Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

De Navigator voerboot voor het karpervissen

In elke sector moet je met de tijd meegaan en in de hengelsportwereld is dit geen uitzondering. Technologie neemt in snelle vaart de verschillende sectoren over om het je zo makkelijk en handig mogelijk te maken. Daarom zijn er nu voerboten als de Navigator. De geavanceerde voerboot zorgt ervoor dat je optimaal naar schuwe karpers kan gaan zoeken.

navigator voerboot op de beurs

Global Fishing Baitboats

De Navigator voerboot is onderdeel van het bedrijf Global Fishing. Dit bedrijf is van origine Nederlands en is gevestigd in de Utrechtse plaats Soest. Het bedrijf heeft als voornaamste doelstelling het produceren en distribueren van speciaal gemaakte voerboten, die het vissen naar onder andere karpers alleen maar beter kunnen maken. Verder biedt Global Fishing ook diverse accessoires aan, die passen bij de door het bedrijf ontwikkelde voerboten, zoals visvinders en losse componenten.

Binnen Global Fishing zijn er twee soorten voerboten, de Navigator en de Maverick. Op het eerste gezicht zien deze twee er hetzelfde uit, maar toch zit er een verschil in de twee apparaten. Dit verschil zit het hem in het technische plaatje van het verhaal. De Navigator heeft ten opzichte van de Maverick een langere accuduur, waardoor de Navigator voerboot 7,5 kilometer door kan varen op één accu tegen de 5 kilometer van de Maverick. Daarnaast is bij de Navigator de handzender volledig digitaal en heeft het een hookrelease. Door deze extraatjes is de Navigator wel duurder dan de voerboot onder de naam van de Maverick, maar daar krijg je dan ook meer voor terug.

Voor de rest zijn alle gegevens van de voerboten onder de namen van de Navigator en de Maverick aan elkaar gelijk. Beide voerboten onderscheiden zich van de concurrentie door de kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Daarnaast hebben beide boten beschikking tot een dieptemeter en een GPS-systeem, hebben ze beide RVS drukschakelaars, zoeklicht en bedienbare verlichting en zijn de voerboten even lang, breed en hoog. Ook op beide boten zit een garantie van wel drie jaar. Qua uiterlijk is eigenlijk het enige verschil wat je aan ze kan zien, dat de naam van de soort boot met duidelijk grote letters op de zijkant is geschreven.

Het bezoekadres

Global Fishing is opgericht in Nederland en daarom staat het bezoekadres van dit merk ook in ons land. Het bezoekadres is te vinden op de Koningsweg nummers 2 tot en met 18, postcode 3762 EC in Soest in de provincie Utrecht, ten westen van Amersfoort. De showroom van Global Fishing is om beperkte tijden geopend. Een overzicht van de openingstijden vind je hier: Maandag en Dinsdag gesloten, Woensdag en Donderdag van 09:00-17:00, Vrijdag van 09:00-16:00 Zaterdag van 09:00-13:00 en Zondag gesloten.

Kan je niet naar de winkel komen omdat je geen tijd hebt om tijdens de openingstijden langs te komen of omdat de winkel te ver voor je gelegen ligt om er naartoe te reizen, dan kan je ook op andere manieren persoonlijk contact en advies op maat krijgen. Global Fishing is te bereiken op het telefoonnummer 035-7632849 en als dit nummer niet opneemt 06-83834500. Daarnaast kun je ook naar Global Fishing mailen via info@GlobalFishing.eu en is het bedrijf te volgen op Facebook en Instagram.

Bedrijfsgegevens

GlobalFishing Baitboats B.V.
Koningsweg 2-18
3762 EC Soest
Tel: +31 (0) 35 7632849
Tel: +31 (0) 6 83 83 45 00

Producten

Voerboten
Fishfinders

De webshop voor de Navigator voerboot

De Navigator voerboot, net als alle andere producten die door Global Fishing verkocht worden, is naast de showroom ook te verkrijgen in de webshop. Hier kun je de voerboten en alle accessoires die hier bij komen te horen altijd en overal bestellen en naar je thuis laten bezorgen. Ondanks dat het bedrijf Nederlands is, wordt er ook gedacht aan de internationale kant van de karper visserij. De website van Global Fishing is naast in het Nederlands ook te bekijken in het Engels en in het Duits. 

Wie er gedacht heeft dat Global Fishing niet meer dan alleen de Maverick en de Navigator voerboten verkocht, zal opkijken naar hoeveel er op de site wordt aangeboden. In de webshop van Global Fishing staan alle producten die er verkocht worden gerangschikt op wat voor product het is. Hierdoor kan je snel vinden wat je nodig hebt. Bij Global Fishing wordt er gehandeld in de volgende categorieën van producten: voerboten, voervijzel, onderdelen, accu en lader, visvinders en dieptemeters, opbergen, handzenders, GPS en statieven. Al deze producten buiten de voerboten zijn bedoeld om het gebruik van de voerboten te verbeteren en meer gemak te zullen ervaren tijdens het gebruik ervan.

Wanneer je vervolgens op een van de categorieën drukt, verschijnen de producten die eronder vallen netjes naast elkaar. Het is meteen een duidelijk overzicht van waar je moet kijken voor welk product en welke prijs deze heeft. De prijzen van de producten staan in grote oranje cijfers aangegeven onder de naam van het product. Mocht het zo zijn dat er een aanbieding of actie loopt op het product, dan is dit duidelijk te zien doordat de oude prijs in het grijs naast de nieuwe prijs staat geschreven met een streep erdoorheen. Ook in dit geval is de prijs die je voor het product moet betalen in grote oranje letters geschreven.

navigator voerboot

navigator voerboot

Visvinders op de Navigator voerboot

Naast voerboten zijn er bij Global Fishing ook veel visvinders te vinden in zowel de showroom als op de webshop. Deze zijn uitermate geschikt om wanneer je met je voerboot de hongerige doch schuwe karpers probeert te vinden een beter beeld te hebben van waar ze zich verschuilen. Bij Global Fishing is er een keuze uit vijf verschillende visvinders, variërend in prijs en wat deze allemaal kan doen.

De goedkoopste visvinder is de Toslon TF-500. Hiermee kan je met name de batterijspanning aflezen van zowel je voerboot als je visvinder op zich. Het bereik is gegarandeerd tot minimaal 300 meter en tot een maximum van 40 meter diep. De Toslon TF-500 kan je al in je bezit hebben voor 499 euro 95.

Tegenover de Toslon TF-500 als de goedkoopste in zijn soort staat de Lowrance Hook2 7x als duurste variant. Deze is meteen ook meer geavanceerd dan de Toslon, met meer mogelijkheden en schermpjes waar je de verschillende mogelijkheden op kunt zien. Deze visvinder is veel uitgebreider dan de Toslon, waardoor deze ook meer dan twee keer zo duur is. Voor een bedrag van 1199 euro kan je in bezit zijn van een Lowrance Hook2 7x.

Tussen de Toslon TF-500 en de Lowrance Hook2 7x in zitten visvinders die een evenwichtige combinatie hebben van mogelijkheden en prijs. De overige drie visvinders zijn de Raymarine Wi-Fish van 849 euro, De Toslon TF640 van 899 euro 95 en de Lowrance Hook2 5x van 999 euro.

Personaliseer je Navigator voerboot

Veel mensen zijn al bekend met de voordelen van vissen met een Maverick of Navigator voerboot. Als je dan toch nog een uniek exemplaar wilt hebben, dan kun je je voerboot laten personaliseren. Bij Global Fishing werken ze met H2O foliedip, ook wel bekend als watertransferprinting. Je kan er ook voor kiezen om in plaats hiervan te kiezen voor de traditionele verfspuit. Je hebt een keuze uit meer dan 2000 verschillende prints die je op je voerboot kan laten zetten. De kans dat je dus dezelfde kiest als een willekeurige andere visser is bijna onmogelijk, vooral aangezien er zelf met kleurcombinaties geëxperimenteerd mag worden.

Aan het personaliseren van je voerboot komt natuurlijk wel een prijskaartje te hangen. Zonder personalisatie kosten de Maverick voerboot 999 euro en de Navigator 1249 euro. Het hangt er vanaf welk deel je met wat laat bedrukken om te weten hoeveel je extra moet betalen voor je voerboot. Als je de boven kap van je voerboot wilt laten bedrukken met matte aflak, dan kost dit 249 euro. Wil je de romp laten bedrukken, dan kost ditzelfde 349 euro. Als je nu liever gaat voor een hoogglans print in plaats van een matte print, dan betaal je 50 euro meer.

Voor de verfspuit zijn de prijzen voor de boven kap bespuiten met een unilak naar keuze 169 euro en met metaallak 179. Voor de romp zijn deze bedragen 199 voor unilak en 209 voor metaallak. Bij zowel H2O foliedip als met de verfspuit zijn de kosten voor de Maverick en de Navigator gelijk.

Zomeractie

Bij Global Fishing hebben ze gedacht aan dat je met het mooie weer de deur uit wilt om lekker te gaan vissen. Daarom is er een zogeheten zomerdeal om deze tijd nog mooier te maken. Hierbij is je Navigator of Maverick voerboot voordeliger in combinatie met de visvinder Raymarine Wi-Fish. Als je een van de voerboten koopt samen met de visvinder, dan krijg je een korting van 300 euro op je totaalbedrag. Deze actie is gelimiteerd dus wie er gebruik van wilt maken moet niet treuzelen.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale