Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

MarkerWorld hengelsport in Karpers

MarkerWorld is een speciaalzaak op het gebied van de hengelsport, die zich volledig heeft gefocust op de online kant van informatie, service en het voorzien van benodigdheden. Alles wat je voor, tijdens en na het vissen naar karpers nodig hebt kan je hier vinden.

MarkerWorld

De website MarkerWorld.nl

MarkerWorld is een onderneming op het gebied van karper vissen, die alleen maar handelt via online kanalen. Er bestaat geen fysieke winkel van MarkerWorld en daarom kan je alleen je benodigdheden voor het vangen naar karpers kopen in de webshop MarkerWorld.nl. De website ziet er zeer strak uit, wellicht iets te strak, en heeft een duidelijk overzicht naar waar je de producten kan vinden.

Op de homepagina van MarkerWorld.nl zie je veel actualiteit. Het eerste wat opvalt wanneer je de website bezoekt, is dat er video’s te zien zijn waarin experts uitleg geven over het gebruik van bepaalde artikelen in de visserij en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Een van de video’s speelt zelfs al automatisch af op het moment dat je op de pagina terecht komt. Onder de video’s vind je verschillende uitgelichte producten van de winkel, van artikelen die nieuw binnen zijn gekomen tot producten waarvan de laatste voorraden verkocht worden omdat ze uit het assortiment zullen gaan verdwijnen. In de rode linten die schuin over de afbeelding van het product staan is te zien waarover de actie gaat.

Wanneer je verder wilt gaan zoeken naar welke producten MarkerWorld te bieden heeft, moet je links aan de bovenkant van de pagina in het menu kijken. Bij veel hengelsport webshops zijn de producten onderverdeeld in categorieën die te maken hebben voor welke soort visserij ze bedoeld zijn, dan wel wat voor soort product het is. bij MarkerWorld wordt dit toch iets anders gedaan dan bij de concurrenten. MarkerWorld is volledig gericht op karper visserij, waardoor er geen aparte kopjes gemaakt hoeven te worden voor de visserij naar bijvoorbeeld witvis of forel. Daarnaast hebben ze bij MarkerWorld ervoor gekozen niet alle categorieën producten onder elkaar op te sommen, maar hierin twee grote subgroepen van te maken. Op de website van MarkerWorld is er met name gedacht aan het rangschikken op alfabetische volgorde, wat ook in deze subgroepen naar voren komt. De eerste subgroep heeft als kopje BAITS, en hierin vindt je met name producten voor het voeren of lokken van de karpers. Onder BAITS vallen de categorieën boilies, grondvoer, imitatie baits, partikels droog, partikels ready, pellets, soak en popup en om het zelf te doen. De tweede subgroep is benoemd als END, waar vooral gelet wordt op de producten voor het daadwerkelijke vangen. Hieronder vallen connectors, haken, de laatste 5 centimeter, leaders, lood, PVA producten en rig.

Na deze twee grote subgroepen speelt de alfabetische volgorde een nog grotere rol. Er zijn nog twee verschillende subgroepen waarin de producten op MarkerWorld.nl zijn ingedeeld. De eerste is het soort product, waarin de groepen zijn gesplitst in producten waarvan de namen beginnen met de letters A tot en met O, zoals batterijen, bootjes, hengels, kleding en molens, en waarvan de namen van de producten met de letters P tot en met Z beginnen, zoals rodpods, tenten, verzorging, voeren en wegen. De laatste indeling is puur gericht op de namen van de merken die bij MarkerWorld worden verkocht. Deze indeling is in merken waarvan de naam begint met de letters A tot en met K en waarvan de namen beginnen met de letters L tot en met Z.

MarkerWorld streeft ernaar zoveel mogelijk online service te kunnen bieden. Dit doet het door onder andere je bestelling in bijna alle gevallen binnen 24 uur na bestellen al af te laten leveren bij je thuis. Daarnaast levert MarkerWorld door verschillende landen binnen de Europese Unie. De landen waar je je bestelling naartoe kunt sturen zijn Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Italië, Polen, Spanje, Luxemburg, Oostenrijk en Hongarije. Als je een bestelling plaatst om naar een adres in Nederland te sturen en je bestelling kost meer dan 75 euro, dan zijn de verzendkosten gratis. Voor België en Duitsland moet je voor minimaal 125 euro geshopt hebben. Gratis verzenden geldt niet voor de andere genoemde landen en niet voor pakketten zwaarder dan 27 kilogram.

Assortiment MarkerWorld

Assortiment MarkerWorld

Contactgegevens MarkerWorld.nl

Omdat MarkerWorld.nl zich alleen richt op online verkopen en dus geen fysieke winkel heeft maar alleen handelt via een webshop is deze dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Hieronder vind je de contactgegevens van MarkerWorld.nl

Bedrijfsgegevens

MarkerWorld.nl
Pastel 62
2907 ZD Capelle a/d IJssel
KVK 27113409
info@markerworld.nl
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

24/7

Specialisme

Karpervissen

De merken bij markerworld

Ophalen producten

MarkerWorld heeft geen fysieke winkel waar je je producten kan kopen. Toch is er de mogelijkheid om je gekochte producten op te kunnen halen bij MarkerWorld zelf. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Deze afspraak kan je maken door te mailen naar info@markerworld.nl. Er is ook een telefoonnummer bekend van MarkerWorld, maar hier staat nadrukkelijk bij dat deze alleen gebeld mag worden bij dringende gevallen. 

Het bezoekadres van MarkerWorld is gelegen in Capelle aan de IJssel, in de provincie Zuid-Holland, vlakbij en ten oosten van de provinciehoofdstad Rotterdam. Het precieze adres is de Pastel nummer 62, postcode 2907 ZD.

Aanbiedingen 

Bij MarkerWorld doen ze ook veel aan opruimingen. Dit doen ze vaak omdat de producten niet meer leverbaar worden aan de winkel. Dit kan zijn omdat MarkerWorld niet meer wilt handelen in dit product of met dit merk, of omdat de leverancier geen nieuwe voorraden meer maakt. De webwinkel wilt dan niet met overige voorraden zitten en gooit deze laatste stuks in de aanbieding. De kortingen op deze producten kunnen oplopen van 20 tot 50 procent korting op de oude prijs.

Deze aanbiedingen staan onder hun eigen kopje met de naam “Opruiming”, en is op meerdere plekken op de homepagina aan te klikken. De aanbiedingen zijn duidelijk herkenbaar door het rode lint om de productfoto. Voor de rest is er niets anders aan de kwaliteit of service die je moet krijgen bij het product.

Kortingscodes

Wil je graag kortingscodes ontvangen van MarkerWorld.nl vul dan je naam en email adres in op de website van markerworld je ontvangt dan de kortingscodes in je mailbox. Ook op de Facebookpagina van MarkerWorld wordt je op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale