Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Markers en spods voor Karpervissen

Weet jij ook niet welke markers en spods je moet kopen? Kies er dan één van de beste markers en spods welke de afgelopen tijd het meeste zijn verkocht. Deze gegevens hebben wij via verschillende winkels en forums verzameld en zodat de keuze voor jou makkelijker is om de beste markers en spods te kiezen. 

Markers en spods

De marker en de spod zijn een veelgebruikt hulpmiddel om het voer voor de karper telkens op de zelfde plek te krijgen. Als je eindelijk je hotspot hebt gevonden waar je maar blijft vangen wil je deze natuurlijk makkelijk terug vinden, dan komt een marker zeker van pas. Ook wil je telkens op deze plek het voer brengen. Maar heb je geen voerboot en met de hand red je het niet dan maak je gebruik van een spod. Voordat je met een marker en spod aan het werk gaat is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoe diep het is, hoe de bodemstructuur is en of er obstakels onder water liggen.

markers en spods

markers en spods

KARPER MARKER MAKEN

Je hebt dus die goede stek gevonden. Dan wil je deze natuurlijk terug kunnen vinden. Dan maak je dus gebruik van een marker, er zijn vele soorten karper markers zoals de H marker, marker float en een marker met verlichting. Met al deze karper markers kan je een goede marker maken om je stek zowel overdag als in de nacht terug te kunnen vinden. De H marker en de marker met verlichting zijn alleen geschikt voor het markeren van je voerstek. Het grote voordeel van de marker float is dat je hier ook de stek mee kan peilen. Daarom wordt deze ook wel een peildobber genoemd. Heb je de stek gevonden dan kan je deze marker gewoon laten liggen zodat je richtpunt is bepaalt en je de stek kan creëren.

KARPERVISSEN MET SPOD

Een spod is een super handig stukje karper gereedschap om op grote afstand je voer te kunnen brengen. Een spod ziet er uit als een holle raket die je kan vullen met voer. Je kan verschillende soorten voer in je spod doen denk hierbij bijvoorbeeld aan boilies, maden, partikels en pellets. Met een spod karpervissen kan je snel en gericht voeren op een grote afstand die je normaal niet haalt met een voerschep of werppijp. Als je het voer in de spod hebt gedaan en deze uit werpt draait de spod zich in het water waardoor het voer uit de spod gaat en naar je voerstek zinkt. Super makkelijk als je compact wilt karpervissen of geen voerboot hebt.

SPOD EN MARKER KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel verschillende soorten spods en markers kopen met verlichting en voor verschillende soorten voer. Alle karper markers en spods zijn van zeer goede kwaliteit. De Spods en markers zijn te koop tegen onze zeer scherpe prijzen en je krijgt een leuke korting bij de aanschaf van twee of meer stuks!

h-marker

h-marker

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale