Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengelsport Utrecht

Hengelsport Utrecht is de plek waar iedere sportvisser die is gespecialiseerd in karper vissen zijn hart op kan. De onderneming heeft zich erop gefocust de nummer één karper speciaalzaak van Nederland te zijn.

Hengelsport Utrecht

Hengelsport Utrecht, de onderneming

Hengelsport Utrecht is een onderneming binnen de sportvisserij die zich speciaal heeft gefocust op het vissen naar karpers. De winkel wordt gerund door Sander van Kooten, zelf een doorgewinterde karper visser die al meer dan twintig jaar ervaring heeft langs de oevers van het land. Hij werkt al even lang in de verkoop van artikelen voor de hengelsport als dat hij ze zelf gebruikt. In 2011 had hij het geluk dat zijn winkel in de vorm van Hengelsport Utrecht open kon gaan. Hij wordt bijgestaan door zijn assistent winkelmanager Nikki Menke. Net als Sander van Kooten is Nikki Menke zelf ook erg in de weer met karper vissen. Beide heren hebben het vak van vissen geleerd van hun opa en zijn zich op latere leeftijd gaan specialiseren in karpers.

Omdat beide heren zelf karper vissers zijn, is het voor hun geen probleem om goed advies op maat te leveren. De trend om te gaan vissen naar karpers is populairder geworden en Sander en Nikki weten beide welke trends hieruit voortgekomen zijn en nu nog steeds komen. Beide heren hebben de visserij nog steeds als hun hobby, maar hebben er tegelijk ook hun beroep van gemaakt en kunnen daarom direct passende informatie verstrekken aan je als je een vraag hebt over karpers.

Het pand is centraal gelegen, zodat je makkelijk vanuit alle uithoeken van het land bij de winkel kan komen. Mocht je met de auto komen, dan is er veel gratis parkeergelegenheid bij de winkel. De speciaalzaak heeft een oppervlakte van 450 vierkante meter. Binnen in de winkel is er gedacht aan het gevoel van beleving voor je als klant. De artikelen staan ruim opgesteld en zijn op een degelijke manier tentoongesteld om te ervaren hoe de producten in gebruik kunnen zijn. Je hoeft de winkel alleen maar in te lopen en je krijgt al zin om aan het water te gaan zitten met je nieuw gekochte materialen, om lekker te gaan vissen.

Winkel hengelsport Utrecht

Winkel van Hengelsport Utrecht

Openingstijden 

De fysieke winkel van Hengelsport Utrecht is gelegen aan de Oregondreef nummer 31 in de Utrechtse provinciehoofdstad, postcode 3565 BE. Je bent welkom om binnen te treden in de uitgebreide winkel op de onderstaande openingstijden: Maandag Gesloten Dinsdag, Woensdag en Vrijdag 10:00 tot 18:00 Donderdag 10:00 tot 21:00 Zaterdag 09:00 tot 17:00 Zondag Gesloten.

Dit zijn de openingstijden in de periode van 1 maart tot en met 31 oktober. In de periode van 1 november tot en met 28 (of 29 in een schrikkeljaar) februari is het seizoen om te vissen vaak wat minder aangenaam. Daarom is Hengelsport Utrecht in deze periode op dinsdag, woensdag en vrijdag een uurtje eerder dicht, van 6 uur naar 5 uur. De openingstijden blijven voor de rest wel hetzelfde. Op feestdagen kunnen de openingstijden verschillen. Mocht je op een feestdag willen komen, bel dan eerst naar de winkel om te kijken of en tot hoe laat ze open zijn.

Bedrijfsgegevens

Hengelsport Utrecht
Oregondreef 31
3565 BE Utrecht
Tel. 030 2612532
www.hengelsportutrecht.nl
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 18:00
Woensdag: 10:00 18:00
Donderdag: 10:00 21:00
Vrijdag: 10:00 18:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen

Merken verkrijgbaar bij Hengelsport Utrecht

De gezamenlijke webshop van hengelsport Utrecht

Net als iedere ondernemer kan Hengelsport Utrecht niet achterblijven met alleen een fysieke winkel. Hengelsport Utrecht heeft daarom ook een webshop, waar de artikelen die in de winkel verkrijgbaar zijn ook te bestellen zijn via het internet. Echter, alle producten die in de fysieke winkel te koop zijn kan je vinden in de webshop, maar niet alle producten in de webshop kan je terugvinden in de winkel.

Hengelsport Utrecht voelt vrij weinig voor concurrentie en des te meer voor gezamenlijke hulp. Hengelsport Utrecht werkt dan ook nauw samen met de winkels van Hengelsport Vught, Hengelsport Geleen en Hengelsport Tiel. Tezamen hebben zij al hun voorraden op een gezamenlijke webshop geplaatst. Hierin is de winkel van Hengelsport Vught de eerste naam. Het kan dus zo zijn dat de webwinkel een bepaald artikel in de verkoop heeft, maar als je dan bij Hengelsport Utrecht naar binnen stapt, deze niet beschikbaar is. Houd hier rekening mee als je op de webshop vooronderzoek doet over wat je bij de karper speciaalzaak wilt gaan kopen.

Kortingen hengelsport Utrecht

Het is vrij lastig om te zien welke kortingen er lopen bij Hengelsport Utrecht. De speciaalzaak heeft een gezamenlijke webshop met andere hengelsport speciaalzaken, waardoor kortingen die slechts voor een van de winkels geldt niet worden aangegeven op de website. Op de informatieve pagina van Hengelsport Utrecht staat ook niets over kortingen. Als je wilt weten wat de kortingen zijn, dan zal je naar de winkel in Utrecht moeten gaan.

Hengelsport Utrecht Kortingscode 

Wil je graag korting bij Hengelsport Utrecht vul dan je email adres in op de website van hengelsport utrecht en ontvang gratis kortingscodes. De aanbiedingen en acties van Hengelsport Utrecht kan je volgen via de social media kanalen waaronder de Facebookpagina. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale