Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

De Boilieman 

Voor goede kwaliteit boilies hoef je niet afhankelijk te zijn van Groot-Brittannië of andere landen waar je alleen via via aan kunt komen of extra moeite voor moet doen om ze te kunnen bestellen. Ook in Nederland zijn er genoeg experts met een eigen assortiment en goede kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. De Boilieman is een van deze firma’s. De Boilieman is een in Noord-Brabant gevestigde onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de beste boilies die je kunt gebruiken voor jouw karpervisserij. De meeste internationale boilie merken zijn bij De Boilieman te koop. Direct leverbaar en zo in huis. Je kunt de boilies online bestellen en de volgende dag al in huis hebben, of je komt naar de fysieke winkel toe en krijg je de boilies meteen in handen. Welke boilies je ook wilt of nodig hebt, de Boilieman heeft ze voor je.

boilies van de boilieman

Het idee achter de boilieman

De Boilieman is een puur Hollandse hengelsport onderneming die altijd al zijn hoofdkantoor had in kleine plaatsjes in Noord-Brabant. Het bedrijf wordt gerund door Peter en Johny, de heren die het bedrijf ook opgericht hebben. De Boilieman begon klein als een simpele onderneming in Berlicum die alleen handelde in blauwkleurige boilies, omdat dit de meest zichtbare kleur is voor een karper. Dit groeide in rap tempo uit tot een gigantische onderneming die in heel de Benelux bekend staat en klanten heeft. 

Naar eigen zeggen van De Boilieman is dit gekomen door transparant te zijn over wat er in de boilies zit en alleen scherpe prijzen te rekenen voor de bolletjes. Dit kan doordat De Boilieman niet investeert in dure reclame en dergelijke, want de beste reclame is en blijft voor het bedrijf positieve mond-tot-mondreclame. De heren zijn erg betrokken bij de inkoop van de boilies waardoor ze altijd achter hun producten kunnen staan.

Bedrijfsgegevens

Van De Pollstraat 11
5262 XD
Vught
Tel: 073-7370283
Mobiel: 06-50582577

op internet

Producten

Boilies

De verkooppunten van de boilieman

Als rasechte Nederlandse onderneming vindt De Boilieman het belangrijk dat iedereen kan profiteren van de kwaliteit en effectiviteit van de boilies. Daarom verkoopt De Boilieman op verschillende manieren haar boilies. En dit met succes, want er gaan zo’n tienduizend kilo boilies de deur uit naar verschillende locaties in Nederland en heel de Benelux. Dit is mogelijk door zowel fysiek als online goed de aandacht te kunnen bieden aan de verkoop van de beste bolletjes om je karpers te kunnen vangen.

boilieman vugt en oosterhout

Boilieman Vugt en Oosterhout

De Boilieman is een pure Brabantse onderneming, maar is in de tussentijd wel al eens verhuisd. Het bedrijf begon in Berlicum en opereerde tot en met 2016 in Oosterhout. De Facebookpagina van De Boilieman Oosterhout is nog steeds online, alleen is daar sinds november 2016 niets meer mee gedaan. Ook de webshop wanneer je naar De Boilieman Oosterhout zoekt verschijnt nog wel in de resultaten bij Google, maar wanneer je er op klikt kom je op een niet geclaimd domein terecht.

Tegenwoordig is De Boilieman gevestigd in Vught, een dorpje precies onder de rook van Den Bosch. Deze fysieke winkel kun je bezoeken om zelf te ervaren welke boilies je wilt hebben en deze kun je dan ook meteen kopen. Het bezoekadres van De Boilieman is in de Van der Pollstraat op het nummer 11. Als je er met eigen vervoer wilt komen moet je de postcode 5262 XD aanhouden. De Boilieman hanteert dezelfde openingstijden als de meeste andere winkels. Van maandag tot en met vrijdag is de fysieke winkel geopend van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds en op zaterdag zijn de openingstijden van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s avonds. Zondag is de winkel dicht, zodat de fanatieke vissers zelf ook even de tijd hebben om hun hengel uit te gooien. Wil je de winkel bezoeken, maar kan je niet op de aangegeven openingstijden komen? Dan is er de mogelijkheid om een afspraak met de mensen van De Boilieman te maken om ook buiten de reguliere openingstijden langs te kunnen komen. Voor advies op maat en om zelf even te voelen en te proeven welke boilies perfect bij jouw visavonturen passen. Deze afspraak kan je maken door te bellen naar 073-7370283 tijdens openingstijden en buiten deze tijden naar het mobiele nummer 06-50582577.

De Boilieman is niet volledig weg uit zijn eerste standplaats. In Berlicum staat namelijk nog steeds de handelsonderneming van De Boilieman. Deze is gevestigd op de Bernardslaan nummer 13, 5258 LJ. Dit adres is puur bedoeld voor handelsafspraken en daarom geen fysieke hengelsport winkel die je kunt bezoeken. 

Boilieman Ervaringen

De beste reclamemakers zijn natuurlijk tevreden klanten. Daarom hecht De Boilieman veel waarde aan feedback. Maar wat zijn de ervaringen met De Boilieman nu eigenlijk?

De Boilieman is, zoals eerder benoemd, groot geworden vanwege mond-tot-mondreclame. Dat kun je alleen zijn als je goede kwaliteit levert met eerlijke service. En dat is ook terug te lezen uit de ervaringen die op het internet tevoorschijn komen als je naar De Boilieman zoekt. Zelfs grote blogwebsites schrijven vol bewondering over dit bedrijf. Niet alleen vanwege de goedlopende producten, maar ook vanwege het persoonlijke contact en service. Daarnaast zie je op fora dat gebruikers erg enthousiast zijn over het testen van de boilies in de winkel. Sommige mensen geloven niet eens dat de boilies voor zo goedkoop zulke kwaliteit kunnen leveren. Hierdoor gaan andere vissers de boilies gewoon uitproberen onder het mom van “Voor die prijs schaadt het niet als het verkeerd is” en worden dan aangenaam verrast. 

karper gevangen met boilies van de boilieman

karper gevangen met boilies van de boilieman

Boilieman Webshop

Naast de fysieke winkel in Vught heeft De Boilieman ook een goed werkende webshop. Dit is met name om een bredere doelgroep te kunnen behoeven. Niet alleen mensen in Noord-Brabant, maar vanuit het hele land en zelfs daarbuiten willen gebruik maken van de kwaliteit en service die De Boilieman te bieden heeft. Deze webshop ziet er mooi en overzichtelijk uit, waar je vanaf de homepagina al direct kunt kiezen uit de deelcategorieën voor de producten die je wilt hebben. Naast dat hier de verschillende merken van boilies zijn, kun je hier ook kijken naar andere producten die er via deze speciaalzaak te koop zijn, zoals de voerboten, karperspullen en karper kleding.

De Boilieman is gespecialiseerd in de beste merken op het gebied van boilies en handelt daarom alleen in producten waar ze zelf achter staan en kunnen vertrouwen dat deze voldoen aan de door het bedrijf gehanteerde kwaliteitseisen. Hierdoor kun je boilies terugvinden van gerenommeerde merken als Extra Carp, Pallatrax en Carp Zoom. Naast de boilies en de producten die je kunt gebruiken om de boilies goed in te kunnen zetten, verkoopt De Boilieman ook andere producten die je kunt gebruiken om je vistocht tot een succes te maken. Denk hierbij aan partikels, speciale oliën die een vergelijkbaar effect hebben op de karper als de boilies. En natuurlijk bijpassende karper kleding die je aantrekt om klaar te zijn voor alle omstandigheden waar je in terecht kunt komen.

Kortingen en aanbiedingen bij de boilieman

De Boilieman hanteert altijd een scherpe prijs zodat je nooit teveel betaald voor je karper aas. Ook dan is er nog ruimte om de producten in de actie te kunnen zetten. De Boilieman heeft ervoor gekozen om deze aanbiedingen samen te voegen in één categorie, die in het overzicht op de homepagina goed opvalt door de teksten in felgroene en paarse letters. Wanneer je hierop klikt, kom je op de momenteel lopende aanbiedingen.

Wanneer je op de pagina van aanbiedingen kijkt, zie je deze kortingen meteen goed opvallen. Bij de foto van het product is een grote oranje button toegevoegd waar Aanbieding! in geschreven staat. Het is praktisch onmogelijk om deze over het hoofd te zien. Daarnaast zie je ook meteen wat de aanbieding is. De prijs die je op het moment voor het artikel betaald staat in duidelijke zwarte cijfers aangegeven. De oude prijs van de aanbieding is lichtgrijs gemaakt en staat een streep doorheen. Deze staat naast de nieuwe prijs, zodat je meteen ziet hoeveel korting je krijgt als je het product nu bestelt. De pagina staat vol met aanbiedingen uit alle verschillende categorieën die De Boilieman verkoopt, dus er zit altijd wel iets voor jou bij.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale