Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengelsport Henk Koster voor hengelsport in de Randstad

Dat er ook in de Randstad plek is om van de natuur te genieten en hier je favoriete hobby of buitensport te beoefenen, bewijst de hengelsportwinkel van Henk Koster. Deze speciaalzaak op het gebied van de sportvisserij gaat al ruim zestig jaar mee en mag zichzelf de grootste hengelsportspeciaalzaak van de Randstad noemen.

Henk Koster Hengelsport

De geschiedenis van Henk Koster

Hengelsport Henk Koster is opgericht in het jaar 1965, door de man die de winkel naar zichzelf heeft vernoemd, Henk Koster. De winkel was in eerste instantie opgericht als dierspeciaalzaak, waar alles te vinden was voor je huisdieren. Met de tijd kwamen hier geleidelijk vissportartikelen bij, zoals hengeltjes gemaakt van bamboe, maden die konden dienen als aas en gewoon visvoer, voor de vissen die je thuis als huisdieren houdt. Hoe langer de winkel bestond, hoe meer Henk Koster zich ging focussen op de hengelsport. Met de jaren kwamen er steeds meer artikelen voor de sportvisserij in de schappen van de winkel te liggen. Tegenwoordig bestaat dit assortiment uit meer dan 20 duizend artikelen voor de visvangst, van hengels en netjes tot kleding en trolleys.

Tegenwoordig mag Hengelsport Henk Koster zichzelf benoemen tot de grootste speciaalzaak in de hengelsport van de gehele Randstad.

Henk Koster Winkel

Henk Koster de winkel

De fysieke winkel 

Henk Koster is een speciaalzaak die zich heeft gevestigd in het mooie Zuid-Hollandse plaatsje Delft. Vanuit de winkel die hier is gevestigd, zorgt Henk Koster ervoor dat je toegang hebt tot alle belangrijke artikelen om ervoor te zorgen dat je zo optimaal als mogelijk bezig kan zijn met jouw vorm van sportvisserij. De winkel is gevestigd op de Delfgauwseweg en beslaat zo een groot oppervlak, dat de huisnummers 321 tot en met 327 onder het pand toebehoren. Het pand is op twee minuten afstand van de snelweg A13 en makkelijk te vinden. In deze winkel zijn alle producten die je nodig hebt zorgvuldig opgesteld, zodat je goed kan bekijken welk product voor jou geschikt is.

In de winkel werkt Henk Koster, samen met zijn collega’s, om vakkundig advies te kunnen geven aan jou voor je nieuwste vistocht. De medewerkers zijn allemaal zelf ook in het wereldje van de sportvisserij actief, waardoor zij passend advies kunnen geven uit ervaringen en de nieuwste trends onder de professionele sportvissers.

Openingstijden van de fysieke winkel

De winkel van Henk Koster is open om jou van dienst te zijn en je met een voldaan gevoel uit de winkel te laten lopen met jouw nieuwste aankopen. Je bent van harte welkom in de winkel, maar wel tijdens de openingstijden. Nu is de hengelsport een seizoensgebonden activiteit, waardoor ook met de openingstijden hierop gerekend is. 

Er zijn twee soorten seizoenen; het zomerseizoen dat loopt van 1 mei tot en met 30 september, en het winterseizoen dat loopt van 1 oktober tot en met 30 april. Omdat de openingstijden anders kunnen zijn in de verschillende seizoenen, is het handig eerst deze tijden te controleren voordat je naar de winkel gaat.

De openingstijden in het zomerseizoen (1 mei tot en met 30 september) zijn als volgt: Maandag gesloten, Dinsdag tot en met Donderdag 09:00 tot 18:00 Vrijdag van 09:00 tot 21:00 Zaterdag 09:00 tot 17:00 Zondag gesloten.

De openingstijden in het winterseizoen (1 oktober tot en met 30 april) zijn als volgt: Maandag gesloten Dinsdag tot en met Vrijdag 09:00 tot 18:00 Zaterdag 09:00 tot 17:00 Zondag gesloten. 

Waar je naast de wisselende seizoenen nog meer op moet letten, is dat Henk Koster doordeweeks is gesloten tijdens de lunchpauze. Tussen half 1 en 1 uur is het personeel met een welverdiende pauze, en kan er niet gewinkeld worden in de speciaalzaak. Dit geldt voor beide seizoenen, maar wel alleen op de doordeweekse dagen. Als je op zaterdag naar de winkel komt, dan helpt het personeel van Henk Koster je de hele dag vanaf de openingstijd tot en met de sluitingstijd.

Bedrijfsgegevens

Henk Koster Hengelsport
Delfgauwseweg 321-327
2628 ET Delft
Tel. +31(0)15 2570510
www.henkkoster.nl
KVK 71150919
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: 09:00  18:00
Dinsdag: 09:00  18:00
Woensdag: 09:00  18:00
Donderdag: 09:00  18:00
Vrijdag: 09:00  21:00
Zaterdag: 09:00 17:00

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Merken henk koster

Webshop Henk Koster

Henk Koster is de grootste hengelsportspeciaalzaak van de Randstad, maar ook buiten de grote steden kan je gebruik maken van de service van Henk Koster. De speciaalzaak heeft ook een eigen webshop, waar alle producten die in de winkel te koop zijn ook verkrijgbaar zijn. Op deze website zijn alle producten gerangschikt op het soort visserij waar je actief in bent en de soorten producten, zoals visvoer en kleding. Bij de soorten visserij is er een onderscheid gemaakt in witvis, karper, roofvissen, zeevissen en forel.

Bij de webshop is er gedacht aan een real time voorraadsysteem, waardoor op de website de meest actuele hoeveelheden van het product te zien zijn. Mocht het zo zijn dat het product niet meer op voorraad is, of je wilt een grotere hoeveelheid hebben dan mogelijk is, neem dan contact op met Henk Koster om te kijken wat de opties zijn. Indien er op het moment een korting op het product zit, wordt deze korting meegerekend met de onderhandeling.

Henk Koster heeft het streven om als je voor 2 uur ’s middags je bestelling hebt geplaatst, je het product binnen 24 uur binnen krijgt. Dit geldt niet op zondag en ook niet op producten waar een langere levertijd bijstaat. Mocht het zo zijn dat Henk Koster deze target niet dreigt te halen, dan wordt er contact met je opgenomen.

Kortingen Henk Koster

Henk Koster heeft de producten altijd laag geprijsd, maar ook dan is er ruimte voor aanbiedingen. Henk Koster heeft twee vormen van aanbiedingen op de webshop, de Weekdeal en de Op = Op.

Bij de Weekdeal zijn er elke week specifieke artikelen afgeprijsd voor alleen die week. Het gaat hier meestal om producten die bij elkaar passen. Bij de Op = Op worden de laatste voorraden van producten in de aanbieding gegooid, zodat je alsnog kan profiteren van een product dat misschien binnenkort niet meer verkrijgbaar is. Voor beide onderdelen is het handig deze in de gaten te houden.

Kortingscode van Henk Koster

Meld je aan met je email adres op de website van henk koster en ontvang kortingscodes  zodat je je visspullen met korting kan aanschaffen. Volg ook de social media zoals de Facebookpagina van Henk Koster om geen enkele actie en aanbieding meer te missen. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale