Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Mainline Baits voor je karperaas benodigdheden 

Mainline Baits is een in Essex gevestigde Britse onderneming op het gebied van karperaas, voeraas en andere benodigdheden die je nodig hebt om van je sportieve, fanatieke of juist ontspannen dagje vissen een grandioos succes te maken. Het bedrijf heeft zich met name gericht op aas voor het vissen naar karpers en heeft als doel de grenzen van het karper vissen steeds verder te verleggen. Mainline ziet het als hun missie om iedere visser te helpen meer karpers te kunnen vangen met de meest moderne producten.

Mainline Baits


Al jaren een sterk merk

Mainline Baits gaat al jaren mee op het gebied van sportvisserij naar karpers en heeft zich in hun rijke geschiedenis vaak genoeg bewezen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is in 1990 opgericht door visvrienden Steve Morgan en Kev Knight en is sindsdien bezig om de beste aasproducten te leveren aan iedere hoogte van karper visserij. Mainline blijft zichzelf ontwikkelen om, zoals zij dat zelf zeggen, de visser steeds een stapje voor te blijven. Niet pas leveren naar de wensen van de vissers maar al weten waar je naar wenst voordat je het doet. Mainline ziet het als zijn doel om je te kunnen voorzien van de beste producten met de hoogste kwaliteit, zodat je waar dan ook op de wereld optimaal kunt genieten van een goed dagje vissen.

Het geheim achter de producten van Mainline Baits is dat er gedacht is aan beide partijen binnen de hengelsport. Het aas dat Mainline levert is van een specifiek hoge kwaliteit met een prijs die hier goed op is afgesteld, zodat je als visser echt waar voor je geld krijgt en de producten het werk doen waarvoor je ze hebt gekocht. Daarnaast zijn de producten van Mainline Baits ook goed voor de karper, omdat ze niet alleen goed dienen als lokkertje om de vis te vangen, maar wanneer die het aas eenmaal eet, dit ook voorziet van een waardevolle voedselbron. De ingrediënten van de boilies en ander lokaas trekken niet alleen de aandacht van de karper, maar voeden de vis ook echt waardoor deze er geen genoeg van kan krijgen en maar wilt blijven eten van het aas. Je kan door de producten van Mainline niet alleen veel vissen vangen, maar deze vissen zijn ook zo gezond als… een vis.

De verschillende soorten producten

Mainline wilt zoveel mogelijk de sportvisser begeleiden om de mooiste en beste vissen te kunnen vangen die er maar rondzwemmen. Dit doet het door de hengelsporter te voorzien van de beste producten van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn verschillende soorten producten die Mainline Baits aanbiedt om je bij te staan bij een geslaagde dag langs de oever. 

Zo heeft Mainline een breed assortiment aan lokaas. Binnen deze categorie vallen de producten uiteen in twee aparte secties, namelijk het houdbare aas en het diepvriesaas. Afhankelijk van waar je gaat vissen, hoe ver het reizen is en hoeveel je van plan bent om mee te nemen kan je er voor kiezen welk van de twee soorten aas je wilt gaan gebruiken. Naast lokaas kan je bij Mainline ook terecht voor haakaas, zodat je aan je haak dezelfde kwaliteit aas hebt zitten als wanneer je de karpers alleen maar ermee lokt. Met dit aas sla je gegarandeerd een karper aan de haak en is je dag een geheid succes. Verder biedt Mainline vislokvoeders, pasta om zelf je boilies van te maken, sprays die je voer nog aantrekkelijker maken om te happen aan en heeft het zijn eigen kledinglijn die perfect past bij de barre omstandigheden waarin je je als toegewijde sportvisser in kan bevinden om die perfecte karper voor te vangen.

Producten Mainline

Bedrijfsgegevens

Mainline Baits
Bryony
Church Road
Ramsden Bellhouse
Billericay
Essex, CM11 1PJ
Tel: +44 (0)1268 711228

Producten

Aas

Mainline boilies

Mainline is een expert op het gebied van boilies. Het Engelse merk heeft veel verschillende soorten boilies ter beschikking, variërend in grootte, prijs, kleur, manier van bewaren en gebruik. Binnen de boilies zijn er ook weer aparte merken die er gehanteerd worden bij Mainline Baits.

De grootste noemer onder de boilies van Mainline Baits is de Dedicated Base Mix. Dit zijn haakaasjes die perfect zijn voor de dedicated vissers. Binnen deze categorie vallen verschillende soorten boilies. Van boilies met een aparte vorm zodat de karper zich minder schuw hoeft te houden en het eerder durft te eten, tot exemplaren die zich meteen oplossen in het water om zo de vissen met het lekkere aroma jouw kant op te laten zwemmen. De boilies zijn in verschillende groottes, van echt mini tot goede bollen, en zijn bruikbaar in elk soort water.

Naast de producten onder de noemer van Dedicated Base Mix biedt Mainline Baits nog meer soorten boilies. Zo heb je de producten van de andere grote noemer High Impact. Hier heb je veel producten in die vaker gebruikt worden als haakaas dan als lokaas, maar kunnen ook als lokaas gebruikt worden of in combinatie met lokaas. Een goed voorbeeld van deze lijn zijn de High Impact Range Boilies, die van een uitermate hoge kwaliteit zijn. De boilies van High Impact Range zijn gemaakt uit een speciale mix van kwalitatief hoge ingrediënten en verschillende smaakjes, waardoor ze dienen als een complete voedselbron voor de karpers. Je kan deze boilies krijgen in verschillende smaken, waardoor je kan experimenteren met welke smaak je het meeste succes mee hebt, want net als wijzelf hebben karpers ook hun eigen voorkeur en kan het afhankelijk zijn van het gebied waar je vist waar je het meeste succes mee hebt. De smaken van de High Impact Range Boilies zijn Salty Squid, Peaches & Cream, Essential IB, Banoffee, Spicy Crab, High Leakage Pineapple, 50/50 Fruit-Tella en Diamond Whites.

De andere boilies die vanuit Mainline Baits te verkrijgen zijn, zijn die van Response Range, in zowel een gewone boilie als een aparte pop-up versie, en de zogeheten Fluoro Pop-ups, die met hun witte en roze kleuren juist erg opvallen in het water en zo de nieuwsgierigheid van de karpers trekt. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende groottes.

Mainline The Cell Boilies

Ieder merk probeert de beste te zijn en boven de concurrentie uit te kunnen steken. Dit is ook zo in de wereld van de boilies, ondanks dat het vrij lastig is om de perfecte boilie te kunnen produceren. Mainline Baits probeert dit wel te behalen en komt met de zogeheten Cell.

‘The Cell’ is eigenlijk een boilie met “net dat ene extra ingrediënt om het boven de gewone boilies uit te laten steken”. In de standaard boilies bestaan de ingrediënten vooral uit melen, smaken, geuren en stoffen die de vis doen denken dat het om gewoon voedsel gaat, met hierin meestal een natuurlijk soort voedsel in verwerkt. Omdat er veel op karpers gevist wordt, kunnen bepaalde ingrediënten niet meer interessant zijn voor de karpers en worden de vissen immuun voor de geuren en smaken, waardoor ze minder snel zullen gaan happen. Om hier variatie in te kunnen bieden wordt er gebruik gemaakt van The Cell. Dit is eigenlijk een soort zuivere gistcultuur die door elkaar gemengd werd met de andere ingrediënten door middel van fermenteren. Door deze procedure worden er metabolieten ontwikkeld die rijk zijn aan veel gezonde stoffen zoals aminozuur en vitamine B. Het gebruik van The Cell geeft je boiliemix een flinke boost, waardoor de kans op een mooie vangst een stuk groter is geworden.

Mainline Baits The Cell

Mainline Baits aanbiedingen

Het is wat lastiger om te zien welke aanbiedingen er bij Mainline lopen. Er is op de officiële website geen apart kopje met een term als ‘sale’ of ‘discount’ als naam. Als je bij de producten zelf kijkt zie je ook geen producten met een aparte sticker waar je korting aan kan herkennen en een loyaliteitskorting is ook nergens te vinden. Het zal heel goed kunnen dat Mainline wel aanbiedingen heeft lopen, maar deze zijn minder goed zichtbaar dan de andere content op de website. Wel heeft Mainline een aparte tab met het laatste nieuws en is het bedrijf actief op social media als Facebook, waardoor het aangeraden is om deze pagina’s in de gaten te houden of hier berichten opkomen met betrekking tot kortingen.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale