Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Korda Karper

Korda opgericht in 1993 is in de afgelopen jaren het meest innoverende karper merk op de markt.
Elke karpervisser heeft wel een product met het groene brillen logo in zijn bezit. Korda ontwikkeld en produceert zelf alle producten. Het merk heeft dan ook een groot aantal bekende karpervissers aan zich weten te binden die mee helpen in dit proces. De bekendste en tevens mede eigenaar Danny Fairbrass is een ware koning onder de karpervissers. Hij heeft de afgelopen jaren bij de ontwikkeling van veel producten een belangrijke rol gespeeld. Korda is het meest bekend in de product range van haken, onderlijnmateriaal, kleinmateriaal, super innovatieve producten zoals de crusher en Goo.
Het grootste verschil met de producten van Korda is dat het zich onderscheid met andere karpermerken door zelf steeds met nieuwe producten te komen en niet andere merken na te doen. Bij een lancering van een nieuw product is het al meerdere malen voorgekomen dat de karperwereld kompleet van slag was.

Korda-kantoor

Korda Nederland

Ook in Nederland heeft Korda een groot marktaandeel in de karpervisserij weten te bemachtigen. Het merk staat in Nederland dan ook bekend als zeer betrouwbaar en innovatief het is dan ook verkrijgbaar in zo goed als alle hengelsport winkels die een karper assortiment verkopen.
Tevens heeft Korda Nederland een aantal bekende Nederlandse karpervisser aan zicht weten te binden. Een aantal bekende karpervissers zijn Kevin Diederen,  Arjan Braad en Bart van Bezouw.
Het Korda assortiment in Nederland bestaat uit onderlijnen, onderlijn materiaal, lood, gereedschap, wakers, spods, markers en hoofdlijnen zowel nylon als gevlochten. Maar ook producten waar je niet mee kan vissen  zoals een kledinglijn vele films en boeken zit in het Nederlandse assortiment.

tackle box korda vol materiaal

Contact gegevens

Korda kan je bereiken en bekijken op internet zo hebben ze een eigen facebook pagina en youtube kanaal. Wil je persoonlijk in contact komen kan je ze bellen of een e-mailen sturen. Een brief schrijven kan ook naar het postbus nummer.

Bedrijfsgegevens

Korda Europe B.V
Postbus 1148
6460 BC Kerkrade
Nederland
Tel: 045-5470880
Email: info@korda-eu.com

Korda Producten

Kleinmateriaal
Kleding
Accessoires
Films
Fake Food

Korda aanbiedingen en Korting

Wil je met Korda vissen maar is je geld bijna op of hou je van leuke koopjes en aanbiedingen? Houd dan in de gaten of oude artikelen worden vervangen. Meestal kan je de oude versie die ook gewoon goed zijn dan tegen hoge kortingen aanschaffen. Wat nog een optie is wachten op kortingen op het gehele assortiment wat bij veel hengelsport winkels enkele keren per jaar gegeven word! Dit scheelt je dan een hoop geld en heb je ook nog eens het nieuwste product.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale