Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Line aligners

Ben je op zoek naar Line aligners en krimpkous maar weet je niet welke je moet kopen? Kies er dan één van de line aligners en krimpkous die de afgelopen tijd het meest zijn gebruikt. Wij hebben via verschillende forums en winkels deze gegevens verzameld om voor jou de keuze makkelijker te maken. 

Line aligners of krimpkous

Een line aligner is een stukje rubber wat wordt gebruikt om de haaksteel te verlengen. Je verbeterd de inhakingshoek van de de karperhaak waardoor een aanbeet wordt vergroot. De line aligners zijn in verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar het beste kan je de kleur afstemmen op de kleur van de bodem waar je op dat moment vist.

LINE ALIGNERS OF KRIMPKOUS

Zelf gebruik ik zowel line aligners als krimpkous als ik thuis mijn onderlijnen maak dan gebruik ik vaak krimpkous omdat ik dan makkelijk kan stomen. Langs de waterkant gaat mijn voorkeur uit naar line aligners ik heb namelijk geen zin heel mijn kookgerij mee te slepen. Sommige karpervissers gebruiken een aansteker voor de krimpkous maar ik raad dit ten strengste af dit heeft namelijk een grote invloed op de breeksterkte van de rig.

Line aligners en krimpkous

Line aligners en krimpkous

DE VERSCHILLENDE SOORTEN

Over het algemeen heb je twee soorten line aligners de short shank en de long shank. De namen spreken voor zich de short shank gebruik je op karperhaken met een korte steel zoals de wide gape. De long shank gebruik je voor karperhaken met een lange steel zoals de long shank haken. Buiten deze twee heb je ook nog de curved versie die gebruik je voor pop-up rigs of voor de whity pool rig (bananen rig). De curved shank versie is zelf moeilijk te maken met krimpkous en is dus erg handig als je een kant en klare line aligner hebt.

TUNGSTEN LINE ALIGNERS

De verschillende versies line aligners zoals boven besproken heb je ook nog in de tungsten line aligners versie.
Het grote voordeel hiervan is dat deze goed op de bodem blijven liggen, de normale versie wilt zich nog wel eens vullen met lucht waardoor deze omhoog gaat staan. Ondanks dat ze van tungsten zijn is stijfheid van de tungsten line aligner perfect en veren ze elke keer terug in de juiste positie. 

schrink-tube

schrink-tube

LINE ALIGNERS KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel alle soorten line aligners kopen allemaal van goede kwaliteit met een perfecte inhaking. Zo hebben wij verschillende line aligners voor het karpervissen te koop zoals de short en de long shank maar ook krimpkous om zelf een line aligner te maken. Wij bieden de line aligners aan tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk een korting bij de aanschaf van meerdere aantallen!

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale