Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Steeds dieper en dieper gaan met Deeper 

Dat vissen tegenwoordig niet meer alleen gaat over je stukje aas aan een haakje vastmaken en je hengel uitwerpen, totdat je die weer naar binnen kan halen omdat je een vis aan de haak hebt geslagen, is al oud nieuws. De hengelsport wordt steeds geavanceerder met de nieuwste snufjes die jouw zoektocht naar de perfecte vis zo goed mogelijk maken. Deze hightech apparaten hebben een grote kans te zijn ontwikkeld door Deeper, een pionier op het gebied van nieuwe technologie binnen de vissport. Deeper heeft een nieuwe dimensie aan de sportvisserij gegeven door de nieuwste technologieën mogelijk te maken voor elke fanatieke sportvisser.

Deeper


Ontstaan Deeper

Deeper is ontstaan door twee fanatieke vissers uit Litouwen, genaamd Aurelijus en Rolandas. Zij gingen in 2012 op visreis naar Finland toe en deze reis opende hun de ogen naar het succes. De vissersboot die zij in Finland huurde was uitgerust met een sonar om de vissen te kunnen vinden, iets wat voor de heren volledig nieuw was. Zij waren hier zo erg van onder de indruk, dat er een lampje ging branden. Alle precieze gegevens die je met deze sonar aangeboden krijgt over de locatie waar je aan het vissen bent en waar de vissen zich bevinden, waarom zal dit niet ook gebruikt kunnen worden voor vissers langs de oever? Deze gedachtegang zorgde ervoor dat de twee heren bij terugkomst in Litouwen aan de slag gingen en samen met tech-ingenieur Donatas “The Wizard” in 2013 de eerste Deeper sonar op de markt brachten.

Bij deze eerste sonar hield het niet op, want Aurelijus en Rolandas zagen nog meer opties. Zo werd de sonar beschikbaar om aan te sluiten aan je smartphone en werd er een app ontwikkeld om alle gegevens eenvoudig af te kunnen lezen om  ermee te kunnen werken. Van een eenvoudige gedachtegang groeide Deeper uit tot het meest succesvolle jonge hightechbedrijf van Litouwen, die producten levert die in meer dan 50 verschillende landen worden verkocht en gebruikt. 

Deeper is een grote voorstander van innovatie en blijft op zoek naar het vinden van nieuwe wegen voor handigere manieren om te gaan vissen. De visie is hetzelfde gebleven, maar dat is ook zo beetje het enige. Het team is in de zeer korte tijd dat Deeper bestaat verdubbeld in aantal en ook het assortiment is uitgebreid. Je kan nu ook bij Deeper terecht voor het kopen van zaklantaarns, smartphonehouders, een cover om goed te kunnen nachtvissen en natuurlijk voor passende kledij.

Fishfinder Start

Deeper is ontstaan door het op de markt brengen van een opsporingssonar voor de sportvisser aan de oever, en dit is en blijft hun vlaggenschip. De Deeper Fishfinder Start is geschikt voor iedere soort sportvisser, met name voor beginnende vissers om samen met een beginnende visser te gaan hengelen. Met de Deeper Fishfinder Start kan je niet alleen op zoek gaan naar waar je vis zich verscholen heeft, maar krijg je ook gegevens binnen over de bodemvegetatie en –structuur. Je hoeft daarom minder tijd te besteden aan het bestuderen van de omgeving en kan je meer tijd hebben om zoveel mogelijk mooie vissen te vangen.

De Fishfinder is al sinds het begin van het bedrijf een succesformule, maar een bedrijf als Deeper, dat constant bezig is met het inslaan van nieuwe wegen en zichzelf verbeteren, kan het natuurlijk niet laten om zijn product verder te blijven ontwikkelen. De Deeper Fishfinder Start is daarom ook vernieuwd en nog gebruiksvriendelijker geworden voor de gebruiker. Zo is het display waar de gegevens op staan eenvoudiger gemaakt, zodat het sneller te zien is wat er met de getoonde gegevens bedoeld wordt. Ook de snelheid en diepterange van de Fishfinder zijn verbeterd, waardoor je sneller een groter oppervlak van het door jou gekozen water kan bestuderen. De Deeper Fishfinder Start werkt met een Wi-Fi verbinding die heel snel gegevens doorzendt van de sonar naar je smartphone of tablet.

De Fishfinder Start is geschikt voor grote groepen vissers, die het interessant vinden om hun gevangen exemplaren met elkaar te kunnen vergelijken. Daarnaast is het een mooi apparaat om de nieuwe generatie kennis te laten maken en te enthousiasmeren in de hengelsport en wat hier omheen komt kijken.

Deeper Fishfinder

Deeper Fishfinder

Bedrijfsgegevens

Deeper
Tel: +44 3307 771477

Producten

Fishfinder
Sonar
Zaklantaarns
Smartphonehouders

Smart Sonar Pro en Pro Plus

Naast de Finsfinder Start heeft Deeper nog meer soorten apparatuur. Een andere bekende lijn binnen dit merk is de Deeper Pro Serie. Waar de Fishfinder Start goed geschikt is voor met name groepjes en beginnende sportvissers, is de Pro Serie geavanceerder en meer gericht op de wat meer ervaren sportvisser. Binnen de Pro Serie vallen twee soorten producten, de Smart Sonar Pro en de Smart Sonar Pro Plus.

De Deeper Smart Sonar Pro is goed geschikt voor als je deze wilt gebruiken voor bij het slepen. Deze visvinder is bijzonder goed geschikt om tijdens het kajakken of varen met een boot in te zetten en ook voor ijsvissen heb je aan dit product een goede door de ingebouwde flasher. De Smart Sonar Pro kan tot 80 meter diep dankzij Wi-Fi perfect kloppende gegevens direct doorsturen naar je smartphone of tablet. Met de Deeper Smart Sonar Pro kan je eenvoudig wateren in kaart brengen met de beste kwaliteit die volledig kloppen, die dan weer in de app opgeslagen zijn en opgevraagd kunnen worden wanneer je dat zelf wilt. Ook als je geen kaarten van de omgeving wilt maken, kan je de Smart Sonar Pro ook gebruiken voor het vissen aan de oeverkant. 

Het andere product binnen de Pro Series is de Deeper Smart Sonar Pro Plus. Dit is een duurdere variant op de Smart Sonar Pro, maar die wel meer mogelijkheden heeft. Zo is de Pro Plus de meest geavanceerde visvinder voor langs de oever die ooit is gemaakt. Niet alleen binnen het assortiment van Deeper, maar in het algemeen. Waar andere visvinders alleen kaarten kunnen maken tijdens het slepen, kan de Pro Plus dit ook vanaf de kant. Het maakt de visvinder daarmee ook erg geschikt voor tijdens het slepen, vanuit een kajak of boot en tijdens ijsvissen. Daarnaast heeft de Pro Plus een ingebouwde gps-ontvanger, waardoor de kaarten nog sneller en specifieker gemaakt kunnen worden.

Deeper Chirp+

Nieuw in het assortiment van Deeper is de Chirp Plus. Deze visvinder is ideaal voor het zoeken naar karpers en roofvissen, die zich goed verscholen hebben in het water. De Deeper Chirp Plus is geschikt voor dieptes tot wel honderd meter en kan met de speciale technologie tot op een centimeter nauwkeurig de door jou gewilde vis opsporen tussen een school aasvissen, ook tijdens het slepen of verticaal vissen vanuit een boot. Deze precisie komt onder andere door een scanstraal met drie verschillende frequenties, waar er wordt gekeken naar de omgeving, waar elke straal een aparte hoek heeft en zich focust op de omgeving, het in kaart brengen van de visplek of de doelsoort vaststellen.

Net als de visvinders van de Smart Sonar Pro Serie is de Deeper Chirp ook uitermate geschikt voor het vissen vanuit een kajak of een boot en is het apparaat goed bruikbaar als flasher voor tijdens het ijsvissen.
De deeper chirp is ook verkrijbaar met een winterbundel met veel gratis extra's!

Deeper zomerbundel

Deeper zomerbundel

Special Deeper Pro zomerbundel

Bij Deeper wordt er ook rekening gehouden met de seizoenen. In de zomer is het meestal aangenamer om te vissen dan in de winter, en om dit zomerse gevoel ook bij het merk naar voren te laten komen biedt Deeper een speciale zomerbundel aan waarin de producten voor een scherpere prijs worden aangeboden.

Deze zomerbundel is in een speciale box verkrijgbaar en tijdelijk te koop in de zomer, zolang de voorraad strekt. In deze bundel krijg je de Deeper Smart Sonar Pro Plus in combinatie met speciale outdoor artikelen die perfect passen bij een sportieve dag langs de kantlijn. Deze outdoor artikelen bestaan uit een telefoonhoes en waterdichte opbergtas, voor de sportvissers die gebruik willen maken van de visvinder, maar wel hun smartphone veilig willen houden voor het water. Deze artikelen zijn ter waarde van 25 euro, maar dus gratis inbegrepen in de zomerbundel. Hiervoor krijg je dus alles in de zomerbundel voor de prijs van alleen de visvinder.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale