Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Sonik, het engelse karper merk 

Sonik Sports is een grote speler op het gebied van de karpervisserij. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Konikrijk in het plaatsje Blyth en biedt vanuit hier alles wat je nodig hebt voor de fanatieke karpervisserij. Het merk wordt gerund door een groepje enthousiaste karpervissers, die door hun ervaringen en gezamenlijke passie er altijd voor kunnen zorgen dat je de juiste karperspullen in je bezit hebt. Niet voor niets dat Sonik Hengelsport het één van de meest verkochte merken is in Engeland op het gebied van alles wat te maken heeft met vissen op karpers.

sonik hengelsport

sonik hengelsport

De oorsprong van Sonik Sports

De mensen achter Sonik Sports zijn zelf groot visliefhebbers, waardoor er altijd wordt gekeken vanuit het oogpunt van de visser en niet naar het verdienmodel. Het bedrijf is opgericht in 2008 door Ian McCormack. Sonik Sports werd opgericht om vissers niet alleen te voorzien van de juiste producten, maar ook voor het ontwikkelen van kennis en ervaringen en het goed aanpakken van je manier van vissen. Bij Sonik Sports gaat het vooral om vissen productiever en aangenamer te maken.

Voordat McCormack Sonik Sports oprichtte werkte hij al ruim tien jaar voor Hardy & Greys Limited als commercieel directeur. Dit was voordat het bedrijf door Pure Fishing werd overgenomen. Hierdoor had McCormack al genoeg ervaring op het gebied van de hengelsportartikelen voordat hij met Sonik Sports begon, waardoor hij zich extra kon focussen op de behoeften die de visser zelf heeft in plaats van alleen te kijken naar welke artikelen er nodig zijn. Dit had tot gevolg dat de producten van Sonik Sports zowel praktisch als duurzaam zijn en dus bijna een hele visserscarrière mee kunnen gaan, zonder dat je aan vervanging hoeft te denken. 

De visie van Sonik Sports

Voor Sonik Sports gaat het niet alleen om het verkopen van hengelsport artikelen. Het gaat om het hele plaatje eromheen. Elke visser is anders op het gebied van hoe professioneel die is, hoe deze vist en waarom die vist. Om elk van deze soorten sportvissers te kunnen benaderen moet je creatief te werk gaan met je producten. Er is daarom aan gedacht om voor de beginnende visser net zoveel aan te kunnen bieden en van dezelfde kwaliteit als voor de ervaren professionele visser. 

Sonik Sports is er voor de visser zelf. Met de producten kun je een voorsprong op de concurrentie hebben en blijf je op de hoogte van alle grote vernieuwingen op het gebied van de hengelsport. 

Bedrijfsgegevens

Sonik Sports
Riverside Business Park
Coniston Court, Blyth
Northumberland
NE24 4RP
United Kingdom
Tel: +44 (0) 1670 798 910

Producten

Kleding
Laarzen
Schoenen
Tassen
Hengels
Molens
Tenten
Stoelen
Stretchers

De Producten van Sonik Sports

Soniks Sports richt zich op verschillende producten binnen in de sportvisserij. Het merk streeft er naar om synoniem te worden aan kwaliteit en goede prestaties. Het is voor het Britse hengelsportmerk belangrijk om de visser waar voor zijn of haar geld te geven, en investeert daarom altijd in vernieuwing. Het team achter Sonik Sports is zelf gepassioneerd in de hengelsport en wil hun passie met dit merk ook aan andere enthousiastelingen over kunnen leveren. Dit kan alleen als je producten levert waar je zelf ook mee zou willen werken en je zeker weet dat je comfortabel met de producten kan werken zonder bang te hoeven zijn dat je in de steek gelaten wordt.

Sonik Sports levert verschillende belangrijke producten die je nodig hebt om goed te kunnen vissen. Hieronder een kleine selectie van welk soort producten er verkrijgbaar zijn.

Karperhengels

Het eerste wat je nodig hebt om te gaan karpervissen is natuurlijk een karperhengel. Sonik hengelsport had niet een groot en goedlopend merk kunnen zijn als zij geen eigen karperhengels hadden. Bij Soniks Sports zijn verschillende goede hengels, die allemaal bruikbaar zijn voor het vissen op karpers.

sonik hengels

sonik hengels

Karperhengel de Xtractor

Een van de karperhengels die Sonik Sports verkoopt is Xtractor. De Xtractor karperhengels van zijn gericht op het vullen van het gat in de markt op het gebied van betaalbare topkwaliteit voor hengels met een korte achterkant. Er zijn verschillende modellen die variëren in dikte en gewicht. Dit gewicht verschilt tussen de 1,25 en 1,6 kilogram afhankelijk van een 9 of 10 inch dikke hengel. De lengte van de karperhengels kan verschillen tussen de 44 en 50 inch. Naast de hengels zelf verkoopt Sonik Sports ook speciale sleeves en een aangepaste molen zodat het werken met deze hengels alleen beter word.

Karperhengel Vader X

Een andere super hengels is Vader X. Net als bij Xtractor zijn de hengels van Vader X er in verschillende soorten en maten en zeer goed bruikbaar om naar karpers te vissen. Deze karperhengel is al populair sinds de oprichting ervan en vooral de Vader X RS is al vaak door experts bekroond om zijn kwaliteit en comfortabele gebruik. De hengels zijn smal en gemaakt van een lichtgewicht carbon fiber, waardoor ze goed in gebruik zijn. In tegenstelling tot Xtractor heeft Vader X geen eigen sleeves om je hengels goed in op te bergen, maar daartegenover biedt het merk wel genoeg extra onderdelen die ervoor zorgen dat het een van de beste hengelsoorten is die amper door andere hengels te verslaan is.

Molens van Sonik

De karper molen van je hengel is misschien wel het onderdeel dat het meeste werk moet doen tijdens het karpervissen. Het is daarom belangrijk dat deze van een sterke en goede kwaliteit is en dat wanneer het molentje kapot is, je deze goed kan vervangen. Sonik Sports heeft daarom een breed assortiment aan sterke en daadkrachtige molens, die ervoor zorgen dat geen vis te sterk is om binnengehaald te worden. Voor hengels van merken als Xtractor en Vader X is het aanbod van molens vrij groot en deze passen dan ook als gegoten op je karperhengel. Maar vergeet de andere types niet. Zo zijn Tournos en Dominator X ook goed gerepresenteerd in het assortiment van Sonik Hengelsport.

Ben je van plan om op echt grote en sterke vissen te gaan vissen? Of wil je een visvakantie houden en dus dagenlang zoveel mogelijk gaan vissen? Dan moet je wel een molen hebben die al dit geweld aankan. Elk van de molens, ongeacht het merk, die bij Sonik Sports te koop zijn, beschikken over deze kwaliteit.

sonik molens

sonik molens

Beetmelders van Sonik

Beetmelders zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit de uitrusting van de tegenwoordige karpervisser. De tijd van willekeurig ergens je hengel uitgooien en maar kijken of je dobbertje beweegt is voor de ervaren karpervisser vaak al verleden tijd. Tegenwoordig wordt het water helemaal geanalyseerd, van waar zitten er schuilplaatsen, plekjes waar je vis of je hengel in verstrekt kunnen raken en waar heb je vrij spel voor het vangen van de grootste karper. Dit alles kan je bepalen door de beetmelders die bij Sonik Sports verkocht worden.

sonik beetmelders

sonik beetmelders

Gizmo Alarm en SKS zijn de twee grote namen die je terug kan vinden in het assortiment van Sonik Sports. Deze beetmelders hebben zich al bewezen op het gebied van kwaliteit en lang meegaan. Het zijn ideale beetmelders om voor elke karpervisser. 

Korting en aanbiedingen van Sonik

Sonik Sports streeft er naar om de producten aan te bieden aan de visser in de behoefte van de visser. Dit slaat niet alleen op het weten van welke producten en kwaliteit je wilt hebben, maar ook dat hier een passende prijs voor wordt gevraagd die in verhouding staat met de kwaliteit die het levert, maar wel betaalbaar blijft voor iedere visser. Zelfs met deze gedachtegang is er ruimte om kortingen en aanbiedingen te kunnen aanbieden. 

Er is op de website van Sonik Sports geen aparte sectie waar kortingen op aangegeven zijn, dus is het soms even zoeken naar een leuke actie. Wel doet Sonik Sports veel aan communicatie. Het merk heeft een eigen nieuwsbrief waar je je voor in kan schrijven, maakt gebruik van social mediapagina’s als Facebook, Twitter en YouTube en er worden veel berichten geplaatst over bijvoorbeeld evenementen. Door deze kanalen in de gaten te houden zullen de acties van Sonik Sports al tevoorschijn komen zonder dat je er naar hoeft te zoeken.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale