Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Strategy carp het merk 

Strategy carp is een Nederlands merk wat gespecialiseerd is in karper producten en is onderdeel van het bedrijf Spro. Strategy carp staat erom bekend kwaliteit producten te maken tegen een zeer betaalbare prijs. De karpervissers weten het merk Strategy carp dan ook te vinden. Het merk bestaat uit een heel breed assortiment waardoor je met één merk bijna een complete karperuitrusting kan samenstellen. Ze mogen zich met het merk Strategy carp dan ook een grote speler noemen in de karperwereld. Ze werken binnen Strategy carp met een zeer gespecialiseerd team van karpervissers en zo kunnen ze prima aan de wensen van de karper klant voldoen. 

strategy Spro Vianen

Strategy een echt karpermerk

Strategy karper heeft een zo goed als compleet assortiment voor de karpervisser, of je nu een ervaren visser bent of juist net bent begonnen. Het merk Strategy karperheeft voor ieder wat wils. De duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten maakt het merk Strategy karper tot een groot succes binnen de hengelsport. Je vind in het assortiment hengels, molens, luggage, stoelen, stretchers, tenten, kleding, vislijnen, rig materialen, weegschalen, rodpods, foudralen en karperhaken van gamukatsu. Je kan het zo gek niet bedenken of het zit wel in het assortiment van Strategy karper, ze hebben een compleet aanbod. Strategy karper is dan ook een merk wat zeer gewaardeerd wordt onder de ervaren karpervissers, het merk ontwikkeld producten die innovatief zijn en die van prima kwaliteit zijn. Ze maken dan ook alleen gebruik van de beste materialen en dat resulteert in het feit dat Strategy karper koploper is als Nederlands karpermerk.  

Ontdek Strategy carp 

Het merk Strategy speelt erg goed in op de snel groeiende markt van het karpervissen. Ze blijven continue bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten. Dit is dan ook terug te zien in het grote assortiment wat ze de karpervisser te bieden hebben. Als je karper artikelen wilt van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs dan is het merk Strategy echt aan te bevelen. Strategy vind je dan ook altijd terug op de grote beurzen waaronder uiteraard de bekende karperbeurs Carp Zwolle. Hier wordt in de mega stand van Strategy altijd de nieuwste producten getoond en kan je deze in het echt bewonderen, aanraken, voelen en ruiken. 

Strategy

Strategy baits

Om het plaatje helemaal compleet te maken hebben ze ook een perfecte ready made boilie lijn ontwikkeld genaamd Strategy baits. Voordat het op de markt is gebracht heeft een team ervaren karpervissers het eerst uitvoerig getest en wat bleek er werden prima resultaten behaald met het aas van Strategy baits. Er zijn onder ander smaken zoals Seafisch, Crunch en Pineapple X dit was overigens één van de eerste smaken. Van een zoet boilie tot een boilie met vissmaak vind je in het assortiment. Ook zijn er een Particle Range, fluo pop ups en liquids te verkrijgen.

Strategy baits

Strategy carp contact gegevens

Wil je in contact komen met het merk Strategy carp dan kan dat heel simpel ze zijn telefonisch te bereiken en de gegevens hiervan vind je hieronder. Een mailtje sturen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kan je je vraag stellen over producten of voor eventuele andere informatie via hun social media kanaal zoals bijvoorbeeld facebook. Op de facebookpagina van Strategy carp vind je ook leuke nieuwtjes dus is altijd een aanrader deze te gaan volgen zo mis je niks!

Bedrijfsgegevens

Strategy carp
Hagenweg 5A
4131 LX  Vianen
Nederland
Tel: +31 347 320888
Email: info@spro.nl

Strategy Producten

Kleinmateriaal
Hengels
Molens
Luggage
Stoelen en Stretchers
Tenten

Kleding
Accessoires

Strategy producten met korting

Producten van Strategy carp zijn geregeld te koop met korting. Vaak wordt er korting gegeven op bepaalde producten als er een vernieuwde versie komt of als er een product uit het assortiment gaat. Dit gebeurt bijvoorbeeld als er een andere versie of kleur van het product wordt uitgebracht. De oude versie wordt dan aangeboden met korting. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale