Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengelsport Vught, gespecialiseerd in karper vissen

Voor wie zich actief bezig wilt houden in de sportvisserij naar karpers, is Hengelsport Vught een zeer geschikte locatie om aan jouw benodigdheden te komen in het midden en zuiden van het land. Hengelsport Vught heeft twee verschillende vestigingen waar je langs kan komen om je te kunnen voorzien van aas, hengels en andere nuttige materialen om zo goed mogelijk te kunnen vissen naar karpers.

Hengelsportvught

Hengelsport Vught opgericht door een hengelsporter zelf

Hengelsport Vught is een onderneming die al meer dan twintig jaar actief aan de slag is voor de hobby- en professionele sportvissers in Nederland. Het bedrijf is opgericht door Johan Geertsema, geboren in Amsterdam en woonachtig in Eindhoven. Johan is zelf een vervend karper visser en heeft met zijn onderneming in de vorm van Hengelsport Vught van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Omdat hij zelf in de weer is op het gebied van hengelsport, weet hij de nieuwste trends te vinden in het vakgebied en deze aan te bieden via zijn winkel. Het is dan ook de reden dat Hengelsport Vught zich vooral focust op het vissen naar karpers, omdat de eigenaar van de sportzaak dit zelf ook doet en er hierdoor vakkundig en geïnteresseerd advies over kan geven aan je wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over welke producten je het beste kan gaan gebruiken.

Fish Inn winkel Venlo

Twee vestigingen in twee verschillende provincies

Veel speciaalzaken op het gebied van de hengelsport hebben maar één winkel waaruit zij alles doen. Verder zit er vaak een webshop bij, maar dat is het. Hengelsport Vught daarentegen heeft twee filialen van de onderneming. Het handigste hieraan is dat deze twee winkels niet vlakbij elkaar zitten, zodat je als klant makkelijker kan kiezen bij welk van de twee zaken je naar binnen wilt lopen. De eerste zaak, die ook gebruikt wordt als de hoofdzaak omdat hiervan de adresgegevens worden gebruikt op bijvoorbeeld social media, is gevestigd in het Noord-Brabantse plaatsje Vlijmen. Naar deze vestiging bericht je ook als je bijvoorbeeld een mail stuurt naar het gewone e-mailadres van de hengelsportspeciaalzaak. De andere vestiging in een provincie noordelijker, in Utrecht in de gelijknamige provinciehoofdstad te vinden.

De webshop van hengelsport Vught

Naast de twee fysieke winkels heeft Hengelsport Vught ook een webshop, waar het alle producten waarin het handelt ook tot zijn beschikking heeft. Op de website daarentegen staat met name de winkel in Utrecht centraal, omdat de naam van de stad ook staat in de banner van de website. Dit is ook de enige plek waar bij de winkels van Hengelsport Vught de vestiging van Utrecht meer naar voren komt, omdat ook bij de bankgegevens die op de contactpagina staan er ook geschreven moet worden naar de vestiging in het Noord-Brabantse Vlijmen. 

Op de website staan alle producten die via Hengelsport Vught verkocht worden bij elkaar. De verschillende soorten artikelen staan verdeeld onder verschillende categorieën. Deze categorieën staan op alfabetische volgorde, waardoor je eenvoudig de categorie waar je naar zoekt terug kan vinden. Er is gedacht aan elk onderdeel wat belangrijk zou kunnen zijn bij het sportvissen naar karpers, van het aas en de hengels tot en met de kleding die je kan dragen tijdens het vissen en zelfs bootjes als je niet langs de kust maar op het water zelf wilt gaan vissen. 

Als je iemand die erg van karper vissen houdt een cadeau zou willen doen van Hengelsport Vught, maar je weet niet wat hij of zij graag wilt hebben of nodig heeft, dan kan je ook cadeaubonnen kopen via de webshop. Deze cadeaubonnen lopen op van een tientje tot wel 250 euro, afhankelijk van wat je zelf wilt.

De webshop is een samensmelting van de beide fysieke winkels van Hengelsport Vught, waardoor de beide voorraden van de winkels er opstaan. Het getoonde assortiment op de webshop kan dus verschillen met het aanbod in de fysieke winkel, omdat wat op de webshop te zien is mogelijk alleen in de winkel in Vlijmen op voorraad kan zijn terwijl je zelf in Utrecht bent, en vice versa. Het is wijsheid om voordat je naar de winkel gaat en al weet wat je wilt kopen, om eerst contact op te nemen met Hengelsport Vught om te checken of het door jou gewenste product ook in de plaatselijke vestiging beschikbaar is.

Openingstijden van de fysieke winkels

Als je langs wilt gaan bij een van de twee filialen van Hengelsport Vught, dan kan dit altijd tijdens de openingstijden van de winkels. Beide winkels hebben andere openingstijden, waarom het handig is om zeker te weten dat de vestiging waar jij naartoe wilt wel open is op het moment dat je van plan bent naar de winkel te gaan.

De winkel in Vlijmen is gevestigd op de Nassaulaan nummer 51, postcode 5251 JB. Op de website van Hengelsport Vught staat als tip dat als je je navigatie in wilt stellen naar het adres, dat je dan beter huisnummer 55 kan gebruiken in plaats van 51. De openingstijden van de winkel van Hengelsport Vught in Vlijmen zijn als volgt:

Maandag 10:00 tot 18:00 Dinsdag en Woensdag 09:00 tot 18:00 Donderdag 09:00 tot 21:00 Vrijdag 09:00 tot 18:00 Zaterdag 09:00 tot 17:00 Zondag gesloten.

De winkel in Utrecht is gevestigd op de Oregondreef nummer 31, postcode 3565 BE. Voor deze vestiging mag je voor de navigatie gewoon het huisnummer gebruiken. De openingstijden van de vestiging in Utrecht zijn als volgt: Maandag gesloten Dinsdag en Woensdag  10:00 tot 18:00 Donderdag 10:00 tot 21:00 Zaterdag 09:00 tot 17:00 Zondag gesloten.

Bedrijfsgegevens

Hengelsport Vught
Nassaulaan 51
5251 JB Vlijmen
Tel. +31 (0)73 656 11 46
www.hengelsportvught.nl
KVK 71444106
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: 10:00  18:00
Dinsdag: 09:00  18:00
Woensdag: 09:00  18:00
Donderdag: 09:00  21:00
Vrijdag: 09:00  18:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Merken hengelsport Vught

Fox, Gardner, Kevin Nash, Shimano, Wichwood, Harrison Rods, Century, Force Rods, Trakker, Greys, PB Products en Rod Hutchinson

Hengelsport Vught Korting

Op de website van Hengelsport Vught vind je geselecteerde items in de aanbieding. Op de social media pagina's zoals Facebook komen er ook geregeld kortingen voorbij. Het is dus zeker interessant de pagina te volgen. Via de mail kan je ook kortingscodes ontvangen daarom is het verstandig je hiervoor aan te melden zodat je geen enkele korting van Hengelsport Vught meer mist!

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale