Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengeldiscount, de hengelsport speciaalzaak

Hengeldiscount is een gigantische ondernemer op het gebied van sportvissen. Met 1200 vierkante meter aan visspullen voor bijna alle soorten sportvisserij, is Hengeldiscount een met eigen zeggen walhalla voor de actieve hengelaar.

Hengeldiscount

Hengeldiscount Gigant

Hengeldiscount is de plek waar je komt om jezelf te voorzien van je nieuwe uitrusting om aan de slag te gaan in de sportvisserij naar roofvissen, witvissen en forellen. Hengeldiscount heeft een fysieke winkel, genaamd Hengeldiscount Gigant. Hengeldiscount Gigant is gevestigd in het kleine dorpje Oldemarkt. Deze ligt bovenin de provincie Overijssel op de grens met Friesland. Het plaatsje is omringd met veel open water en vijvers, waar er meteen gevist kan gaan worden met de producten die je net bij Hengeldiscount Gigant gekocht hebt.

Het pand van Hengeldiscount Gigant is ook echt een gigant. Met 1200 vierkante meter aan winkeloppervlak neemt de winkel een prominente plaats in het kleine Overijsselse dorpje in. Bij dit gigantische winkelpand hoort natuurlijk ook een grote hoeveelheid mensen die in het pand aanwezig kan zijn. Er is daarom meer dan genoeg parkeergelegenheid bij de winkel.

Als het winkeloppervlak niet al genoeg was, gaat Hengeldiscount Gigant ook op het buitengedeelte van het terrein verder. Voor de ingang staat een grote bak, waar veel demonstraties in worden gegeven met levende vissen, zodat je meteen weet hoe je je nieuw gekochte spullen in de praktijk kan gaan gebruiken. Als je al meteen enthousiast bent, kan je meteen gaan vissen in het open water dat Hengeldiscount Gigant in eigen bezit heeft. Je kan met de auto naar het winkelpand toekomen, maar je kan ook op een echte vissersmanier met de boot komen. bij Hengeldiscount Gigant zijn er namelijk twee trailerhellingen beschikbaar, zodat je het kopen van nieuw visgerei kan combineren met het meteen uitgooien van je hengel, en kan je wanneer je tijdens het vissen erachter komt dat je nog iets nodig hebt dit meteen halen in de winkel. Er zijn twee verschillende trailerhellingen, voor een van de twee moet je betalen omdat deze in eigendom is van de nabijgelegen jachthaven.

Winkel Hengeldiscount

De winkel van Hengeldiscount

Openingstijden Hengelsport Gigant

Wie enthousiast is geworden om een kijkje te komen nemen in de winkel is van harte welkom tijdens de openingstijden van Hengeldiscount Gigant. De winkel is gevestigd op de Dwarsveld 1, 8375 ED in Oldemarkt. De openingstijden zijn terug te vinden in de onderstaande tabel:

Bedrijfsgegevens

Hengeldiscount
Dwarsveld 1
8375 ED Oldemarkt
Tel. 0561 450535
www.hengeldiscount.nl/
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: 13:00 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 18:00
Donderdag: 09:00 21:00
Vrijdag: 09:00 18:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Voor speciale openingstijden tijdens feestdagen als Pinksteren en Kerst, moet de website van Hengeldiscount in de gaten gehouden worden. Deze kunnen afwijken van de reguliere openingstijden.

Het gigantische aanbod aan merken

Hengeldiscount webshop

De website van Hengeldiscount is voorzien van alle gemakken en heeft de laatste producten en acties allemaal netjes op een rijtje. De producten zijn op volgorde van voor welke manier van hengelsport je beoefend, in de categorieën forel, karper, roofvis, vliegvis, witvis, zeevis, watersport, Big Game en meerval. Bij elk van de categorieën staat een kleine beschrijving met wat voor vissport het is en tips van hoe je het beste op deze soort vis kan gaan jagen.

De noemer Big Game is voor de meeste mensen een onbekende term. Onder de Big Game kan je marlijnen, tonijnen en andere snelle roofvissen uit tropische gebieden rekenen. Het is een andere tak van sport dan vissen op bijvoorbeeld forel, omdat je ver van huis bent en deze vissen aardig groot en sterk kunnen zijn. 

Watersport is ook een categorie waarin Hengeldiscount zich specialiseert, omdat de hengelsport ook wel degelijk onderdeel is van de watersport. Wanneer je aan sportvissen doet, ga je aan de slag met meer dan alleen een hengeltje en wat wormen. Bij professioneel sportvissen ben je vaak in de weer met boten met geavanceerde opsporingsapparatuur. Onder de categorie watersport kan je producten terugvinden als accessoires, bootsteunen, bootstoelen, dieptemeters en fishfinders en elektromotoren.

De fysieke winkel in Oldemarkt is op dinsdag gesloten, maar dit geldt niet voor de online winkel. Via de wesbhop van Hengeldiscount kan je ook op dinsdag bestellingen doen en worden de pakketten ook verstuurd. Alleen voor een bezoek aan de Hengeldiscount Gigant moet je op dinsdag iets langer wachten voor je bezoek.

Gehele voorraden moeten weg met korting

Om jezelf te kunnen blijven verbeteren en een goede naam te behouden in de wereld waarin je opereert, moet je soms drastische keuzes maken. Dit heeft Hengeldiscount ook gedaan. De sportvisser speciaalzaak doet namelijk afstand van twee van de grote categorieën sportvisserij. Dit zijn het vissen naar karpers en vliegvissen. Hengeldiscount heeft ervoor gekozen deze takken van de visserij te schrappen uit het assortiment, om uit te kunnen breiden met de andere categorieën. Hierdoor worden de gehele voorraden van deze afdelingen met forse kortingen leeg verkocht. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 50 procent en hier geldt het motto op=op.

Hengeldiscount geeft niet alleen korting op de afdelingen die het wegdoet. Ook in de winkel Hengeldiscount Gigant zijn er volop kortingen te zien onder het mom van de zogeheten SuperSale. Bij deze acties kunnen de kortingen oplopen tot wel 75 procent. Deze zijn te herkennen aan een goed opvallende sticker. De acties zijn verspreid door de hele winkel, dus je hebt iets om voor rond te kijken.

Hengeldiscount Kortingscode 

Wil je graag mee profiteren van kortingen door middel van een kortingscode vul dan op de website van hengeldiscount je naam en emaildres in en ontvang heel simpel de kortingscode voor Hengeldiscount in je mailbox. Zo profiteer je van korting op hengelsport artikelen. Op de Facebookpagina van Hengeldiscount worden er geregeld kortingen weergegeven. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale