Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Fish Inn Hengelsport in Venlo

Fish Inn is al jaren een grote speler op het gebied van benodigdheden in de hengelsport. Het bedrijf dat zich de nummer één in hengelsport noemt, werkt al 25 jaar vanuit Venlo om hobby- en professionele hengelsporters te begeleiden met de producten die je nodig hebt om goed voorbereid aan de kant van de oever te zitten.

Fish Inn

De grote hengelsportwinkel

Fish Inn is er trots op om te mogen werken in een zeer grote winkel, waarin alle grote merken op het gebied van hengelsport te verkrijgen zijn. De hengelsportzaak van Fish Inn is gevestigd in het Limburgse Venlo, waar het al meer dan 25 jaar de gespecialiseerde visser voorziet van zijn of haar uitrusting. Het bedrijf is in handen van Richard Reijnen, die samen met gemotiveerde collega’s aan het werk is in de 1000 vierkante meter grote speciaalzaak op het gebied van gespecialiseerde sportvisserij.

Het enorme winkelpand is geopend in 2011 in Venlo. Bij het opleveren van de winkel heeft Reijnen het voorbeeld aangenomen van de grote winkels in de Verenigde Staten, waarin met name gehandeld wordt in outdoor artikelen. In deze winkels zijn alle producten zo opgesteld, dat het een gevoel geeft dat je al in de buitenlucht bezig bent met je favoriete tijdverdrijf. Hierbij is er ook gedacht aan dat het interieur van natuurlijke producten, zoals eikenhout is gemaakt, zodat het ook echt aanvoelt als het open natuurlijke gebied waar je vaak zit om je hengel uit te gooien. Dit geeft de klant al meteen een gevoel dat je zin hebt de producten die je net hebt ingekocht bij het eerste de beste vissersplekje te gaan gebruiken. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om alle producten al aan een persoonlijke inspectie te laten voldoen, zodat je weet dat de producten aan jouw wensen voldoen en je met een tevreden en vastberaden gevoel de winkel uit kan lopen en je niet bang hoeft te zijn dat het artikel aan de door jou opgestelde wensen voldoet.

Fish Inn winkel Venlo

Webshop

Naast de gigantische fysieke winkel van Fish Inn in Venlo, heeft de hengelsportwinkelier ook een uitgebreide webshop, waarin de tot wel 25 duizend artikelen op het gebied van gespecialiseerde sportvisserij ook te vinden zijn. In deze webshop zijn alle producten gerangschikt op categorie, van op welk soort vis je wil gaan vissen tot het soort product waar je naar zoekt. In de gespecialiseerde categorieën wordt onderscheid gemaakt in karper, witvis, roofvis, meerval en forel. Bij de categorie waarin alles is geselecteerd op basis van producten is er onderscheid gemaakt in hengels, molens, aas en voer en meer. Onder meer staan overige producten als tenten, visparaplu’s en weerhaken.

Bij Fish Inn ligt de focus, in tegenstelling tot andere speciaalzaken op het gebied van sportvisserij, meer op de webshop dan op de fysieke winkel. Fish Inn is bekend met de huidige en nieuwste trends op het gebied van de hengelsport, en merkte dat je als klant meer online de keuze wilt hebben. In 2010 nam Fish Inn Roven.nl over, die toonaangevend was op het gebied van meerval- en roofvisserij. Hierbij is veel online kennis opgedaan en kon Fish Inn de online belevenis van de klant zoveel mogelijk optimaliseren. Dit is onder andere zichtbaar in het feit dat de voorraden op de website constant up-to-date wordt gehouden met een speciaal real life systeem. Hierbij is duidelijk te zien wat ook echt nog op voorraad is en hoelang het kan duren voordat je je aankopen binnen zal gaan krijgen wanneer je ze besteld hebt. Fish Inn heeft de regel dat als je voor 3 uur ’s middags bestelt, je bestelling direct verwerkt wordt en je je aankopen binnen één of twee werkdagen binnen kan krijgen.

Openingstijden Fish Inn

Wil je toch liever naar de winkel dan bestellen via de webshop? Dan kan dat natuurlijk.  De openingstijden van de winkel zijn als volgt: Maandag 13:00 tot 18:00 dinsdag en woensdag van 09:00 tot 18:00 donderdag 09:00 tot 21:00 vrijdag 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Let op: Januari en Februari geen koopavond. Januari en Februari op maandag gesloten.

Bedrijfsgegevens

Fish Inn
Doctor Cuypersstraat 24
5912 KA Venlo
Tel. +31 (0)77 3541449
www.fishinn.nl
KVK 67014895
Google Reviews
Trusted Shops
Facebook

Openingstijden

Maandag: 13:00  18:00
Dinsdag: 09:00  18:00
Woensdag: 09:00  18:00
Donderdag: 09:00  21:00
Vrijdag: 09:00  18:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Merken FISH INN

Kortingen bij Fish Inn

Naast de kopjes van de categorieën waaruit je kan kiezen voor de producten die je wilt kopen, staat er bij de taakbalk bovenin op de website van Fish Inn een kopje onder de naam Fishdeals. Onder dit kopje staan de aanbiedingen die Fish Inn heeft op zijn producten. De kortingen kunnen oplopen tot meer dan 70 procent en er staat een timer bij om te kunnen zien hoelang de actie nog geldt. Je staat dus nooit voor een verrassing dat je denkt dat de actie nog geldt en wanneer je de volgende dag gebruik wilt maken van de mooie aanbieding deze opeens weg is. 

Je kan gewoon op de knop waar Fishdeals in een geel vlak staat geschreven klikken voor alle aanbiedingen, maar als je nu naar specifieke acties op zoek bent, omdat je bijvoorbeeld op karpers wil gaan vissen, dan kan je ook naar het kopje bewegen en hier klikken op de knop “Karper fishdeals”. Zelfs de acties zijn netjes verdeeld onder de categorieën, zodat je weet dat als je een specifieke sportvisser bent en je alleen op een specifieke vis gaat vissen, dat je ook alleen acties te zien krijgt die met jouw vorm van visserij te maken hebben.

Fish Inn kortingscode

Bij Fish Inn profiteer je ook geregeld door middel van kortingscodes. Deze vind je via de social media kanalen maar ook via email kan je kortingscodes ontvangen. Meld je daarom aan en blijf op de hoogte van alle kortingen en aanbiedingen van Fish Inn zodat je goedkoper hengelsportspullen kan aanschaffen. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale