Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Het merk Fox int (international)

Er gaat geen dag voorbij dat duizenden karpervissers in Nederland gaan vissen met de producten van Fox int (international). Fox int (International) is een gevestigde waarde en één van de toonaangevende karper uitrusting fabrikanten in Europa. Het bedrijf is opgericht in 1967 en afkomstig uit Essex, Verenigd Koninkrijk waar Cliff Fox zijn eerste Fox int (International) hengelsport product lanceerde. Dit was een metalen liniaal met maximale afmetingen van bepaalde vissoorten die werden gevangen tijdens wedstrijden in het Verenigd Koninkrijk (wanneer vissers moesten vissen met limietregels).

Fox int ingang

Fox Hengelsport

De verkoop van het eerste product was zo goed dat Cliff direct andere producten ging verkopen vanuit zijn kleine gehuurde werkplaats, die dicht bij het huidige hoofdkantoor van het bedrijf in Henegouwen, Essex, was. Het eerste product met de naam Fox hengelsport kwam in 1967 en was een lokaas. Fox int groeide al snel uit zijn oorspronkelijke gehuurde werkplaats en dwong Cliff om naar een nieuw pand te verhuizen, wat nu nog steeds het Britse hoofdkantoor van het bedrijf is. Het bedrijf groeide in het jaar verder met de verhuizing naar het hoofdkantoor in Groot-Brittannië en werd gedwongen om naast de kantoren in Henegouwen een enorme Europese distributie-eenheid te openen in Meer, op de Belgisch / Nederlandse grens. Fox hengelsport heeft nu meer dan 100 mensen in dienst, verspreid over Europa, waaronder een toegewijd verkoopteam en een team van deskundige marketing- en mediapersoneel.

In de afgelopen jaren is het Fox int blijven groeien en verkoopt het momenteel ruim 3.000 producten in meer dan 30 landen, waaronder de VS, Japan en Rusland. De merkenportfolio van Fox hengelsport heeft een aantal vlaggenschip producten die bijdragen aan het versterken van een formidabele reputatie voor innovatie en kwaliteit. 

fox int in actie

Fox producten in actie

Fox Karper

In de Fox karper markt hebben artikelen zoals Micron beetmelders, Flatliner stretcher,  Supa Brolly, FX11-molens en Rapide PVA systemen allemaal bijgedragen aan het feit dat Fox int algemeen wordt beschouwd als 'het merk' om te bezitten. Daarnaast heeft Fox karper een groot aantal hengels, molens, kleding en luggage, en is Fox karper klaar voor een aanhoudende snelle groei in de komende jaren. Fox karper heeft een lange traditie, op gebouwd in innovatieve, hoogwaardige producten die zijn ontworpen door de fox int karpervissers. Fox karper heeft een hoge kwaliteit en blijft continue innoveren in de karper markt.

Fox int (international) contact gegevens

Fox int (international) is op vele manieren te bereiken en te bekijken op internet zo hebben ze een eigen youtube kanaal en facebook pagina en vele andere sociale kanalen. Wil je persoonlijk met fox int in contact komen kan je ze ook bellen e-mailen ouderwets een brief sturen is natuurlijk ook mogelijk.

Bedrijfsgegevens

Fox international
Transportzone Meer
Riyadstraat 39
2321 Meer
Belgie
Tel: +32 (0) 36602980
Email: info@foxint.com

Fox Producten

Kleinmateriaal
Hengels
Molens
Luggage
Stoelen en Stretchers
Tenten

Kleding
Accessoires

Korting op Fox int producten

Op de Fox int artikelen zijn geregeld kortingen te vinden. Deze kortingen zijn meestal op producten waar een nieuwe of verbeterde versie van is verschenen. Verder zijn er geregeld kortingen bij diverse hengelsport winkels op gehele assortimenten. Fox hengelsport word bij veel hengelsport winkels aangeboden dan kan je korting dus aardig op lopen. De kortingen zijn dan vaak tussen de 10 en 20 procent op alle producten van Fox int.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale