Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Avid Carp Tackle

Als fervent karpervisser moet je uitrusting natuurlijk perfect op orde zijn. Je kunt pas het beste in je visresultaten naar boven halen als je uitrusting volledig klopt en je zonder problemen langs de waterkant kunt gaan zitten. Daarom gebruik je alleen het beste van het beste om ervoor te zorgen dat je die grote karper uit het water kan hengelen. Avid Carp is hét merk op het gebied van het vissen naar karpers waar je op kunt vertrouwen. Het merk is gespecialiseerd in deze tak van sport en heeft met zijn brede assortiment producten die voor elke karpervisser geschikt zijn. Elke hengelsportwinkel, groot of klein, fysiek als online, handelt in de producten van Avid Carp, wat al weerspiegelt hoe goed de kwaliteit van dit merk is en hoe goed je hierop kunt vertrouwen.

avid carp

avid carp

De visie

Avid Carp is opgericht in het jaar 2009 en heeft zich gevestigd in Telford in het westen van Engeland. Bij Avid Carp gaat het er niet om dat je dezelfde grote hoeveelheid vis naar boven kunt halen als je al deed. Bij vissen gaat het erom dat je jezelf ontplooit en steeds beter wordt, daarom zijn de producten van Avid Carp juist geschikt om je eigen kunsten te verbeteren. Een hoger niveau bereiken, daar draait het bij Avid Carp om. En dit hogere niveau kun je alleen bereiken als je een goede en kwalitatieve uitrusting hebt die lang meegaat en verkrijgbaar is voor een degelijke prijs.
Bij karpervissen moet je niet denken dat het lukraak je hengel uitgooien is en dan maar hopen dat je een karper aan de haak weet te slaan. Je moet de karper kunnen observeren, kijken wat de beste techniek is om de vis te kunnen vangen. Naarmate je langer bezig bent met vissen, des de beter wordt je hierin. Avid Carp wil je in dit proces kunnen bijstaan door producten aan te leveren die ook echt bij het karpervissen passen en je helpen jezelf te ontwikkelen. Het word lastig om steeds beter in karpervissen te worden als je uitrusting op een lager niveau achterblijft.

De Karperspullen van Avid Carp

Avid Carp is een karper merk dat er in je hele carrière als karpervisser voor je wilt zijn. Om dit te kunnen realiseren moet het merk wel op zoveel mogelijk vlakken in de hengelsport je bij kunnen staan. Daarom is het assortiment van Avid Carp enorm. Van de noodzakelijke spullen tijdens het karperen (zoals de hengels, haakjes en alles wat daar aan vast komt te zitten) tot de producten die je meeneemt om je verblijf langs de waterkant zo optimaal mogelijk te maken (zoals slaapzakken en tenten). Maar ook producten als passende karper kleding en de verzorging van je gevangen karper kunnen door Avid Carp geleverd worden. De producten zijn geschikt voor iedere soort karpervisser, van de beginnende hobbyist tot de fanatieke karpervisser.

Bedrijfsgegevens

Avid Carp
Positronweg 12
Utrecht
3542 AZ
Nederland
Tel: 030 307 5555

Producten

Kleding
Schoenen
Kleinmateriaal
Tassen
Hengels
Molens
Tenten
Stoelen
Stretchers

De Benchmark van Avid Carp

Een van de opvallendste producten binnen het assortiment van Avid Carp is de zogeheten bedchair, op de website ook wel beter bekend onder de naam benchmark. Als iemand die een hele dag bezig kan zijn met vissen, is het soms ook wel handig even je rust te pakken. De benchmarks van Avid Carp bieden het comfort om op welke vissersplek dan ook even lekker gestrekt te gaan en bij te komen van de extase van de dag. Er zijn veel verschillende soorten bedchairs bij Avid Carp verkrijgbaar, waaronder ook veel met zogeheten memory foam. Deze memory foam, in het Nederlands ook wel bekend als traagschuim, biedt comfort aan verschillende delen van het lichaam. Doordat je tijdens het vissen lang in dezelfde houding kan zitten, kan je op den duur last krijgen van je wervelkolom en de gebieden rondom je buik. De memory foam vormt zich naar jouw lichaam en biedt ondersteuning op de plaatsen waar jij dit nodig hebt. Omdat de vorm deels aanblijft, zal je dit comfort elke keer dat je op het bed gaat liggen weer hebben.
Er zijn ook bedchairs zonder memory foam, maar dit betekent niet dat ze minder goed zijn. De andere ligbedden van Avid Carp bieden comfort en kwaliteit en zijn makkelijk mee te nemen tijdens je trip doordat ze makkelijk in te klappen zijn. Geen gedoe om het hele bed mee te zeulen, want de bedden zelf wegen ook maar een paar kilogram. Wel zijn ze sterk verankerd en kunnen de krachtige poten op elk oppervlak stabiel blijven staan. Geen angst meer dat je door je ligbed heen zakt of dat deze verschuift, want je benchmark blijft altijd netjes en stevig staan.

Benchmark avid carp

Benchmark avid carp

Tenten van Avid Carp zijn van hoge kwaliteit

Een hele dag aan het water zitten, in weer en in wind, smachtend naar je karper. Maar wat doe je tegen de kou? Waar laat je je spullen tijdens het vissen zodat ze schoon en droog blijven liggen? En wanneer je de karper hebt gevangen, waar kan je deze dan goed houden terwijl het beschermd wordt tegen bijvoorbeeld nieuwsgierige vogels? Voor elk van deze vraagstukken is er één antwoord te geven dat voor al deze dingen en meer te gebruiken is: een tent. Avid Carp heeft speciale karpertenten die je altijd kunt gebruiken tijdens je trip. De karpertenten zijn groot, maar niet te groot waardoor ze alsnog makkelijk mee te sjouwen zijn naar je plekje. De tenten van Avid Carp zijn perfect voor verschillende doeleinden. Van het tegenhouden van het ongure weer tot je spullen erin bewaren. Ook wanneer je een kookpitje en thermoskan hebt meegenomen kun je deze wanneer je ze niet gebruikt hierin zetten.

Avid Carp heeft verschillende variaties op de tenten, waarvan de meeste onder de noemer van Screen House vallen. Screen House is de naam voor de traditionele groen kleurige tenten die je vaker langs het water ziet staan. Deze tenten zijn erg ruim, bieden een goede bescherming tegen wind en regen en zijn makkelijk op te zetten en weer mee te nemen in alle standaard mogelijke omstandigheden. Je kunt er zelfs voor kiezen om te gaan voor de Screen House RT, waar je ook een aparte luifel boven de opening hebt. Hierdoor kun je zelfs vanuit je tent gaan vissen, ook bij slecht weer. Waar de meeste vissers bij de eerste regendruppels alweer afdruipen, kan jij met je goede tent zonder zorgen door met je hengelsport. Naast Screen House heeft Avid Carp ook andere tenten, zoals de HQ Euro. Deze tent is extra dik door een driedubbele laag en biedt daarmee extra comfort voor jou en de mensen met wie je samen aan het vissen bent. Je kunt alles wat je maar mee zou kunnen hebben kwijt in deze tent en er zelf ook nog goed in kunnen vertoeven. Deze tent is met name handig als je langer dan een middag aan de waterkant bivakkeert. 

avid carp tenten

avid carp tenten

Avid Carp Nederland

Avid Carp is van oorsprong een uit het Verenigd Koninkrijk opgericht merk. Hierdoor heeft het merk tientallen verschillende verkooppunten verspreid door alle land binnen Groot-Brittannië. Maar ook buiten de landsgrenzen van dit eiland valt er te profiteren van de kwaliteit van dit merk. Zo kun je als Nederlandse karpervisser ook prima vooruit met al de mooie producten die Avid Carp te bieden heeft, zonder dat je hiervoor eerst naar de andere kant van de Noordzee hoeft te gaan.
Avid Carp heeft geen eigen winkels in Nederland zitten. Wel is het merk te koop op veel verschillende plaatsen. De grote en gerenommeerde hengelsport speciaalzaken die verspreid zitten in heel Nederland verkopen allemaal de hengels, tenten, kleding, benchmarks en ga zo maar door van Avid Carp. Het merk is al zo bekend en ingeburgerd dat je als ondernemer op het gebied van de hengelsport bijna niet meer achter kunt blijven om de producten van Avid Carp in het assortiment op te nemen. Waar je dan ook naartoe gaat om je hengelsportartikelen te kopen of online te bestellen, de kans is bijna zo goed als 100 procent dat je ook de producten van Avid Carp Nederland tegenkomt.

Avis Carp korting en super aanbiedingen

Omdat Avid Carp wordt verkocht via verschillende hengelsport speciaalzaken, is het niet te zeggen of er ook algemene karper acties lopen. Via de website van Avid Carp kun je de producten wel zien, maar niet bestellen. Voor het kopen van de artikelen moet je echt naar de hengelsport winkel. Daarom ben je afhankelijk van de winkel waar je je artikelen wilt bestellen om te zien of zij een aanbieding hebben lopen voor Avid Carp. Houd daarom verschillende hengelsportzaken in de gaten om te kijken of je je slag kan slaan.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale