Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Karperset van 2024

Om je te helpen zoeken naar de beste karperset om mee te beginnen hebben we er tien voor je op een rijtje gezet. Wij hebben deze karpersets voor je uitgetest en bekeken op kwaliteit en aan de hand van verschillende review bronnen op andere website deze lijst samengesteld. Nu kan je simpel de beste keuze maken bij het aanschaffen van de beste karperset wij wensen je alvast veel visplezier met je karperset!

Karperset

Waar is een karperset voor? Als je begint met karpervissen, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Vele verschillende soorten karperspullen die je met elkaar kunt gebruiken. Speciaal hiervoor zijn onze karpersets. Elke karperset is speciaal ontwikkeld om jou op weg te helpen in de karpervisserij. Ook hebben we een karperset om je voordeliger uit te laten zijn. Zo hebben we diverse karpersets met hengels en molens maar ook met andere populaire artikelen uit ons assortiment. Het grote voordeel van een karperset is dat alles perfect op elkaar past en je ook nog eens een stuk voordeliger uit bent.

karperset

karperset

Karperset compleet

De karperset compleet is een set voor het karpervissen die meestal bestaat uit twee karperhengels met karpermolens en is extra goedkoop geprijsd. De karpermolens zijn vaak van het type vrijloopmolens zodat de karper vrij lijn kan nemen totdat de karpervisser aan de hendel draait. Verder zit er in een karperset compleet een karper foudraal om de hengels netjes op te bergen, en een rodpod inclusief beetmelders en steuntjes om je hengels op te leggen tijdens het vissen. Met het bijgeleverde kleinmateriaal zoals de boilienaald, leaders, lood en stoppertjes kan je na het kopen van je zelf gekozen karperaas direct gaan karpervissen. De karperset compleet is goedkoop maar van uitstekende kwaliteit.

Karperset te koop

Welke karperset te koop is kan je simpel bekijken op deze pagina de meeste karpersets zijn te koop is verschillende prijsklasse. Je kan er vanuit gaan dat de karpersets die te koop zijn goed met elkaar matchen. Zo is er voor iedere type karpervisser wel een leuke karperset te koop.
Ook zijn er sets te koop die je bij het karpervissen kan gebruiken zoals een weeg en marker set ideaal en ook nog eens erg voordelig. Er komen regelmatig een nieuwe karperset te koop , waardoor het verstandig is om regelmatig een kijkje te nemen op onze website als je op zoek bent naar een karperset.

Karperset voor beginners

De karperset voor beginners is er in een aantal verschillende soorten van complete sets tot een karperset met alleen een hengel met molen. Een karperset is een ideale manier voor de beginnende karpervisser om een mooie goedkope karper uitrusting bij elkaar te krijgen. Door het aankopen van twee of drie karpersets voor beginners heb je voordelig een complete karper uitrusting tot je beschikking. Een karperset voor beginners biedt je de mogelijkheid om heel voordelig een van de karper uitrustingen aan te schaffen.

Karperset spro

Een karperset Spro is een set die niet mag ontbreken in onze collectie.
Door de prijs en kwaliteit zijn de karpersets van Spro erg gewild onder de meeste beginnende karpervissers. Maar ook voor de gevorderde karpervisser heeft Spro een aantal mooie karpersets in de collectie.
Ook voor het oog is de karperset Spro een plaatje door de slanke hengels en bijpassende molens zijn de sets een lust voor het oog. In combinatie met de prijs kwaliteitsverhouding is de karperset Spro een echte aanrader onder onze aangeboden karpersets. Ook de karpersets zonder hengels en molen van het karpermerk Spro zijn een echte aanrader.

complete-karperset

complete-karperset

Roze Karperset

Speciaal voor de dames die op karpervissen is er een roze karperset. Dit is een karperset die van hoge kwaliteit is en je op de meeste wateren goed mee uit de voeten kan. Door de roze kleur van de karperhengel karper molen en de vislijn is deze uitermate geschikt voor de vrouwelijke karpervissers onder ons. Ben je op zoek naar een roze karperset met een goede prijs/kwaliteit verhouding dan is dit zeker een set waar je eens naar moet kijken.

De Roze Karperset bestaat uit de volgende artikelen:

De Roze Karperhengel Prologic Lotus
Dit is een karperhengel die speciaal voor de vrouwelijke karpervissers is ontworpen. De Roze karperhengel kan het grootste deel van de karper situaties aan. Het uitwerpen met deze hengel gaat zeer eenvoudig door de progressieve actie. Hierdoor heb je ook een uitstekende actie tijdens het drillen van de karper. De hengel is voorzien van een zeer comfortabele molenhouder en handgreep. Ook is de roze  karperhengel uitgerust met AAA-kwaliteit kurk en EVA die een hoge dichtheid heeft. De blank is van 24 T carbon met 6 SIC ogen. De lengte van de hengel in de roze karperset is 3.00 meter en heeft een testcurve van 3.00 lb.

De Roze Karper Molen Okuma Lotus
De roze karper molen in deze roze karperset is van het merk Okuma en het type Lotus Baitfeeder. Dit is molen die is voorzien van een vrijloopsysteem. De roze karper molen is uitgerust met een S-curve oscillatiesysteem en heeft een stijve metalen handgreep. De body van de karper molen is van grafiet en voorzien van 3 kogellagers + 1 rollager. Verder heef de molen een Quick-Set anti-reverse rollager. De roze karper molen wordt geleverd met een grafiet reservespoel. Ook heeft de molen een T-vormige TPE-knop en een ronde metalen lijnclip. De lijncapaciteit bij het gebruik van 0.25 honderdste is 420 meter.

De Roze Vislijn
Dit is een hoogwaardige nylon vislijn die speciaal ontwikkeld is voor het karpervissen. De roze karperlijn is door zijn unieke kleur goed zichtbaar boven water maar valt onder water volledig weg. Ook is deze roze vislijn natuurlijk super gaaf voor de vrouwelijke karpervisser. De roze karperlijn heeft een speciale oppervlaktebehandeling voor lange worpen, slijtvastheid en UV-bestendigheid. Hij glijdt daardoor zeer zacht door de ogen van je roze karper hengel hierdoor kan je eenvoudiger en verder werpen. Kenmerkend is ook de extreem soepele maar lage rek en hoge knoopsterkte. Deze roze vislijn is alles wat een vrouwelijke karpervisser nodig heeft. Deze roze karperlijn is gemaakt van super stevig monofil nylon maar is om te knopen soepel genoeg. Hoge schuurbestendigheid en garandeert daardoor een lange levensduur. De felle roze kleur is ideaal tijdens het vissen in het donker. 

Roze Karperset

Roze Karperset

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale