Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Boilie Discounter

Ben je op zoek naar een goede kwaliteit boilies om karper mee te vangen? Dan kun je deze tegen scherpe prijzen online kopen bij Boilie Discounter.
Naast een ruim assortiment boilies in vele verschillende smaken en diameters, vind je hier ook karper pellets, pop ups en verschillende flavours om boilies te verrijken.
Zo ben je altijd verzekerd van het beste aas om karper mee aan de haak te slaan.

boilies van de boilie discouter


Boilies uit eigen productie

Het meest gebruikte aas voor het vissen op karper, is toch wel de boilie. Boilies zijn harde deegballetjes met elk hun specifieke eigenschappen. De boilies van Boilie Discounter worden uit eigen hand geproduceerd. Dat betekent dat hoge kwaliteit gegarandeerd is en dat de boilies daarnaast tegen scherpe prijzen aangeboden kunnen worden. Boilie Discounter heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de feed industrie en is IFS gecertificeerd, wat betekent dat kwaliteit gegarandeerd is. Daarnaast worden de boilies geproduceerd met verse en verantwoorde ingrediënten en is er elke maand een mooie aanbieding.

Verschillende smaken

Bij Boilie Discounter vind je veel verschillende smaken boilies. De meest bekende boilies aller tijden zijn toch wel de Scopex boilies. Met deze boilies worden dan ook vele goede resultaten behaald. De boilies met Scopex flavour hebben een zachte romige geur, welke lijkt op een boter-vanille aroma. De zoete geur en de gele kleur zorgen voor goede vangsten. Ook de verschillende fruitsmaken, zoals aardbei, banaan, perzik en ananas zijn veel gebruikte boilies. Zeker in het najaar worden deze boilies veel verkocht. Naast fruitige boilies, zijn er ook boilies met vissmaak. Super krill, Shellfish, Squid en boilies met zalmsmaak worden door de karper ook goed gevonden. Doordat de ingrediënten van deze boilies dicht bij de karper zelf staan, is de aantrekkingskracht hoog en worden ze goed opgemerkt. Dat zorgt dan ook voor goede vangsten. Bekijk het assortiment van Boilie Discounter en vind de juiste boilies voor jou!

boilie smaken

Boilie smaken

Bedrijfsgegevens

Boilie Discounter
Stephensonstraat 6
7903 AV Hoogeveen
Email: info@boiliediscounter.nl

op internet

Producten

Boilies
Karper pellets
Pop up boilies
Flavours
Kleding

Overig aas 

Ben je op zoek naar afwisseling in je aas? Ook dan kun je bij Boilie Discounter terecht. Naast boilies, kun je er namelijk ook karper pellets, pop ups en verschillende flavours online kopen. Pellets worden steeds populairder onder de karpervissers. De korte staafjes zijn dan ook bijzonder voedzaam en breken sneller af, wat zorgt voor een goed geurspoor. De pellets in de webshop van Boilie Discounter zijn van het merk Coppens. Dit hoge kwalitatieve merk heeft verschillende smaken en naast pellets zonder gat, ook pellets met gat wat het aanhaken makkelijker maakt. Ook pop up boilies zijn erg geschikt voor de afwisseling bij het karper vissen. Deze kleine balletjes blijven drijven en worden daarom ingezet op wateren met zachte boden. Ook bij drukbeviste wateren is deze kleine boilie populair. Door het drijvende karakter, zal deze eerder opgemerkt worden tussen het andere aanwezige aas. Karper pop ups kunnen ook prima gebruikt worden in combinatie met normale boilies.

De voordelen van Boilie Discounter

Boilie Discounter is een webshop waar je eenvoudig kwalitatief hoogwaardige aas kunt kopen voor het karpervissen. Terwijl jij langs de waterkant zit, bestel je eenvoudig nieuwe boilies, pellets, pop ups of andere producten uit de webshop. Binnen enkele dagen wordt jouw bestelling bij je thuis bezorgd. Daarnaast is het ook mogelijk wanneer je vóór 12 uur bestelt, je bestelling de volgende dag al op te halen bij Boilie Discounter in Hoogeveen. Zo hoef je nooit zonder te komen zitten en ben je daarnaast verzekerd van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.    

karpervissen met boilies van boilie discouter

karpervissen met boilies van boilie discouter

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale