Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Trakker hengelsport artikelen

Trakker is een merk binnen de sportvisserij, dat zich heeft gericht op een veelzijdigheid aan verschillende producten binnen de hengelsport. Het merk komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en heeft daarom veel fysieke verkooppunten in Groot-Brittannië. Tegenwoordig zijn de producten van Trakker ook wereldwijd verkrijgbaar, met een eigen winkel in de Verenigde Staten en veel internationale verkooppunten in speciaalzaken voor de sportvisserij, zo ook in Nederland.

Het team van Trakker bestaat uit gepassioneerde vissers vanuit alle uithoeken van de wereld. De producten van Trakker zijn daardoor gebaseerd uit eigen ervaringen en wensen van de vissers.

trakker op de beurs

Wie niet in de buurt woont van een verkooppunt, kan ook online de producten van Trakker bestellen. De webshop is veelzijdig en netjes onderhouden. Daarbij is er op de website van Trakker nagedacht aan dat het merk nu internationaal verkocht kan worden. Naast Engels, wat standaard is als voertaal voor een internationale website plus dat het bedrijf is opgericht in het Verenigd Koninkrijk, kunnen de producten ook gelezen worden in het Frans, Duits, Italiaans, Pools en zelfs ons eigen Nederlands.

Producten Trakker

Trakker levert in producten voor de gehele hengelsport. De verkopen stoppen niet bij alleen een hengel dan wel aas. Bij Trakker is er gedacht aan het volledige plaatje als je eropuit gaat om aan de oever te gaan zitten om een dagje heerlijk te kunnen vissen. Daarom levert het merk in zoveel mogelijk producten die te maken hebben met de sportvisserij. Bij Trakker kan je terecht als je op zoek bent naar hengels, tenten, schepnetten, slaapzakken, bagage, kleding, verzorging, kookgerei, stoelen, bedden, kruiwagens en accessoires. Ook aan het onderhoud van je hengels is gedacht en er is een aparte sectie waar je kan zien welke producten nieuw in het assortiment zijn.

Trakker producten

De producten van Trakker

Communicatie

Trakker houdt je graag op de hoogte van wat er gebeurd en wat voor nieuwe ontwikkelingen er zijn binnen het merk die ook in het voordeel kunnen werken voor je als klant.

Allereerst houdt Trakker een blog bij op de eigen website. Hier wordt eens per paar maanden een bericht geplaatst over verschillende onderwerpen binnen de hengelsport. Zo is er een blog over waar je aan moet denken als je gaat vissen in de koude wintermaanden en wanneer er nieuwe uitvindingen zijn in de producten die Trakker levert. Nieuwsberichten staan hier ook tussen, die meer over actualiteit gaan dan over tips en tricks.

Wil je in contact komen met Trakker, dan kan je dit door verschillende social mediakanalen. Trakker is te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en het heeft een eigen YouTube-kanaal. Hierop vindt je informatie over alle nieuwe ontwikkelingen en kom je direct in contact met het team van Trakker. Een telefoonnummer noch e-mailadres zijn zo snel vindbaar op de website.

Bedrijfsgegevens

Trakker
Tel: 01142 727783

Producten

Hengels
Kleding
Accessoires
Tenten

Trakker Revive

Trakker let erop dat je zo lang als mogelijk profijt en plezier kan hebben van het vissen. Dit gaat lastiger als je gerei minder lang mee zou gaan dan je zou willen. Om optimaal aan de slag te kunnen gaan met je tak van sportvisserij is het belangrijk dat je in comfort aan de slag kan gaan. Hiervoor heeft Trakker een speciale productlijn op de markt gebracht, genaamd Trakker Revive. De producten van Trakker Revive zijn bedoeld voor reiniging en onderhoud aan je producten of zelfs het repareren van kleine gaatjes en scheurtjes. Alles van de lijn van Trakker Revive is in een speciaal pakket verkrijgbaar, maar de producten zijn ook apart verkrijgbaar. Onder de Revive Kit vallen de volgende producten:

Shelter Reproofing Kit. Deze producten herstellen de originele afwerking van technische waterdichte kleding en uitrusting.

Sleeping Bag Anti-Bac Wash. Deze reiniger is speciaal geformuleerd om technische slaapzakken te reinigen. 

Apparel Wash & Protect. Deze producten zijn bedoeld voor kleding en uitrusting. De Wash is een speciale pH-neutrale reiniger voor de kleding en de Protect is om de originele afwerking van waterdichte uitrusting te herstellen. Hierdoor blijft een stijlvaste, milieuvriendelijke afwerking over.

Shelter Repair Kit. Dit is een transparante reparatiepleister, die bedoeld is voor het repareren van scheuren en gaten in bijvoorbeeld je tent.

Kleding

Bij een goede uitrusting hoort ook de juiste kleding. Trakker heeft daarom ook een eigen kledinglijn, variërend van simpele shirtjes tot en met warm houdende mutsen en truien. Ook waadpakken zijn verkrijgbaar van Trakker. Deze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo zijn de Summit XP, de Ripstop Combats en de Quick-dry Combats slechts de broeken van het maatpak, terwijl er ook waadpakken zijn die het hele lichaam bedenken, zoals de modellen Core Multi-Suit en de Reax Base Layer. Voor de standaard waadpakken heeft Trakker de modellen Elements Bib & Brace en de N2 Chest Waders.

Naast de waadpakken, die je moeten beschermen tegen nattigheid en de kou, verkoopt Trakker ook kleding die niet alleen de kou tegengaan, maar je ook echt warm houden. Dit verkoopt Trakker onder de merknaam HexaThermic, en is verkrijgbaar in zowel een bodywarmer als een complete jas. Daarnaast zijn er ook warm houdende en vochtbestendige sokken en een Polar Fleece Jacket onder de noemer van Trakker.

Tempest Brolly Advanced

Je zit tijdens het sportvissen veel langs de kant, te wachten totdat er een vis aan de haak geslagen wordt. Het is daarom belangrijk dat het je niet in de koude kleren gaat zitten en je wel een beter gemak hebt tijdens de hengelsport. Een tent is daarom onmisbaar voor de gedreven visser. Bij Trakker is daar ook aan gedacht en daarom verkoopt het merk ook tenten. Deze merken staan onder de noemer Tempest en zijn in verschillende varianten. Een daarvan is de Tempest Brolly Advanced.

De Tempest Brolly Advanced is de meest geavanceerde tent die Trakker tot nu toe heeft. Net als bij de andere tenten in het hoog aangeschreven assortiment is de Tempest Brolly Advanced zo ontworpen dat het snel, makkelijk en handig te monteren is. Het ontwerp is gepatenteerd en revolutionair op het gebied van luchtcirculatie en waterbestendigheid. Daarnaast is de condensatie in de tent verminderd en houdt de tent zich koel in de warmere maanden. 

Verder zijn de tenten die Trakker levert gespecialiseerd in eigen segmenten. Zo bestaat er naast de Tempest Brolly ook de Bivvy, die meer insect werend gaas aan de voorkant heeft dan gewone stof. Verder zijn de tenten niet alleen gericht op het weren van koud weer of juist het verkoelen tijdens de warmere periodes, maar ook om insecten die veel rondom het water leven tegen te gaan en voor genoeg ruimte om je gevangen vissen veilig in op te kunnen bergen. De tenten zijn geschikt voor één, twee of zelfs meer personen, waardoor je van je vistripje een hele aangelegenheid kan maken samen met vrienden of het hele gezin.

Kortingen

Op de website van Trakker staat geen aparte sectie waarin je kan gaan zoeken naar aanbiedingen op de door hun aangeboden producten. Het is daarom een kwestie van zoeken tussen de producten, of kijken naar de verkooppunten hier in Nederland of de producten van Trakker toevallig in de aanbieding zijn. Wel laat Trakker duidelijk zien welke producten er nieuw in het assortiment zijn. Hierop kunnen zo nu en dan kortingen op gegeven worden, helemaal als het gaat om gloednieuwe producten die pas net op de markt zijn, zoals de Revive Kit. Als je op zoek bent naar aanbiedingen is het aangeraden om de sectie van nieuwe producten en de blogs- en nieuwspagina in de gaten te houden. Verder is het een goed idee om de social mediapagina’s te volgen voor het laatste nieuws. Zo hoef je soms niet eens te zoeken naar een leuke aanbieding of ander belangrijk nieuws, omdat je de berichten dan al langs ziet komen tijdens het scrollen.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale