva funnel web is fijn mazig maar toch enorm sterk. Je kan zonder problemen maden of boilie kruimels gebruiken. De pva funnel web is geurloos en volledig wateroplosbaar en laat geen residu achter op de stek zelfs niet in de winter. Het funnel web systeem zorgt voor minimaal verlies van pva en is daardoor het goedkoopste systeem is dat je kunt kopen.

PVA ZAKJES

De pva zakjes voor de karper zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.
Zo zijn kleine zakjes ideaal voor in de winter en grote zakken voor in de zomer. Je kan ze vullen met verschillende soorten voer als boilies, grondvoer en partikels. Kijk wel uit met een natte mix, omdat je zakje anders al tijdens het maken kapot gaat. Je kan je haakaas in het zakje stoppen, zo zorg je er voor dat het perfect gecamoufleerd is en midden in de voerplek ligt. Gebruik wel een geschikte rig bijvoorbeeld een chod rig.

RIG FOAM

Rig foam (pva foam) is het meest ondergewaardeerde stukje pva. Zelf gebruik ik het altijd. Dit zorgt er namelijk voor dat je haakpunt netjes en schoon op de bodem ligt. De rig foam zorgt er namelijk voor dat tijdens het zakken van de haak naar de bodem deze geen vuil mee kan pakken. Ook zakt de karper onderlijn door het rig foam langzamer waardoor de karper onderlijn beter op de bodem ligt. Zeer ideaal wanneer je op een stek met veel bladeren vist. Je kunt de rig foam direct op de haak prikken of aan de kant een beetje nat maken en om de haak vouwen.

PVA KOPEN

Bij ons in de hengelsport winkel kan je alle soorten PVA kopen zoals PVA string, funnelweb en PVA zakjes. Maar ook voor PVA tape of rig foam kan je bij ons terecht. Alle soorten zijn van prima kwaliteit en voor een goede prijs. Je ontvangt zelfs nog eens een vette korting als je meerdere aantallen aanschaft.

melt-pva-zakjes

melt-pva-zakjes

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale