Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Karper XL voor beginnende en ervaren vissers

Karper XL is een vooral op online gerichte onderneming op het gebied van karper vissen, opgericht uit de jongenshobby van de oprichter. De winkel heeft zich gefocust op alle vlakken en niveaus binnen het vissen naar karpers en doet dit uit eigen ervaring en beleving.

Karper XL

De geschiedenis van Karper XL

Karper XL is opgezet door de zelf fanatieke sportvisser Johan Verzendaal. Als klein jongetje viste Johan zelf al vaak langs de oevers van de meertjes in de buurt, met niet veel meer dan een hengeltje gemaakt van bamboehout. Deze hobby hield niet op na zijn jeugdjaren, en Johan ontpopte zichzelf tot een fanatieke sportvisser, gespecialiseerd op karpers. Naast de specialisatie gaat Johan vaak ook nog op reis om in tropische gebieden naar andere soorten vis te gaan hengelen. 

Het idee om een eigen onderneming te starten kwam pas veel later. Als iemand die al bezig was als online marketeer en ondernemer op het internet, liep Johan al even rond met het idee om een eigen webshop te openen in de door hem zo geliefde karper visserij. In 2011 kreeg hij deze kans. Op zijn verjaardag op 22 november 2011 kon Johan de online sportvisserswinkel SportvisWebshop overnemen. Een mooier verjaardagscadeau had hij niet kunnen krijgen en hij ging meteen aan de slag. De webshop ging volledig over de boeg heen en werd omgedoopt tot Karper XL. Sindsdien is Johan met zijn onderneming druk in de weer om plezier- en professionele vissers advies op maat en de juiste benodigdheden aan te bieden, zodat je met net zoveel plezier kan gaan vissen als hij altijd doet. Zijn focus ligt op karpers, maar met zijn dochterbedrijf Roofvis XL neemt hij ook de tak van sportvisserij naar onder andere meerval onder zijn hoede.

Eigenaar Karper XL

De eigenaar van Karper XL

De webshop

Karper XL is een onderneming die voor het overgrote deel is gefocust op de online verkopen en daarom is de webshop het belangrijkste middel waarmee Karper XL communiceert en de producten aan je aanbiedt. Op de homepagina van de webshop staan alle verschillende categorieën van artikelen die je nodig hebt bij de sportvisserij naar karpers netjes bij elkaar, met voorbeeldafbeeldingen en al. De categorieën waarin Karper XL zijn producten in onderscheid zijn: Aas, Beetmelders, Hangers, Lijn, Lood, Rig materiaal, Rodpods en steunen, Schepnetten, Bewaarzakken, Boten en bootaccessoires, Bivvy accessoires, Dobbers, Foudralen, Haken, Hengels, Kleding, Koken, Molens, Onthaakmatten, PVA materiaal, Rigs en onderlijnen, Slaapzakken, Stretchers, Stoelen, Tackleboxen, Tassen, Tenten, Transportkarren, Verlichting, Visparaplu's, Viszakken en wegers, Diversen.

Deze categorieën staan ook in de taakbalk bovenaan de pagina’s, maar omdat het teveel verschillende categorieën zijn om ze allemaal in de taakbalk neer te zetten, zijn alle categorieën na schepnetten (de bovengenoemde volgorde is de volgorde zoals op de website) samengevat onder “meer”. Wanneer je dan naar het kopje “meer” toe beweegt, zie je de andere categorieën.

Verder vindt je op de homepagina een overzicht van de nieuwste producten in het assortiment van Karper XL en het laatste nieuws op het gebied van de karper visserij en de producten die daar bij horen. Zo blijf je op de hoogte wat er speelt in de hengelsport naar karpers en wat er voor vernieuwing plaatsvinden bij de winkel. De aanbiedingen staan hier ook tussen en staan op de website tussen de gewone producten in.

De webshop levert alle producten vanuit de eigen voorraad en deze zijn daarom zo goed als altijd leverbaar en beschikbaar. Karper XL streeft ernaar om producten zo snel mogelijk na bestellen bij je binnen te laten krijgen. De gemiddelde levertijd van de bestelling bij Karper XL ligt rond de twee werkdagen, zodat je niet lang hoeft te wachten op je aankopen en je het eerste de beste moment je spullen in de uitgestrekte natuur kan gaan gebruiken om te kunnen genieten van een ontspannen of juist uitdagende dag karper vissen.

Bedrijfsgegevens

Karper XL
Maadamsedijk 51
3297 AK Puttershoek
info@karperxl.nl
KVK 24436022
Karper xl
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

24/7

Specialisme

Karpervissen

de Merken

Ophaallocatie

Karper XL is een winkel die met name kijkt naar het online segment. De onderneming heeft daarom geen fysieke winkel, maar als je toch liever eerst de producten in het echt wilt zien en voelen voordat je de aankoop doet, dan kan dit wel. Karper XL heeft een hoofdvestiging aan de Maasdamsedijk nummer 31, postcode 3297 AK in Puttershoek, een dorp aan de Oude Maas op het eiland Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland. Let op, deze plek dient niet als fysieke winkel en heeft daarom geen vaste openingstijden. Het pand wordt opengesteld aan klanten op afspraak, die je kan maken door te mailen naar info@karperxl.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Er is ook een telefoonnummer, maar deze is niet bedoeld voor afspraken over het bezoeken van het pand om naar de producten te komen kijken als klant. Het bellen naar dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor zakelijke contacten en dus niet om te vragen naar tips en advies over het gebruik van de producten of de levertijd van je bestelling.

Kortingscodes Karper XL

Ontvang je graag kortingscodes en aanbiedingen van Karper XL vul dan je naam en email adres in op de website van karper xl zodat je de kortingscodes netjes in je mailbox ontvangt. Houd ook de Facebook pagina van Karper XL in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de acties!

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale