Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

De online community van KWO

Karperwereld Online, ook wel afgekort tot KWO, is een online community op het gebied van de amateur- en professionele sportvisserij naar karpers. Het platform begon klein, maar is inmiddels al uitgegroeid tot de grootste community op het gebied naar deze hengelsport van Nederland en de hele Benelux. De community van KWO bestaat uit het op de hoogte houden van iedere fanatieke karpervisser over de laatste updates in de sportvisserij, van het laatste nieuws en verhalen over ervaringen, tot informatie over de nieuwste producten in de branche en leuke acties hierop.

De community van KWO wordt gerund door fanatieke sportvissers. Het team achter KWO bestaat uit ervaren en enthousiaste vissers die daarnaast ook hun eigen specialisatie hebben op het online gebied. Zo is Michiel Pilaar de hoofdredacteur van wat er allemaal op de website te lezen is en neemt Mark Hofman de marketing en ontwikkelingen onder zijn vleugels. Van de hoogste en gespecialiseerde functies binnen het team tot aan de gewone medewerkers van de redactie aan toe, er is bij elk teamlid één ding gemeen: een passie voor karpervissen. Naast het vaste team van de community heeft KWO een grote groep bloggers, die onder andere schrijven over hun ervaringen met bepaalde producten en locaties of over wat voor soort vis ze afgelopen weekend weer gevangen hebben. Mede door de gezamenlijke passie voor de sportvisserij is de band in het team achter KWO erg groot.

KWO

De community

De community van KWO is zo springlevend als de karper waar je naar aan het vissen bent. Bij de community worden veel updates gemaakt over verschillende onderwerpen binnen de hengelsport. Van de meningen van ervaringsdeskundigen over wat voor soort materiaal je moet gebruiken tijdens het vissen tot verhalen over vissers, die delen hoe zij aan de slag zijn gegaan en welk succes ze hiermee hebben behaald. KWO is gericht op de sportvissers in de Benelux, maar dat betekent niet dat de visserij niet verder gaat dan de wateren die Nederland, België en Luxemburg rijk is. Op de community staan ook verhalen en tips over het vissen in het buitenland, zoals in Frankrijk of Oostenrijk. In deze landen zijn de wateren anders, de regels anders, de vissen anders en ook de visserij anders. De passie van het team van KWO gaat zo ver dat zij graag voor je uitzoeken hoe het er hier aan toegaat op het gebied van karper visserij, niet dat ze het erg vinden dit uit te zoeken.

Op de community vind je content op verschillende wijzen. Verhalen van ervaringsdeskundigen kunnen uitgeschreven zijn, maar er zijn ook voldoende video’s waarin zowel story’s in worden verteld als waarin instructies en tips in voorgedaan worden. Geschreven artikelen en video’s hebben beide een eigen kopje waar alle inhoud die op deze manier is gemaakt bij elkaar staan.

Er zijn verschillende kanalen waarin je op de community content kan vinden. Zo zijn er stukken over aas en voer, instructievideo’s, vissen in het buitenland in specifieke landen als Frankrijk en terugkerend blogs als waar hoofdredacteur Pilaar op tour gaat om op unieke wijze te gaan vissen. Naast de community staan er ook genoeg items en tests op de gewone website van KWO.

KWO community

KWO de community

Communicatie KWO

De community van KWO is vrij actief en actueel. Ook voor informatie en contact met het team kan je hier terecht. Mocht je ook op andere manieren in contact willen komen met KWO, dan is dit mogelijk. KWO is ook actief op social media, met een account op YouTube, Instagram en Facebook. Als je wilt bellen met het team, dan kan dit maandag tot en met vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot en met 4 uur ’s middags op het nummer 020-2610144. Mocht je liever op bezoek komen bij de mensen van KWO, dan is dit mogelijk in het midden van het land. Het bezoekadres is de Ambachtsweg nummer 46, postcode 3542 DH in Utrecht. Dit is ook het postadres waar je als je bijvoorbeeld je gekochte producten wilt retourneren naartoe moet sturen. Let wel, mocht je dit adres gebruiken als postadres voor bijvoorbeeld het retour sturen van je producten, dan schrijf je de post aan ter attentie van Carp Media B.V. (KWO). 

Mocht je vragen hebben over je KWO membership of account op de webshop, dan kan je het beste mailen. Dit kan naar het e-mailadres memberships@karperwereld.nl. Heb je vragen over andere zaken, dan kan je ook naar KWO mailen, maar dan naar het adres info@karperwereld.nl.

Bedrijfsgegevens

KWO
Ambachtsweg 46
3542 DH Utrecht
Nederland
Tel: 020-2610144
Email: info@karperwereld.nl

op internet

Producten

Kleinmateriaal
Kleding
Accessoires
Films
Boilies

KWO Webshop

Karperwereld Online is er voor alle nieuwe informatie op het gebied van karper visserij. Onder andere producten worden getest, maar dan is het ook handig als je weet waar je deze producten kan halen. Daarom heeft KWO ook een eigen webshop.

De webshop staat op een aparte website onder de naam van karperwereldshop.nl, maar wel onder de noemer van KWO. Als je via de homepagina naar de webshop wilt, kan je van tevoren al de keuze maken of je op zoek bent naar artikelen voor mannen, vrouwen, kinderen, petten en hoeden, deals, uitverkoop en speciale boilies. Op de webshop zelf heb je naast de hiervoor benoemde categorieën ook de keuze uit nieuwe producten, boxen, cadeaubonnen en Roofmeister.

KWO speciale boilies

KWO heeft eigen exclusieve boilies ontwikkeld die speciaal beschikbaar zijn voor de leden van de community. Deze boilies zijn gemaakt in samenwerking met Originals Boilies. De balletjes bevatten unieke ingrediënten om de meest optimale voeding voor je karpers te kunnen leveren.

Boxen

Als je meerdere producten tegelijk wilt kopen, of je bent een beginnende visser die alle producten in handen wilt hebben zonder dat je iets vergeet, dan zijn de boxen van KWO een goede keuze. Deze boxen zijn samengesteld uit producten die allemaal onder een eigen noemer bij elkaar passen. Zo heb je boxen die speciaal zijn samengesteld voor de jongste generaties sportvissers en boxen die zijn afgesteld op de verschillende jaargetijden.

Roofmeister

Roofmeister is een apart kledingmerk binnen de sportvisserij waar KWO in handelt. Bij Roofmeister kan je terecht voor jassen, hoodies, shirts, petten en mutsen, die goed uitkomen tijdens het vissen naar roofvissen.

Lookbook

Op de webshop van Karperwereld Online is er een aparte sectie genaamd het Lookbook. Hierop staan de bijzondere vangsten van het team van KWO. De foto’s zijn ook te bewonderen op de Instagrampagina van KWO.

KWO Deals

Op de webshop van KWO staan er ook speciale combinatiedeals waarin je bij elkaar horende producten in korting kan kopen. Zo zijn er pakketten waar je hele joggingspakken kan kopen en waar je zowel een shirt voor de warmere periodes als een hoodie voor de koudere momenten kan bestellen, waarin deze pakketten goedkoper zijn dan als je de producten los van elkaar koopt. Deze deals gaan altijd over bij elkaar passende kledingstukken en zijn puur gericht op het eigen merk van KWO.

Als member van de community krijg je altijd al 20 procent korting op elke bestelling die je bij KWO doet. Deze korting in combinatie met de deals zorgen ervoor dat je nieuwe kledij voor een prikkie besteld kunnen worden.

KWO Sale

Naast de speciale deals en vaste korting voor KWO members, heeft de webshop karperwereldwebshop.nl ook aanbiedingen. Deze aanbiedingen staan onder het aparte kopje van SALE en zijn eenvoudig te herkennen aan de gele sticker linksboven het artikel. Bij deze kortingen staat de oude prijs linksonder doorgestreept en de nieuwe prijs staat rechts. De korting die je bij KWO krijgt ligt meestal rond de 50 procent, dus is zeker de moeite waard om in de gaten te houden. De kortingen worden gegeven op verschillende producten, van kleding tot boxen, en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale