Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Vismania 

Vismania is een hengelsportzaak die al geruime tijd een vestiging heeft aan de Van Foreestlaan 10 in Alphen aan den Rijn.
De winkel in Alphen aan de Rijn is inmiddels een waar begrip en heeft maar liefst een oppervlakte van 1000 m2.
De eigenaar van Vismania is Phil Mulder en hij besloot in 2013 een hengelsportwinkel in Dordrecht over te nemen.
Dit betekende dat er een tweede hengelsportwinkel bij kwam met nog eens een oppervlakte van 800 m2 aan hengelsportartikelen.
De locatie in Dordrecht is een tijdje later verhuisd naar Maarssen en heeft net zoals in Dordrecht een winkeloppervlakte van 800 m2. 
Op Beide locaties kun je langskomen voor allerlei specialismen op visgebied.
De winkel zowel in Alphen als in Maarssen beschikt over gratis en voldoende parkeergelegenheid. 
Dit maakt het nog even iets makkelijker om langs te komen en je kunt kijken naar welke vestiging je voorkeur uit gaat. 
Beide filialen beschikken over deskundig en vriendelijk personeel en ze vullen het assortiment geregeld aan met de nieuwste producten. 

vismania

Vismania Alphen

Het filiaal Vismania in Alphen aan den Rijn heeft een groot assortiment karper, roofvis en witvis artikelen. 
Het personeel bestaat uit meerdere personeelsleden waaronder de eigenaar zelf. Door de jarenlange ervaring wordt je hier altijd voorzien van goed en deskundig advies.
Alle personeelsleden beschikken over ruime kennis dus voor iedere vraag over de hengelsport kan je hier terecht. 
Woon je niet direct in de buurt van Alphen aan den Rijn dan kun je ook nog naar de tweede vestiging in Maarssen of er eventueel voor kiezen om gemakkelijk via de webshop de artikelen te bestellen. 
Mocht je vragen hebben kun je dus via verschillende manieren contact op nemen met Vismania zowel in fysieke winkels als via het internet. 

vismania preston

preston collectie bij vismania

Vismania Maarssen

Vismania Maarssen is er als tweede filiaal bijgekomen in plaats van het filiaal in Dordrecht en het pand heeft een grootte van 800 m2. Er is gekozen voor nog een filiaal om de visser nog meer van dienst te kunnen zijn. 
Ook hier vind je weer een team met een grote kennis over de hengelsport zodat ze de klant perfect van dienst kunnen zijn. 
Karpervissers, witvissers of roofvissers vinden ook bij deze vestiging een ruim assortiment zodat je bijna altijd wel vind wat je zoekt.
De nieuwste producten worden ook hier geregeld aangevuld zodat het assortiment dus alleen nog maar meer word uitgebreid.
Slepen met je aangekochte producten is niet nodig want je kunt voor de deur parkeren en het is nog gratis ook!

De openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Alphen aan den Rijn zijn van maandag t/m donderdag van 08:30 tot 18:00 op vrijdag is er een koopavond en zijn ze geopend van 08:30 tot 21:00. Op zaterdag zijn ze open van 08:30 tot 17:00 Vismania Maarssen is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:0
Het filiaal in Maarssen heeft dus geen koopavond! Op zondag is Vismania nooit geopend maar dan kun je natuurljk wel gewoon shoppen op de webshop. 

Bedrijfsgegevens

Vismania Alphen
Van Foreestlaan 10
2404 HC Alphen aan den Rijn
Tel. 0172491772
www.vismania.nl
KVK 59855053
Google Reviews
Kiyoh Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: 08:30 18:00
Dinsdag: 08:30 18:00
Woensdag: 08:30 18:00
Donderdag: 08:30 18:00
Vrijdag: 08:30 21:00
Zaterdag: 08:30 17:00

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Vismania webshop

Buiten de twee filialen heeft Vismania ook een zeer uitgebreide webshop. In deze online winkel is het gehele assortiment te zien en direct te bestellen. 
Je vind hier onder andere een breed scala aan karperspullen maar zeker ook voor de roofvisser en de witvisser een zeer groot assortiment.
Vanuit je stoel kun je via de webshop heel makkelijk de producten bekijken en bestellen. 
Van tenten tot stretchers, van stoelen tot hengels en van voer tot viskleding je vind het allemaal in het grote online assortiment van de Vismania webshop.
Het grootste gedeelte wat in de webshop staat is ook nog eens op voorraad waardoor je jouw bestelde artikelen snel thuis gestuurd krijgt. 
Makkelijk en snel dat is wat de visser in deze tijd wilt zodat je snel weer naar de waterkant kan om een hengeltje uit te werpen.
De website is pas vernieuwd om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, neem dus snel eens een kijkje en ervaar het zelf!

Merken te koop bij Vismania

Vismania Kortingscode

Via de webshop is er een mogelijkheid een kortingscode in te voeren. Deze code kan je ontvangen via de mail of wordt vermeld op de social media pagina van Vismania. Je kan deze code dan invoeren op de website om een korting in procenten te ontvangen. De code is vaak voor een weekend of een aantal dagen geldig dus wees er snel bij om te profiteren van de korting. 

Korting op het gehele assortiment

Vismania hanteert al hele scherpe prijzen maar geregeld zijn er kortingen, soms is dit dan alleen op de webshop dus check dat wel even voordat je je aankopen doet. 
De aanbiedingen worden vaak ook aangeven in de email. 
Geregeld wordt er een korting gegeven van 10% op het gehele webshop assortiment. 
Hier kan je dus goed je voordeel mee doen en houd de website dus ook even goed in de gaten. 
In de winkel zijn er soms ook goede aanbiedingen te vinden dit zijn vaak artikelen die uit het assortiment gaan of waar een nieuw model voor uit komt.
Vaak zijn er speciale kortingsweekenden tijdens feestdagen en dit is dan toch weer lekker meegenomen 🙂

vismania korting

Vismania Dordrecht

Vismania heeft eerst een vestiging in Dordrecht gehad en heeft hier 4 jaar gezeten. Het was gevestigd in een pand van 800 m2 en was een gecombineerde winkel. Een gedeelte van het pand was gevuld met hengelsport en het andere gedeelte was ingevuld met aquarium artikelen. Vanuit hieruit is de naam Vismania ontstaan deze naam en het concept is verzonnen door Oscar van der Rest die inmiddels eigenaar is van een nieuwe online hengelsportwinkel. De naam en de winkel is 5 jaar geleden overgenomen door de toen nog hetende hengelsportwinkel Flipper hengelsport. De winkel in Dordrecht heeft er toen nog een tijdje gezeten maar is uiteindelijk verhuisd naar het pand in Maarssen. Beide filialen hebben toen de naam Vismania gekregen. 

vismania dordrecht

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale