Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste karper foudraal

Ben je op zoek naar een foudraal maar weet jij ook niet welke je moet kopen? Kies er dan één uit de lijst van best verkochte foudralen van de afgelopen tijd. Wij hebben deze gegevens via verschillende forums en winkels verzameld en ook mijn vismaat zelf heeft ze getest zodat voor jou de keuze makkelijker is om het beste foudraal te kiezen en zo je hengels veilig te vervoeren en op te bergen. 

Karper foudraal

Een karper foudraal is een tas om je karper hengels veilig in te vervoeren en in op te bergen. Karper foudralen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je een karper foudraal voor één, twee, drie en soms zelfs voor vier hengels. Ook kan je in de meeste foudralen ook een schepnet, paraplu, werppijp of lange banksticks kwijt. Daarnaast zijn er ook karper foudralen met extra opbergvakken voor het opbergen van lood of ander kleinmateriaal. Zo heb je soms bijna niks meer mee te nemen als alleen je karper foudraal. Foudralen voor het karpervissen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Let hierbij goed op bij de aanschaf van een karper foudraal.

karper foudraal

karper foudraal

FOUDRAAL KARPER 12FT

Een Foudraal karper 12ft is het meest verkocht type karper foudraal.
Dit foudraal is geschikt voor 12ft of te wel 3.60 meter karper hengels. Ook dit foudraal heb je weer in verschillende soorten voor één of meerdere hengels en met of zonder extra opbergvakken. Over het algemeen word gekozen voor het 12ft foudraal voor drie opgetuigde hengels en drie niet opgetuigde hengels (zonder molen). Voor de drie niet opgetuigde hengels kan je ook een karper schepnet of banksticks plaatsen.

KARPER FOUDRAAL 2 HENGELS

Vis je maar met 2 hengels op karper dan is een karper foudraal voor 2 hengels de perfecte oplossing voor jou! Deze foudralen zijn lekker compact en hebben vaak de optie om nog veel extra karperspullen mee te nemen zoals een paraplu of werppijp. Het grote voordeel is dat ze erg licht zijn met het vervoer. De karper foudralen voor 2 hengels zijn meestal ook verkrijgbaar in een 12ft (3.60) en 13ft (3.90) versie.

foudraal-12ft

foudraal-12ft

KARPER FOUDRAAL 3 HENGELS

Het meest populaire karper foudraal is toch wel het foudraal voor 3 hengels. Tegenwoordig zijn er al veel karper wateren waar je een 3de hengel vergunning voor kan aanvragen. En daar maakt bijna iedere karpervisser wel gebruik van. Met de optie voor veel extra karperspullen en nog eens drie niet opgetuigde karper hengels mee te nemen zal je geen plek te kort komen. Ook handig als je maar met twee hengels vist en een derde hengel klaar hebt staan.

FOUDRAAL KARPER 13FT

Steeds meer karpervissers kiezen voor een foudraal karper 13ft. Door net iets meer lengte in het foudraal te hebben zijn je hengels nog beter beschermt. Nadeel is wel dat het foudraal wat langer is in het vervoer en dus soms wat moeilijker mee is te nemen in de auto. Ook word deze vaak gekozen als een drie hengel foudraal waarbij één hengel een pen hengel is. De meeste 13ft karper foudralen zijn er voor één, twee of drie hengels.

KARPER FOUDRAAL KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel vele soorten karper foudralen kopen van alle gangbare merken en types. Al de foudralen zijn van zeer goede kwaliteit en zijn door ons getest. Zo hebben wij 12ft en 13ft foudralen voor één, twee of drie hengels. Alle karper foudralen zijn zeer scherp geprijsd en natuurlijk een korting bij de aanschaf van twee of meer karper foudralen!

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale