Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Delkim beetmelders

Delkim is opgericht in de late jaren 70 door de karpervissers Del Romang en Kim Donaldson. In de toen bestaande beetmelders vonden ze een aantal fouten. Dick Walker had in de jaren 50 het Heron antenne alarm ontwikkeld en dit was op dat moment vrijwel de enige op de markt voor de karpervissers. Deze beetmelders waren ondertussen 20 jaar oud. Del heeft toen zijn technische ervaring toegepast en ze kwamen er al snel achter dat dit ging werken en kregen toen vanuit de hele karpervisserij verzoeken om hun Heron antenne alarm aan te passen met LED's en GPO luidsprekers. Later begon Del te experimenteren met het maken van eigen beetmelders die hij, Kim en een aantal vrienden zijn gaan gebruiken. De eerste Delkim Producten waren geboren en ondanks dat ze nu niet meer gebruikt worden zijn ze altijd nog steeds in prima staat. De huidige producten van Delkim hebben een garantie van twee jaar maar ze kunnen uiteraard veel langer mee gaan. In de jaren 80 kwam er een nieuw beetalarm op de markt de optonic. Na gebruik bleken er genoeg tekortkomingen te zijn. Delkim is toen begonnen met het produceren van hun eigen beetmelders in visserstaal ook wel piepers genoemd. Ze hebben 9 jaar gewerkt aan de piepers en na veel testen kwam het gepatenteerd Delkim trilsysteem op de markt. Dit systeem is nog steeds de basis van de huidige Delkim beetmelders. Onlangs zijn ze begonnen met de productie van innovatieve accessoires ter ondersteuning van de bijtindicatieproducten. Dit betekent dat ze het meest uitgebreide assortiment heeft binnen de hengelsport als het over beetmelders met bijbehorende accessoires gaat. Delkim heeft zijn producten tot in detail geperfectioneerd en daardoor zijn ze wat betreft kwaliteit en duurzaamheid werkelijk perfect. 

Delkim

Delkim TXI

De Delkim TXI is de meest verkochte beetmelder en is wereldwijd bekend. De  TXI is zo ontwikkeld dat het proportionele indicatie van de lijnsnelheid en trillingen zonder bewegende delen weergeeft. Dit betekent dat de TXI ongelofelijke nauwkeurige metingen geeft. Zulke nauwkeurige metingen hebben andere beetmelders niet omdat de meeste andere systemen gebruik maken van een rolsysteem dat alleen in staat is een looplijn te detecteren. 

Delkim TXI beetmelders

Delkim TXI-D

Delkim heeft sinds kort een nieuwe versie beetmelders op de markt gebracht genaamd de Delkim TXI-D en RX-D ontvanger. De beetmelders zijn nu voorzien van twee regelwielen, volume en respons waarmee je het respons niveau kan instellen. De toonafstelling en wielen voor gevoeligheid zijn verdwenen en het is nu een gestroomlijnde opstelling. 

Swingers of hangers

Als je statisch op karper vist maak je gebruik van beetmelders.  Je maakt dan ook gebruik van een hanger of een swinger om ervoor te zorgen dat je hoofdlijn onder spanning blijft staan. Wanneer de karper naar je toe zwemt zal de swinger of hanger zakken maar zwemt de vis van je af dan gaat de hanger omhoog. Pak je de hengel van de steun zal de hanger of swinger van je lijn afvallen en kan je de karper gaan drillen. Swingers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en soorten. Er zit een verschil tussen een hanger en een swinger. De swinger heeft een scharnierpunt wat vast is. Een hanger zit met een kettinkje aan de beetmelder vast. Naast dat het erg persoonlijk is of je kiest voor een hanger of swinger heeft de hanger als voordeel dat deze voor wind minder gevoelig is. 

Delkim Slimlite

Delkim Slimlite Swingers

De Delkim Slimlite valt onder de nieuwste producten binnen de accessoires voor de beetmelders. Het is een revolutionair systeem en weet twee voordelen van lijnclips te combineren, de lijnclip en de lijnroller. De Slimlite hangers zijn super goed verlicht en nog een bijkomend voordeel is dat ze geen batterijen nodig hebben. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, rood, blauw, paars, wit.

Delkim snag ears

De Delkim carbon snag ears zijn er om te voorkomen dat je hengel uit de steun valt of wordt getrokken. De nieuwste versie heet de  Safe-D carbon snag ears en passen op alle Delkims. Je kan ze aan weerszijden verwijderen om aan iedere situatie van het vissen aan te kunnen passen. 

Contactgegevens

Wil je in contact komen met Delkim dan kan dit op verschillende manier. Je kan ze telefonisch bereiken maar ook via facebook en twitter is dit mogelijk. Ook beschikken ze over een eigen youtube kanaal. Een brief sturen kan ook dit is mogelijk naar het postbus nummer. 

Bedrijfsgegevens

Delkim Ltd
P.O. Box 270
Bedford, England
MK43 7DZ
Tel: +44 (0) 1234 721116

Delkim Producten

Beetmelders
Swingers
Hangers
Snag ears

Delkims met korting

Delkim heeft sinds pas een nieuwe versie uitgebracht en dit betekent dat de eerdere versie van de Delkim beetmelders en accessoires nu bij heel veel hengelsportwinkels met korting te verkrijgen is. Ook zijn er geregeld aanbiedingen en kortingsdagen zowel online als in de winkel en is het zeker aan te raden dit in de gaten te houden want de vertrouwde best verkochte beetmelders van Delkim kopen met korting dat wil natuurlijk iedereen!

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale