Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

De Tacklebox voor de visserij naar karpers

De Tacklebox is een van de nieuwere ondernemingen als het gaat om de sportvisserij. In De Tacklebox vindt je een groot assortiment aan karperspullen en wordt je geholpen door ervaringsdeskundigen.

De Tacklebox

De fysieke winkel

De Tacklebox is als onderneming gestart in maart 2013. De fysieke winkel van De Tacklebox is centraal gelegen in het pittoreske dorpje Beilen in Drenthe, ten zuiden van Assen. De winkel telt een oppervlak van 480 vierkante meter en heeft veel parkeergelegenheid. 

Het team bij De Tacklebox bestaat volledig uit ervaren en enthousiaste karper vissers, die uit zowel de theorie als de praktijk op maat gemaakt advies kunnen verstrekken aan jou. De eigenaren van De Tacklebox zijn Harnold Kikkert en Martin Post. Deze heren leven echt voor de hengelsport, wat erin heeft geresulteerd dat in de eerste maanden van het bestaan van De Tacklebox zij al zijn uitgegroeid tot trendsetter in de sportvisserij naar karpers. Verder bestaat Team DTB (De TackleBox) uit winkelmanager Matthijs van Ham, Thom Vredevoort die verantwoordelijk is voor de productadministratie en Wesley Vroom, die als belangrijkste taken de marketingafdeling en de webshop heeft.

De keuzes die gemaakt worden in de producten die wel of niet verkocht worden in De Tacklebox, komen voort uit eigen ervaring. Alle heren van Team DTB vissen nog steeds regelmatig op karpers, waardoor zij zelf ondervinden waar behoefte naar is. Op deze manier kan het team bepalen wat voor soort artikelen er in de schappen moeten liggen. Het team heeft goede banden met leveranciers van over de hele wereld, zodat ze weten bij wie ze moeten aankloppen voor welke producten.

Winkel De Tacklebox

Winkel van De Tacklebox

Openingstijden De Tacklebox

De webshop van De Tacklebox is altijd open voor je om je bestellingen op te kunnen doen. Kom je toch liever naar de winkel zelf toe, dan is dat geen enkel probleem. De winkel is centraal gelegen met genoeg parkeerruimte en is open op de aangegeven openingstijden:

Bedrijfsgegevens

De Tacklebox
Linthorst Homanweg 19
9411 KC Beilen
Tel. 0593 740004
KVK 57032262
https://www.detacklebox.nl/
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 18:00
Woensdag: 10:00 18:00
Donderdag: 10:00 21:00
Vrijdag: 10:00 18:00
Zaterdag: 10:00 16:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen

De winkel van De Tacklebox is gevestigd op de Linthorst Homanweg 19, postcode 9411 KC in Beilen. Op feestdagen kunnen de openingstijden anders zijn. Neem daarom voordat je naar de winkel gaat op een feestdag eerst contact op met De Tacklebox om te voorkomen dat je wellicht voor een gesloten deur staat.

merken bij de tacklebox

De Tacklebox Webshop

Naast de fysieke winkel in het Drentse Beilen, is er expres gekozen om ook een website te hanteren bij De Tacklebox. Dit is gedaan omdat in de visie van De Tacklebox duidelijk naar voren komt dat zij er heilig van overtuigd zijn dat het gemak van online je spullen kunnen bestellen perfect samengaat met de ervaring die je opdoet om naar een daadwerkelijke winkel te gaan.

Op de website staan de producten op de homepagina als nieuwsbulletins onder elkaar. Het is vrij vormgegeven onder verschillende categorieën, zoals Terug van weggeweest en Nieuw binnen, zodat je een goed overzicht hebt over de nieuwste aanwinsten in het assortiment en de aanbiedingen. Daaronder staat een overzicht van de populairste artikelen, waardoor je door de voorgaande klanten al een beetje een idee hebt van welke producten van een goede kwaliteit zijn. 

Voor een structureler overzicht van de producten kan je kijken onder het kopje “Bekijk hele assortiment”. Hier staan alle producten die De Tacklebox levert onder elkaar, in de categorieën aas, endtackle, hengels en molens, luggage, stretchers en stoelen, kleding, boeken en dvd’s en overig. Onder overig kan je producten terugvinden als katapulten, zonnebrillen, cadeaubonnen en bootjes.

Wat nog meer opvalt aan de website van De Tacklebox, is dat er blogs geschreven worden. In deze blogs worden er korte stukjes met plaatjes geschreven over evenementen en actie die De Tacklebox heeft of aan meewerkt. Zo is hier te lezen wanneer er masterclasses zijn op het gebied van speciale werptechnieken, of heeft de redactie een lijstje met tips geschreven over de beste polariserende zonnebrillen. Zo blijft de website up-to-date en kan je meteen weten waar je op moet letten met de aanschaf van jouw producten en hoe je ermee moet werken.

Aanbiedingen

Naast de nieuwste en populairste producten heeft De Tacklebox ook een aparte sectie met aanbiedingen. Op deze pagina’s, want de aanbiedingen vullen meteen vier webpagina’s, staan producten in elke categorie met handige kortingen. Je kan bij de kortingen ook filteren op de soort producten waar je naar op zoek bent. Als je bijvoorbeeld een nieuw molentje nodig hebt, dan kan je filteren op molentjes en hoef je dus niet eerst door de poncho’s en tenten heen te scrollen. 

Ook binnen deze secties kan je weer specifieker zoeken. Kijk je bijvoorbeeld onder de noemer Stretchers en Stoelen, dan kan je nog onderscheid maken in stoelen, slaapzakken, kussens, stretchertassen, stretchers en opzetstoelen. Daarnaast kan je ook nog filteren op van welk merk je de aanbiedingen wil zien en in welk prijsklasse.

Kortingscodes

Bij De Tacklebox werken ze ook met kortingscodes. Deze codes kan je gebruiken wanneer je alles wat je online wilde bestellen in je winkelmandje hebt gedaan en van plan bent af te gaan rekenen. Bij De Tacklebox werken ze met twee verschillende kortingscodes, namelijk de DTB Kortingscode en de KWO Kortingscode.

De DTB Kortingscode is een kortingscode die direct vanuit De Tacklebox komt. Hiermee kan je direct korting krijgen op je producten, zodat je minder hoeft te betalen voor dezelfde kwaliteit. De KWO Kortingscode kan je krijgen wanneer je lid bent van de KWO community. Je krijgt hier maandelijks een kortingscode in je app waardoor je standaard tien procent van je totale bedrag af mag rekenen. Voor beide codes geldt dat de codes niet te stapelen zijn, dus één code per keer, en dat ze niet geldig zijn op lopende aanbiedingen tenzij anders vermeld.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale