Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor

Wie zich bezighoudt met welke vorm van sportvissen dan ook, is bij de hengelsportwinkel Wout van Leeuwen aan het juiste adres. Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor is al lange jaren een begrip in Nederland als het gaat om professionele visuitrustingen en is dan ook de plek voor persoonlijk advies voor elke tak van vissport.

Wout van Leeuwen

De rijke historie van Wout van Leeuwen

De onderneming Wout van Leeuwen bestaat al voor een lange tijd en heeft daarom aardig wat veranderingen meegemaakt. De winkel is opgericht in het jaar 1933, door naamgever Wout van Leeuwen. In die tijd handelde Wout vooral in zaad, waardoor met name duivenmelkers zijn bedrijf wisten te vinden. Na de Tweede Wereldoorlog kwam Wout van Leeuwen erachter dat de hengelsport erg zijn optreden indeed en begon ook producten voor deze branche te verkopen in zijn winkel. In 1956 verkocht Wout zijn winkel aan Jaap Muda. Bij deze verkoop werd de naam nog steeds in ere gehouden. Jaap Muda wilde zich meer gaan richten op de hengelsport en deed de dierbenodigdheden uit de schappen. Jaap was erg bezig met vernieuwing en ontwikkelde samen met Kees van der Zouwen en Pierre Bronsgeest de zogeheten wincklepicker. Dit mechanisme was een enorme doorbraak in de hengelsport op witvis. Je kon nu ook naar de Wout van Leeuwen winkel komen om je eigen hengel in elkaar te laten bouwen. 

In 1989 verhuisde Jaap Muda de winkel naar de Oosthavenkade in Vlaardingen. Het assortiment werd steeds groter, waardoor ook de winkel steeds groter werd. Met een oppervlakte van 600 vierkante meter was Wout van Leeuwen een niet te missen en toonaangevende onderneming. Na 35 jaar verkocht Jaap Muda de winkel aan de drie fanatieke ondernemers die zelf erg in de sportvisserij actief zijn. Vanaf 2 januari 2000 was de winkel van Wout van Leeuwen in handen van Sjaak, Marcel en Bob, drie enthousiaste hengelsporters die met hun eigen visie op de hengelsport weer nieuwe ideeën bliezen in het imperium. Deze ideeën waren zo groot, dat de winkel met de ideeën meegroeide en het fysieke pand nog een keer ging verhuizen. De onderneming bleef gevestigd in Vlaardingen, maar ging nu van de Oosthavenkade naar de George Stephensonweg. De winkel werd hier twee keer zo groot als op de oude locatie en werd een groot begrip in de handel van elke tak van de sportvisserij.

de winkel van Wout van Leeuwen

De winkel van Wout van Leeuwen

"Heeft Wout het niet, dan vangt het niet"

Tegenwoordig kan je als sportvisser eenvoudig terecht bij Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor. In Vlaardingen kan je eenvoudig naar binnen stappen in de winkel op de George Stephensonweg, maar je kan ook bestellen via de webshop. Op de webshop staan alle producten gerangschikt op soorten visserij, namelijk witvis, karper, roofvis, zeevis en vliegvissen, en op wat voor artikelen je naast de gespecialiseerd visserij hebt wel kan gebruiken, namelijk outdoor artikelen, molens en reels en lijnen. Onder deze categorieën kan je ook weer zoeken binnen de grote noemer naar nog specifiekere gebruiksvoorwerpen. Zo vindt je onder de noemer “witvis” de kleine categorieën van diverse producten voor witvis, hengels, emmers en zeven, foedralen, klein materiaal, kokers en protectie, netten, stelen van schepnetten, stoelen, tassen en zitkisten en accessoires. Ook binnen deze categorieën heeft Wout van Leeuwen weer nog specifiekere specialisaties. Zo kan je onder “hengels” weer zoeken naar vaste hengels, match, feeders en pickers, losse top, kist en accessoires, methode en bolognese.

Ook als je niet specifiek nog weet wat te halen, kan je bij Wout van Leeuwen slagen. De webshop levert ook cadeaubonnen, die variëren van 7,50 euro tot en met wel honderd euro. Dit is perfect als je je vriend die fanatiek sportvisser is een cadeautje wilt geven.

Hiernaast handelt Wout van Leeuwen ook in tickets voor wedstrijden in de sportvisserij. Als je mee wilt doen aan een specifieke wedstrijd om jouw skills te komen showen, dan kan je hier eenvoudig een entreebewijs bestellen.

De openingstijden 

Je kan alle benodigdheden die je nodig hebt voor jouw hengelsport bestellen via de website van Wout van Leeuwen, maar je kan ook gewoon de winkel binnenlopen. Het winkelpand van Wout van Leeuwen is gevestigd op de George Stephensonweg 21H, 3133 KJ in Vlaardingen. Als je naar de winkel komt, moet je wel rekening houden met de onderstaande openingstijden: Maandag 13:00 tot 17:30 Dinsdag tot en met Donderdag 09:00 tot 17:30 Vrijdag 09:00 tot 18:00 Vrijdag koopavond 19:00 tot 21:00 Zaterdag 09:00 tot 17:00 Zondag gesloten 

De openingstijden gelden voor gewone dagen. Het kan per feestdag afhangen of de winkel wel of niet gesloten is. Controleer de openingstijden op feestdagen dan ook op de website voordat je naar de winkel wilt gaan.

Bedrijfsgegevens

Wout van Leeuwen
George Stephensonweg 21H
3133 KJ Vlaardingen
Tel. +31 (0)104343060
www.woutvanleeuwen.nl
KVK 24299423
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: 13:00  17:30
Dinsdag: 09:00  17:30
Woensdag: 09:00  1:30
Donderdag: 09:00  17:30
Vrijdag: 09:00  18:00 19:00  21:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Merken Wout van leeuwen

Wout van Leeuwen kortingen

Voor wie nog een leuke actie wilt vinden op het gebied van sportvisserij, is wederom bij Wout van Leeuwen bij het juiste adres. Naast dat de winkel een officieel erkende dealer is, heeft de webshop ook passende kortingen. Deze kortingen zijn op de homepagina al duidelijk te zien als je naar beneden scrolt, maar zijn ook heel duidelijk zichtbaar op de taakbalk die steeds bovenaan de webpagina staat, in het oranjerode blokje waar “Aanbiedingen” in staat. Op deze pagina staan forse kortingen op alle producten die met de hengelsport te maken hebben, van algemene producten zoals goede kledij tot gespecialiseerde producten die gericht zijn op de soort visserij die je beoefent.

Naast de aanbiedingen staan ook speciale acties die Wout van Leeuwen aanbiedt. Zo zijn er clinics waar je door een van de eigenaren van de winkel les krijgt over het vissen naar zeebaars. Daarnaast zijn er ook diverse acties beschikbaar waarin je korting kan krijgen op je producten. Zo zijn er acties dat een van de vele merken die Wout van Leeuwen aanbiedt in prijs is verlaagt en dat je je oude apparatuur kan inruilen voor korting op de nieuwere spullen die jouw oude spul moeten vervangen.

Kortingscode Wout van Leeuwen

Door het invullen van je email adres op wout van leeuwen ontvang je kortingscodes van Wout van Leeuwen. Ook is het aan te raden de Facebookpagina te volgen om geen enkele aanbieding en korting te missen. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale