Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste bewaarzak karper

Weet jij ook niet welke bewaarzak karper je moet kopen? Kies er dan één van de beste bewaarzakken die de afgelopen tijd zijn verkocht. Wij hebben deze gegevens verzameld via verschillende forums, winkels en ook mijn vismaat kies zelf naar smaak jouw keuze uit de lijst met beste bewaarzakken karper. 

Bewaarzak karper

Als een bewaarzak karper verkeerd word gebruikt, kunnen bewaarzakken erg gevaarlijk zijn. Karpers kunnen veilig vier a vijf uur worden bewaard zonder overmatige stress te veroorzaken. Ik heb gezien dat karpers veel langer worden vastgehouden, maar dit is iets dat ik sterk afraad.

In het verleden werden bewaarzakken tijdens het karpervissen over het algemeen gebruikt wanneer karpers 's nachts worden gevangen en het licht niet goed genoeg is om een behoorlijke foto te maken. Wat ik zou zeggen is dat met de verbetering van de camera's er heel weinig behoefte is om karpers voor iets meer dan 45 minuten te zakken. Het is veel belangrijker om ervoor te zorgen dat je een camera van goede kwaliteit hebt met een afstandsbediening of timer in combinatie met een statief om hem stabiel te houden. Met deze opstelling plus een onthaakmat, emmer en een beetje oefening ben je uitgerust om een goede foto van die speciale karper te maken, dag en nacht, zonder hem lang te hoeven bewaren in de bewaarzak.

bewaarzak met weegzak

bewaarzak met weegzak

WAAR EEN KARPER ZAKKEN?

Als u om welke reden dan ook een karper moet zakken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de diepte voor het zwemmen ruim voldoende is. Idealiter meer dan 1,5 meter zodat de vis niet onderhevig is aan snelle temperatuurveranderingen die optreden in ondiep water. Je moet er ook voor zorgen dat de bewaarzak groot genoeg is voor de karpers die je bewaard. Elke bewaarzak moet een 3,5 lang nylon koord hebben, zodat de karper het diepere water voor het zwemmen kan bereiken. Nadat de vis in de bewaarzak is geplaatst, is het belangrijk om deze regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat hij rechtop zit en niet in een nood verkeert.

BEWAARZAK KARPER BEVESTIGEN

Het is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat een bewaarzak op de juiste manier aan de oever wordt bevestigd om te voorkomen dat de karper ontsnapt terwijl hij vastzit. Als een karper ontsnapt terwijl hij in een bewaarzak zit, is de kans op overleven laag en zal hij een langzame dood ondergaan tenzij hij wordt gevonden en losgelaten.

bewaarzak karper

bewaarzak karper

BEWAARZAK KARPER KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel karper bewaarzakken kopen van diverse formaten en soorten zoals de traditionele karper bewaarzak maar ook de steeds meer gebruikte recovery sling alles tegen onze zeer scherpe prijzen en de korting bij aanschaf van meerdere aantallen!

CONCLUSIE

Kortom, als u een karper wilt zakken, doe dit dan zo kort mogelijk. Hoe meer u deze periode kunt verkorten en de behandeling tot een minimum kunt beperken, des te meer je de stress waaraan de karper onderhevig is, vermindert. Controleer de karper regelmatig en als de karper een teken van angst vertoont, zoals evenwichtsverlies of op het oppervlak liggen, moet je deze onmiddellijk terugzetten, een goede foto is het leven van een karper niet waard.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale