U zoekt meer informatie over karpervissen of leuke en handige karper spulletjes? Wij zijn een creatief karper team die iedereen karpervissen wil laten ervaren met de juiste informatie en een klein budget. Mag het ook een brasem zijn? Relaxed. Wij houden van service, flexibel, snel en betrouwbaar zijn. Geen gezeur, maar gewoon  veel karpers vangen.

Van kleinmateriaal tot onderlijn. Van bestelling tot ontvangst. Kortom, daag ons uit met een Karper vraag en wij helpen u graag!

Oscar van der Rest

Karpervisser in hart en nieren...

Ik (Oscar van der Rest) ben al 30 jaar karpervisser en hou ervan om een deel van de natuur te zijn en unieke momenten te ervaren in de natuur. De natuur is de tijd van vrijheid en waar ik me dus thuis voel. Ik zeg altijd houd het simpel, het leven zit al vol problemen, karpervissen moet een gelukkige pauze zijn.
Daarom heb ik een missie om karpervissers te helpen om meer karpers te vangen zonder hoge uitgaven. Ik was jaren het gezicht en de eigenaar van Vismania - toen de nummer #1 online hengelsportwinkel van Nederland. Deze een aantal jaren geleden helaas moeten verkopen door speciale omstandigheden. Nu wil ik al mijn ervaringen, inzichten en strategieën delen om jullie meer karpers te laten vangen met zo min mogelijke kosten!
Doe ervaring in de hengelsport:
Opleiding: Sportvisacademie
Stage / Dienstverband: Sportvisserij nederland
Stage / Dienstverband Verenigde Hengelsport regio dordrecht

OSCAR VAN DER REST  //  Full-time Karpervisser

Mee gesleurd met het karpervirus...

Het vreemde is dat ik vooraf dacht dat ik er nooit aan ging wennen maar het tegenovergestelde gebeurde ik begon het zelfs gewoon nog leuk te vinden 😉 Tijdens de sessies ben ik er nu dus ook altijd bij om hulp te bieden, mee mijn bed uit, spullen aangeven, de spanning mee ervaren hoe groot de karper zal zijn en foto’s maken behoren tot mijn vaste taken. 

SABRINA VAN BEVEREN  //  Quality Manager

Ik moet mee maar heb er eigenlijk geen zin in...

Laat mij maar lekker thuis heb het in de winter altijd koud en in de zomer heb ik altijd ruzie met andere honden. Ben bang in het donker en word gek van het gezoem van die rot muggen. Maar heel stiekem vind ik samen in de slaapzak wel erg gezellig!

MESSI DE CARP DOG  //  Karperhengels bewaker

De beste

Hengelsportwinkels

​Karpers​

Alle Soorten

Reviews 

karper websites

star

Gratis

Hulp bij karpervissen

user
>