Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Karpertent

Weet jij ook niet welke karper tent je het beste kunt kopen? Kies er dan één uit de lijst met meest gebruikte tenten van de afgelopen tijd. Wij hebben deze gegevens via verschillende winkels en forums verzameld kies zelf een tent naar jouw smaak en maak een keuze uit de beste karpertenten. 

KARPERTENTEN

Bij het kopen van een karpertent kom je er vaak al snel achter dat er allerlei soorten karpertenten zijn, elk met zijn eigen voordelen en nadelen. Zo zijn shelters ideaal als je een lichte tent zoekt om bijvoorbeeld overdag te gebruiken. De xl karpertenten zijn daarentegen juist geschikt voor een Frankrijk sessie en je wilt beschikken over ruimte en comfort. En ga je voor ultiem gebruiksgemak? Dan zijn de brolly tenten en opblaasbare karpertenten de perfecte keuze. Deze karpertenten zet je in een mum van tijd op waardoor weer snel verder kunt met het opzetten van je karper uitrusting! Bedenk dus dat je goed bedenkt welk type karpertent het beste aansluit bij jouw visserij.

karpertenten

karpertenten

TIPS BIJ EEN KARPERTENT KOPEN

Als je een karpertent gaat kopen zijn er verschillende zaken om op te letten.
Wil je een karpertent kopen, dan heb je ongetwijfeld een idee voor ogen waarvoor je hem gaan aanschaffen. Het is handig om het type karpertent dat je koopt hierop af te stemmen. Als je bijvoorbeeld veel gaat verplaatsen dan wil je het liefst een compacte en lichte karpertent, terwijl je voor een karper vakantie meer behoefte hebt aan meer ruimte en comfort.
Ook het gewenste gebruiksgemak en de snelheid van opzetten en afbreken van de karpertent is een belangrijke factor om mee te nemen in je beslissing. Een xl karpertent biedt bijvoorbeeld veel ruimte, maar duurt wel een stuk langer om op te zetten dan een brolly karpertent. Het opzet gemak is bijvoorbeeld erg belangrijk als je van plan bent om meerdere stekken tijdens een sessie te bevissen. Ook is er nog je eigen gevoel. Het is belangrijk om een karpertent te kopen waar jij je goed en lekker bij voelt. Je gaat er tenslotte veel tijd in doorbrengen en een verkeerde karpertent is funest voor je visplezier.

AANTAL PERSONEN KARPERTENTEN

Een aandachtspunt bij een karpertent kopen is het aantal personen dat in de karpertent moet kunnen. Want met slecht weer met meerdere personen in een te kleine karpertent zitten is vaak niet bevorderlijk voor de gezelligheid. Een tip is om een karpertent te kopen die ruimte biedt voor één persoon meer dan nodig. Je kan dan makkelijk je karperspullen kwijt en indien nodig een mede karpervisser meenemen.

BUDGET BIJ EEN KARPERTENT KOPEN

Budget is een belangrijke criterium bij het kopen van een karpertent die de zoektocht bovendien een stuk eenvoudiger kan maken. Te dure karpertenten vallen tenslotte direct af, waardoor je gerichter kunt zoeken. Hou bij het bepalen van je budget rekening met onder andere het doel, hoe vaak je hem gaat gebruiken.

WELK TYPE KARPERTENT KOPEN

Als je weet waarvoor je de karpertent gaat gebruiken, heb je vervolgens de keuze uit verschillende soorten karpertenten in onze hengelsport winkel. Elke karpertent heeft weer zijn eigen kenmerken en dus ook voor- en nadelen. Zo is de brolly tent al jarenlang een van de populairste karpertenten voor tijdens het karpervissen, maar zijn ook supersnel op te zetten. Karpertenten zoals de opblaasbare karpertent zijn aan een opmars bezig. Oriënteer je dus goed op de verschillende types en kies degene die het beste past bij jouw wensen.

KARPERTENTEN KOPEN

Bij ons vind je een zeer groot assortiment buitengewoon voordelige karpertenten van de bekende karper merken. Al onze karpertenten kun je online bestellen. Zo hebben wij karptenten en paraplu's ook voor shelters ben je bij ons aan het juiste adres. Alles tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk een korting bij de aanschaf twee of meer karpertenten.

mad-dome

mad-dome

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale